Analizirale smo mišiće, guze i tetovaže naših nogometaša... i evo tko je sjeo na tron! I zašto...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Analizirale smo mišiće, guze i tetovaže naših nogometaša... i evo tko je sjeo na tron! I zašto...
...uostalom sto se tice veza..tu forumskih mnogi su daleko vise o tom pisali i hvalili se nego ja...pa i ti i evicka..o crvenom i jodi..jesam ja napisao otvoreno s kim sam u vezi?..nisam...IvyTeasdale wrote:ne msilim ništa, samo na onaj upis reagirala..to je ok stav,,vuksadinare wrote:..a sto ti misli da sam ja naivac?..o mweni sve znaju oni koji trebaju..i tu je stop....uostalom ovdje kao i na starom forumu su mnogi vise podataka dali o sebi nego ja...kako sa rekao za mene znaju oni koji moraju znati...IvyTeasdale wrote:samo dobronamjeran savjet, vuče..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Analizirale smo mišiće, guze i tetovaže naših nogometaša... i evo tko je sjeo na tron! I zašto...
ne se ljutit..sve je ok..vuksadinare wrote:...uostalom sto se tice veza..tu forumskih mnogi su daleko vise o tom pisali i hvalili se nego ja...pa i ti i evicka..o crvenom i jodi..jesam ja napisao otvoreno s kim sam u vezi?..nisam...IvyTeasdale wrote:ne msilim ništa, samo na onaj upis reagirala..to je ok stav,,vuksadinare wrote:..a sto ti misli da sam ja naivac?..o mweni sve znaju oni koji trebaju..i tu je stop....uostalom ovdje kao i na starom forumu su mnogi vise podataka dali o sebi nego ja...kako sa rekao za mene znaju oni koji moraju znati...IvyTeasdale wrote:samo dobronamjeran savjet, vuče..
2014-04-12
Meni samo vazno da se Kaji svidja...IvyTeasdale wrote:Upss, čarli nije moj tip, ali mogle bi se neke žene prebacit s drugih pdf-ova radi tebe..on je na cijeni..Stanojko wrote:Ih, kak`a si... Recimo da sam najvise "corlukolik"!IvyTeasdale wrote:preozbiljan si, neću se s tobom više zezat..Stanojko wrote:Pravo da ti kazem, najvise licim na:
ne ljutim se...samo zborim istinu..sve petIvyTeasdale wrote:ne se ljutit..sve je ok..vuksadinare wrote:...uostalom sto se tice veza..tu forumskih mnogi su daleko vise o tom pisali i hvalili se nego ja...pa i ti i evicka..o crvenom i jodi..jesam ja napisao otvoreno s kim sam u vezi?..nisam...IvyTeasdale wrote:ne msilim ništa, samo na onaj upis reagirala..to je ok stav,,vuksadinare wrote:..a sto ti misli da sam ja naivac?..o mweni sve znaju oni koji trebaju..i tu je stop....uostalom ovdje kao i na starom forumu su mnogi vise podataka dali o sebi nego ja...kako sa rekao za mene znaju oni koji moraju znati...IvyTeasdale wrote:samo dobronamjeran savjet, vuče..
2015-09-08
tako jeStanojko wrote:Meni samo vazno da se Kaji svidja...IvyTeasdale wrote:Upss, čarli nije moj tip, ali mogle bi se neke žene prebacit s drugih pdf-ova radi tebe..on je na cijeni..Stanojko wrote:Ih, kak`a si... Recimo da sam najvise "corlukolik"!IvyTeasdale wrote:preozbiljan si, neću se s tobom više zezat..Stanojko wrote:Pravo da ti kazem, najvise licim na:
2014-04-12
i ne biti preozbiljan..ja sam takva samo u PMS-uvuksadinare wrote:ne ljutim se...samo zborim istinu..sve petIvyTeasdale wrote:ne se ljutit..sve je ok..vuksadinare wrote:...uostalom sto se tice veza..tu forumskih mnogi su daleko vise o tom pisali i hvalili se nego ja...pa i ti i evicka..o crvenom i jodi..jesam ja napisao otvoreno s kim sam u vezi?..nisam...IvyTeasdale wrote:ne msilim ništa, samo na onaj upis reagirala..to je ok stav,,vuksadinare wrote:
..a sto ti misli da sam ja naivac?..o mweni sve znaju oni koji trebaju..i tu je stop....uostalom ovdje kao i na starom forumu su mnogi vise podataka dali o sebi nego ja...kako sa rekao za mene znaju oni koji moraju znati...
