UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Index.hr kaže:
Subašić - Srna, Ćorluka, Jedvaj, Vrsaljko - Rakitić, Badelj - Perišić, Rog, Pjaca - Kalinić
Hm...
Subašić - Srna, Ćorluka, Jedvaj, Vrsaljko - Rakitić, Badelj - Perišić, Rog, Pjaca - Kalinić
Hm...
Guest- Guest
Tko je Rog sunceti..
Di u Modrić i ljepotanko?
Di u Modrić i ljepotanko?
Arwen-
2014-04-22
Nista,morat ću promijeniti nickLady_D wrote:sjetila sam se ja toga jos neki dan kada sam vidjela tvoj nickshenell wrote:Lady kak ti padaju takve stvari na pamet.
Pozvana sam na razgovor za strucno wuhuuuu
Arwen-
2014-04-22
Lady_D wrote:yebiteseBraćala wrote:veber wrote:s tetom iz vrtića
ali s tobom
2014-12-30
Braćala wrote:realizacija im je uzasna na celom prvenstvu...
Miomiris nije bio učinkovit ... uzalud je snifao!
Guest- Guest
Modrić preskače zbog ozljede, Rog je iz Dinama... A ne znam, kužim da nas možda boli kurac jer smo se zahvaljujući Nijemcima plasirali dalje pa želi odmoriti igrače, al' ovo mi možda miriše na katastrofu.
Guest- Guest
Igra mocni Kale...have no fear ^^
Sta stručno shenell?
Ljudi moji oduševljena sam Marcovom novom skolom....ucitelj je zakon i to je bas ono sto mi dijete treba....!
Ljudi moji oduševljena sam Marcovom novom skolom....ucitelj je zakon i to je bas ono sto mi dijete treba....!
Guest- Guest
Zagy wrote:Ja sam imala dečka forumasa
i, kakav je bio?
Guest- Guest
Nije izasla konacna verzija u izradi je..iako mislim da imas na steamu neku alfa verziju
Odi na ytube i upisi grip rollcage
Odi na ytube i upisi grip rollcage
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
đizs..kaj ozbiljno?Zagy wrote:Ja sam imala dečka forumasa
Last edited by Noor on 21/6/2016, 20:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Modrić preskače zbog ozljede, Rog je iz Dinama... A ne znam, kužim da nas možda boli kurac jer smo se zahvaljujući Nijemcima plasirali dalje pa želi odmoriti igrače, al' ovo mi možda miriše na katastrofu.
haha, zapravo ne, španjolci će svakako dominirati i držati posjed i mi bi bili u podređenom položaju i s Mandžom, Modrićem itd, i zamjene su sve vrhunski igrači :)
To onaj mrsavi srbin milan? :pBraćala wrote:Zagy wrote:Ja sam imala dečka forumasa
i, kakav je bio?
Guest- Guest
Lady_D wrote:To onaj mrsavi srbin milan? :pBraćala wrote:Zagy wrote:Ja sam imala dečka forumasa
i, kakav je bio?
ja mislim da sam jedini srbin koji zazire na ovaj deo foruma. ostali se napusavaju na ViP-u sa undeadovima...
btw. ja sam upoznao jednu forumasicu uzivo...
Guest- Guest
pih.Braćala wrote:Lady_D wrote:To onaj mrsavi srbin milan? :pBraćala wrote:Zagy wrote:Ja sam imala dečka forumasa
i, kakav je bio?
ja mislim da sam jedini srbin koji zazire na ovaj deo foruma. ostali se napusavaju na ViP-u sa undeadovima...
btw. ja sam upoznao jednu forumasicu uzivo...
2014-12-30
O jebo te Milan sa smokijem!
Ne,Zed...purger....dobar,nerd,ja sam bila fatalna zlocestoca onda...ajme sta sam mu radila.....
Od forumasa mi je inace samo tatica napet bio....
Ne,Zed...purger....dobar,nerd,ja sam bila fatalna zlocestoca onda...ajme sta sam mu radila.....
Od forumasa mi je inace samo tatica napet bio....
Guest- Guest
kic wrote:Vegvísir wrote:Modrić preskače zbog ozljede, Rog je iz Dinama... A ne znam, kužim da nas možda boli kurac jer smo se zahvaljujući Nijemcima plasirali dalje pa želi odmoriti igrače, al' ovo mi možda miriše na katastrofu.
haha, zapravo ne, španjolci će svakako dominirati i držati posjed i mi bi bili u podređenom položaju i s Mandžom, Modrićem itd, i zamjene su sve vrhunski igrači :)
Bumo vid'li, nadam se da se varam što mi se ovo čini dobrim dijelom drugorazredna postava u odnosu na onu protiv Češke ili Turske.
Odoh izvest psicu brzinski prije utakmice
Guest- Guest
Slazem sekic wrote:Vegvísir wrote:Modrić preskače zbog ozljede, Rog je iz Dinama... A ne znam, kužim da nas možda boli kurac jer smo se zahvaljujući Nijemcima plasirali dalje pa želi odmoriti igrače, al' ovo mi možda miriše na katastrofu.
3:0 za espanu
Nist dobro ne ocekujem ...
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)