Vilibor:Dizete histeriju zbog 11 lovasa i sefova im mafijasa
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vilibor:Dizete histeriju zbog 11 lovasa i sefova im mafijasa
Ma jo se složin da u saboru bude neko ki će beskompromisno pljucati na Stranku, sinčić jest beskompromisan.
Ali s potencijalnom većinom, to je atomska bumba, to su komunisti koji potiču moralni hazard, ne plaćanje preuzetih obaveza. Un ki ne more ploćati kredit, moro mu se uzesti kuća. Moro, inače nemo civilizacije.
Ali s potencijalnom većinom, to je atomska bumba, to su komunisti koji potiču moralni hazard, ne plaćanje preuzetih obaveza. Un ki ne more ploćati kredit, moro mu se uzesti kuća. Moro, inače nemo civilizacije.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
glasa sam za MOST, OK sjebali su ekipu iz kradeza i SDPa, što je super, imali smo 9 mjeseci anarhije, RH građani sretni jer lopovi nisu stigli uvesti porez na nekretnine itd..
iako opet MOST nije ispao 100% po mom ukusu ali definitivno 3000puta bolji od HDZ/SDP kombinacije.
Iduće izbore možda ipak ŽZ ako se ne raspadnu. Ako se raspadnu opet MOST. samo da guze ove iz HDZ/SDPa
iako opet MOST nije ispao 100% po mom ukusu ali definitivno 3000puta bolji od HDZ/SDP kombinacije.
Iduće izbore možda ipak ŽZ ako se ne raspadnu. Ako se raspadnu opet MOST. samo da guze ove iz HDZ/SDPa
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Sad sam slusao Vilibora na radiju koji je rekao:'Ne razumijem tu histeriju zbog 11 lovasa i sefova im mafijasa.Sto ne pokazuju takve emocije za delozirane i one koji kopaju po kantama za smece.Takvima je zadnja briga nogomet,Mamic,huligani,igraci i tko ce biti prvi a tko zadnji'.
Baš. Debela šuti kao kurva, ovo kao je višak, znam na sva sranja u državi, a sad kad joj jebača čereče, onda lupa šakom po stolu i saziva vladu koja ne postoji. I ona troši belo, izgleda.
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:
Iduće izbore možda ipak ŽZ ako se ne raspadnu.
Ja sam glasa njih, so far so good.
catabbath-
2015-08-22
Revanšizam i egomanijačke govorne vježbekic wrote:baš imamo kratko pamćenje, opet se priziva Zoky da uzme sve u svoje ruke--
koji vam je jebeni kurac, pa prvo će krenit u revanšizam i s tim se bavit pol godine-godine, vaših i naših života.
Kermit-
2014-04-17
Pa Zoki je za cijeli postav najgore bivše vlade Einstein. Mada ja bih radije da vladu sastavlja MOST, dajmo šansu njima, ionak je sve spaljeno, nemaju kaj razrovat, mogu samo popravit.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» HRT snažno stao iza mafijaša i razbojnika Mamića
» Povratak HDZ-ovih mafijaša: Valentić i Gregurić su spremni
» Vilibor Sinčić sve bliži predsjednici, drugi po popularnosti
» Počeo sastanak šefova država "V4+HR" u mađarskom Balatonfüredu
» HRT snažno stao iza mafijaša i razbojnika Mamića
» Povratak HDZ-ovih mafijaša: Valentić i Gregurić su spremni
» Vilibor Sinčić sve bliži predsjednici, drugi po popularnosti
» Počeo sastanak šefova država "V4+HR" u mađarskom Balatonfüredu
Page 4 of 4