Huligani spašavaju mafiju i maminja
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Huligani spašavaju mafiju i maminja
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/huligani-spasavaju-ugled-mamica-sukera-932227
To je to. Prosječan Croatikus Žujas Fudbalis je čupao kosu od muke u kafiću kad je Vida orjunaški igrao rukom, a komentator motiv pripisao Orjuni. Mamić je ispao mučenik i ovo mu je spas, a ona šaka jada nemere bengalkama skinut ni općinskog portira, a ne jednog od prvih pet ljudi u državi kada se govori o količini novaca koju kontrolira.
naravno..krivi nacin...no isto tako blesavo mi ej kad neupuceni tvrde sto en napadnu mamica i hns unutar hrvatske..pa bilo ej nekoliko napada na mamica..ali mamic ej mafija..inije lud setati bez zastite i to ne male...njega prakticno cuvaju placenici iz bivsih specijalnih postrojbi mup-a i hv-a..pretezno porijeklom iz hercegovine koji su dobro placeni...i koji pucaju na prvi los znak prema mamicu...i nema ih malo......prije par godina pucnjava u sesvetama..gdje bio napad na mamica koji ej dosao u posjet svojim pretorijancima u sjediste hvidre u sesvetama..gdje ej centrala...gdje su ovi pucali na antimamicevce kad su ovi dosli negodovati kontra mamica...pa i ona pucnjava prosle godine u heizlovoj je djelo istih pretorijanaca kad su ranjena dva antimamicevca....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Huligani spašavaju mafiju i maminja
Bogami marcelo, nekako mi se cini da ti imas jako lose misljenje o rvatima. Provejava to iz svake pete recenice... Ajde ja, ali ti...
Stanojko wrote:Bogami marcelo, nekako mi se cini da ti imas jako lose misljenje o rvatima. Provejava to iz svake pete recenice... Ajde ja, ali ti...
O Srbima imam još gore, ako te to tješi...
Pa ne bas... mislim, nebitno je. Ali za svoj rodjeni narod tako...marcellus wrote:Stanojko wrote:Bogami marcelo, nekako mi se cini da ti imas jako lose misljenje o rvatima. Provejava to iz svake pete recenice... Ajde ja, ali ti...
Stanojko wrote:Pa ne bas... mislim, nebitno je. Ali za svoj rodjeni narod tako...marcellus wrote:Stanojko wrote:Bogami marcelo, nekako mi se cini da ti imas jako lose misljenje o rvatima. Provejava to iz svake pete recenice... Ajde ja, ali ti...
da ih hvalim da su puno pametni? Kad vidim da nisu?
Nego, kako tvoj rođeni narod, i dalje svi za Vučića na izborima? Eh...
Jok, nekih 25%. Od toga najmanje pola "po sluzbenoj duznosti". Ali taki nam je sistem, okupacija brale...marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa ne bas... mislim, nebitno je. Ali za svoj rodjeni narod tako...marcellus wrote:Stanojko wrote:Bogami marcelo, nekako mi se cini da ti imas jako lose misljenje o rvatima. Provejava to iz svake pete recenice... Ajde ja, ali ti...
Stanojko wrote:Jok, nekih 25%. Od toga najmanje pola "po sluzbenoj duznosti". Ali taki nam je sistem, okupacija brale...marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa ne bas... mislim, nebitno je. Ali za svoj rodjeni narod tako...marcellus wrote:Stanojko wrote:Bogami marcelo, nekako mi se cini da ti imas jako lose misljenje o rvatima. Provejava to iz svake pete recenice... Ajde ja, ali ti...
a, zato ste okupirani jer ste puno pametni?
e da gdje je sendvič efendija, nisam ga neko vrijeme vidio na forumu
Delimicno, ali vise zbog toga jer nismo dovoljno jaki... "Jedna slamka medju vihorove.."marcellus wrote:Stanojko wrote:Jok, nekih 25%. Od toga najmanje pola "po sluzbenoj duznosti". Ali taki nam je sistem, okupacija brale...marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa ne bas... mislim, nebitno je. Ali za svoj rodjeni narod tako...marcellus wrote:
a, zato ste okupirani jer ste puno pametni?
Eno ga u Smederevu. Mase kineskom zastavicom...marcellus wrote:e da gdje je sendvič efendija, nisam ga neko vrijeme vidio na forumu
Stanojko wrote:Eno ga u Smederevu. Mase kineskom zastavicom...marcellus wrote:e da gdje je sendvič efendija, nisam ga neko vrijeme vidio na forumu
šta kinezi šta smederevo?
Huligani pokušavaju spasiti - karamarka i adezej jer su bili glavna tema u svim medijima,
tako da je paraobavještajno podzemlje ( jer karamarko nije uspio izvesti mini puč i preuzeti
nadzor nad tajnim službama ) moralo napravti neki izgred kojii će skreniti pozornost sa
svih afera iza ovoga jadnika.
Zamisli ti djukele koja u 21 Stoljeću, u Europi, ide napraviti puč..............
malo je blentavi pobrkao stoljeća i kontinente. Pa ne živi u Paragvaju u 19-tom stoljeću
tako da je paraobavještajno podzemlje ( jer karamarko nije uspio izvesti mini puč i preuzeti
nadzor nad tajnim službama ) moralo napravti neki izgred kojii će skreniti pozornost sa
svih afera iza ovoga jadnika.
Zamisli ti djukele koja u 21 Stoljeću, u Europi, ide napraviti puč..............
malo je blentavi pobrkao stoljeća i kontinente. Pa ne živi u Paragvaju u 19-tom stoljeću
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Reprezentacija je tako talac ekipe oko Mamića, primitivca koji kaže “sad je na sceni primitivizam”, a to sad može reći s punim pravom; njega je nemoguće napasti da se ujedno ne napadne i nacionalnu reprezentaciju, on se uredno skriva iza nje i zaštićen je kao lički medvjed.
Imamo Zakon o sportu koji bi to riješio, ali ga se ne provodi, jer taj isti Mamić ima svoju flundru na Pantovčaku koja ulaže veto na sve procese protiv njega. Zato je i smjenjivala Lozančića jer joj je špijao jebača. Država kojoj je predsjednica mafijaška kurva, eto to je valjda na ponos državi a huligani su joj sramota.
Imamo Zakon o sportu koji bi to riješio, ali ga se ne provodi, jer taj isti Mamić ima svoju flundru na Pantovčaku koja ulaže veto na sve procese protiv njega. Zato je i smjenjivala Lozančića jer joj je špijao jebača. Država kojoj je predsjednica mafijaška kurva, eto to je valjda na ponos državi a huligani su joj sramota.
Guest- Guest
a sto joj veli muz na to?....valjda mu kolinda kaze..'muci debeli evo ti nesto para od mamica odi na janjetinu i suti'
2015-09-08
...mamic je ipak izbirljiv ne jebe on bas svakoga...nego 'evo ti debeli soma eura odi na zivu muziku i janjetinu,a mene pusti da nesto u cetri okaporazgovaram ti sa zenom'Eva wrote:Jebe Mamić i njega kad se našmrče.
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Napad man mafiju u Pazinu
» Plenki na sjednici vlade proglasio Maminja pravosudnim tijelom :D
» Srbofili i kroatofili spašavaju BiH
» Dubrovnik spašavaju - Srbi
» Kozojebi spašavaju njemačku ekonomiju
» Plenki na sjednici vlade proglasio Maminja pravosudnim tijelom :D
» Srbofili i kroatofili spašavaju BiH
» Dubrovnik spašavaju - Srbi