UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Dobro jutro!
Budimo iskreni,za radit u struci,njegovoj,je potreban savršen njemački....ili kic?
Kod nas je srijeda radna......
Budimo iskreni,za radit u struci,njegovoj,je potreban savršen njemački....ili kic?
Kod nas je srijeda radna......
Guest- Guest
Kic je makro ^^
Balkanska veza
Balkanska veza
Kao sto rekoh ..portugal i belgija bolje ne
Portugal igra jadno ..no CROnaldo moze sam spakovao cetiri komada ako mu je dan
Belgija igra dobro u zadnje vrijeme , ako se izuzme tekma sa digicima ..irsku su u drugoj brzini dobili..imaju krdo dobrih igraca a samo da je jedan inspiriean je vec problematicno
Ta ista belgija je nadigrala argentinu ali bezveze ispala u cetvrtfinalu prije dvije god u brazilu
Austrija,madjarska,island ,irska i slovacka bi bili topovsko meso..švedi bi mogli biti tvrdi ali su mi totalno razocaranje na ovom euru
Jebemtimobitel
Portugal igra jadno ..no CROnaldo moze sam spakovao cetiri komada ako mu je dan
Belgija igra dobro u zadnje vrijeme , ako se izuzme tekma sa digicima ..irsku su u drugoj brzini dobili..imaju krdo dobrih igraca a samo da je jedan inspiriean je vec problematicno
Ta ista belgija je nadigrala argentinu ali bezveze ispala u cetvrtfinalu prije dvije god u brazilu
Austrija,madjarska,island ,irska i slovacka bi bili topovsko meso..švedi bi mogli biti tvrdi ali su mi totalno razocaranje na ovom euru
Jebemtimobitel
Last edited by Train_Night on 22/6/2016, 12:16; edited 1 time in total
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Švedi igraju loše, stvarno razočaravajuće i, iskreno, više bi me bilo strah Islanda nego njih
Guest- Guest
Portugal i Belgiju bi stvarno bilo zgodno izbjeći, a umjesto njih kakvu Slovačkicu dočekati...
Guest- Guest
Haha ma i island je meko sranje
Zajebali me nasi ..vec sam se spremio za magarcozderce i ta tekma bi bila za moj rodjendan ..uzeo bi dan kasnije slobodno ^^
Zajebali me nasi ..vec sam se spremio za magarcozderce i ta tekma bi bila za moj rodjendan ..uzeo bi dan kasnije slobodno ^^
Belgija ce danas dobiti ili barem biti neporazena tako da njih cemo izbjeci ..mislim da ce nam protivnik biti iz one gay skupine sa cmartugalom
U svakom slučaju, put nam se otvorio fino, kad pogledaš da smo na drugoj strani ostavili Španjolce, Francuze, Talijane, Engleze i Nijemce da se međusobno pofajtaju u ovako relativno ranoj fazi za takve mečeve
Guest- Guest
Samo se bojim naseg mentaliteta i dobivenih utakmica
Perditio tua ex te Israel ^^
Perditio tua ex te Israel ^^
Iako po izjavama igraca mi konacno djeluju kao ozbiljna ekipa..valjda su nesto naucili u realu ,juveu etc ^^
Da, nije ih progutao standardni val euforije... Ako ostanu smireni, pribrani i ne polete previsoko, možda i bude nešto od svega toga
Guest- Guest
Ajmeee, slatkiš
Sestrina psica je također udomljena, kao i moja mačorina...
Sestrina psica je također udomljena, kao i moja mačorina...
Guest- Guest
Odi na fourfourtwo i procitaj 5things we loved about watching croatia in their 2:1 win over spain
Englezi bogovi..obozavam njihov stil pisanja ... brutalni su ,autoironicni ,detaljni i dobro informirani
Pravi gust mi je bilo ovo citati
Nazalost link ne znam preko moba dobro postaviti na forum
Ugl koga zanima samo nek u guglu potrazi ..odmah ce naci
Englezi bogovi..obozavam njihov stil pisanja ... brutalni su ,autoironicni ,detaljni i dobro informirani
Nazalost link ne znam preko moba dobro postaviti na forum
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Kic, pa gdje si ti sad?
Šugavo jutro, jer su mužu mailovi dolazili ko sumanuti cijelu noć i jutro, a to mu je podešeno na neki užasan alaram.
Al je jučer bio super dan, bila poslije posla s ljudima s posla na jednom seoskom gospodarstvu na ručku...
Uskoro mi je 2 godine u ovoj firmi i sad je možda vrijeme da se malo doobrazujem, proširim znanje ili tako nešto.
Šugavo jutro, jer su mužu mailovi dolazili ko sumanuti cijelu noć i jutro, a to mu je podešeno na neki užasan alaram.
Al je jučer bio super dan, bila poslije posla s ljudima s posla na jednom seoskom gospodarstvu na ručku...
Uskoro mi je 2 godine u ovoj firmi i sad je možda vrijeme da se malo doobrazujem, proširim znanje ili tako nešto.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Braćala wrote:nasli ga juce, mlad je, nije cipovan...
Udomi ga, udomi ga!
Train_Night wrote:Odi na fourfourtwo i procitaj 5things we loved about watching croatia in their 2:1 win over spain
Nazalost link ne znam preko moga dobro postaviti na forum
Našla!
Čituckam malo komentare i po njihovim forumima
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)