2014-04-12
....ok srceko...samo ja sam ti opakiji po srce od crvenkastoga...IvyTeasdale wrote:i ne biti preozbiljan..ja sam takva samo u PMS-uvuksadinare wrote:ne ljutim se...samo zborim istinu..sve petIvyTeasdale wrote:ne se ljutit..sve je ok..vuksadinare wrote:...uostalom sto se tice veza..tu forumskih mnogi su daleko vise o tom pisali i hvalili se nego ja...pa i ti i evicka..o crvenom i jodi..jesam ja napisao otvoreno s kim sam u vezi?..nisam...IvyTeasdale wrote:
ne msilim ništa, samo na onaj upis reagirala..to je ok stav,,
2015-09-08
sad već izmišljašvuksadinare wrote:..šokiram uvijek...o's jos da te sokiram...bivsi pripadnik specijalnih snaga hv-a....dip.ing agronomije....padobranac...IvyTeasdale wrote:vuče, šokirao si..
Guest- Guest
Ovakve teme spadaju u druge podforume.
Baš mi se raspravlja o muškim guzicama i tetovažama na njima.
Baš mi se raspravlja o muškim guzicama i tetovažama na njima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastrebe, pa i zemskinje trebaju imat temu, mi seremo o ratovima karamarku ustasama partizanima cetnikuljama i ko zna o kojim pizdarijama pa nek i one imaju nes za gustat
udba- Posts : 4945
2015-11-10
tako je ;-)Leviathan2 wrote:jastrebe, pa i zemskinje trebaju imat temu, mi seremo o ratovima karamarku ustasama partizanima cetnikuljama i ko zna o kojim pizdarijama pa nek i one imaju nes za gustat
Jastreb ima hangover pa je odjednom grintavi cistunac ;D
2014-04-12
Leviathan2 wrote:jastrebe, pa i zemskinje trebaju imat temu, mi seremo o ratovima karamarku ustasama partizanima cetnikuljama i ko zna o kojim pizdarijama pa nek i one imaju nes za gustat
da, a mi se vama prikrpamo čak i na takvim temama...što ne bi i vi na ovakvima
Guest- Guest
jah, kad mi postamo slike golijeh zenskinja ni jedna ne zanovijeta a jastreb ko moja tec, tctctc
2014-04-12
Ti bas.znas jel izmisljam...oNoor wrote:sad već izmišljašvuksadinare wrote:..šokiram uvijek...o's jos da te sokiram...bivsi pripadnik specijalnih snaga hv-a....dip.ing agronomije....padobranac...IvyTeasdale wrote:vuče, šokirao si..
2015-09-08
...ja imam istetoviran mac i zmiju oko maca
2015-09-08
jastreb u fazama.Leviathan2 wrote:jah, kad mi postamo slike golijeh zenskinja ni jedna ne zanovijeta a jastreb ko moja tec, tctctc
ovisi kako je bilo iza dućana, čekaj njegoša.
2014-12-30
Ni slova od debelog na svojoj temi. Skriva se ko zmija noge.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bill Gates objasnio zašto je prdež krava jedan od naših najvećih problema
» Tetovaže
» Hindusi guze malog Putina
» Tirani 21 stoljeca pokazuju misice
» Tetovaže kojima su naše bake u HercegBosni čuvali od Osmanlija
» Tetovaže
» Hindusi guze malog Putina
» Tirani 21 stoljeca pokazuju misice
» Tetovaže kojima su naše bake u HercegBosni čuvali od Osmanlija