Dating Site
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dating Site
kic wrote:mmmm
:^^^^
Ti si se jako dobro uživio u ulogu, očito imaš role model ozbiljne gospe koja je bila sa tobom mlađim..
Guest- Guest
trep-trep je zakon!
Dobro ti je mama rekla, bome. Ušao si u psihoprofil stroge milfače koja je ipak popustila nagovaranju mladenačkih hormona haha bravo!
Dobro ti je mama rekla, bome. Ušao si u psihoprofil stroge milfače koja je ipak popustila nagovaranju mladenačkih hormona haha bravo!
Guest- Guest
ja i veber smo zaključili da nećemo koristiti izraz milfače, jer tko koristi anglicizme često ti ne zna prevesti ništa korisno s druge strane, pa smo se odlučili za izraz: malo mlađe gospođe, mislim to je moj prijedlog bar.. strogoća&hormoni, ko minus i plus, zidar&cosinus :^^
Malo mlađa gospoja
A istina je da ima mladih koji su već stari. Ima starih koji su zapravo mladi. Nema više pravila. Pričamo ono što je sad nametnuto i uokvireno.
Pišeš zidar, a ja čitam zadar..ah, vrijeme je za more.
A istina je da ima mladih koji su već stari. Ima starih koji su zapravo mladi. Nema više pravila. Pričamo ono što je sad nametnuto i uokvireno.
Guest- Guest
nema loših izraza, samo loših ljudi.
slušam nekad kako govore: ona moja svastika samo pije..
i šta sad
slušam nekad kako govore: ona moja svastika samo pije..
i šta sad
sad sam skrenuo s teme, ali nije mi nikad bila jasna ta hajka protiv simbola ili riječi, po meni treba samo gledati na ukupno ponašanje i razmišljanje, jer onda nema konflikta u glavi..
kao moj profa iz povijesti, žestoki antinacionalist, kad je vidio svastiku na školskoj torbi je uzdahnuo - sreća nije ustaški simbol hah
kao moj profa iz povijesti, žestoki antinacionalist, kad je vidio svastiku na školskoj torbi je uzdahnuo - sreća nije ustaški simbol hah
kic wrote:odi vritdzepna_venera wrote:
Guest- Guest
možeš, a još bolje neka ju kic nagovara. kada ju nagovori neka nam se pridruži.Zagy wrote:Mogu i ja s vama?
(Jos džepnu nagovorite i toeto!)
veber-
2014-12-30
a tko će?kic wrote:sto ja :?
ja?
ajde mrdni se ne bu te ugrizla.
veber-
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zuck predstavio novu platformu "Facebook dating"
» Chinese Dating Apps Targeting US Customers Expose 42.5 Million Records Online
» Russia. Crane falls at a hospital construction site in Khabarovsk.
» Chinese Dating Apps Targeting US Customers Expose 42.5 Million Records Online
» Russia. Crane falls at a hospital construction site in Khabarovsk.
Page 2 of 4