Njemački ministar vanjskih poslova optužio NATO za ratno huškanje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemački ministar vanjskih poslova optužio NATO za ratno huškanje
za male je dobro dok je i rusa i amera
bar mogu ko fol izbacit žmigavac
ako ostane samo jedan najebali su mali ko žuti
bar mogu ko fol izbacit žmigavac
ako ostane samo jedan najebali su mali ko žuti
2014-04-19
hoces ti ici krcit put do urala majstor,Clone Stormtrooper wrote:treba ove krscanske demokrate odstraniti iz vlast u Njemackoj, ako je ovo istina a ne isprazno laprdanje jednog polusenilnog politicara , Njemackoj se daje sansa da vrati Rusima za sva ona pustosenja i polustoljetnu okupaciju ! Nek se dobro pripreme , i eto granice Reicha i Finske na Uralu !
inace su vec pokusali i svabe i francuzi pa se zna kako je zavrsilo, inace da svabe prouce sto im porucuje otac nacije -Otto Eduard Leopold von Bismarck-Schönhausen- nebi im trebalo nist drugoga
DAFUQ??Clone Stormtrooper wrote:treba ove krscanske demokrate odstraniti iz vlast u Njemackoj, ako je ovo istina a ne isprazno laprdanje jednog polusenilnog politicara , Njemackoj se daje sansa da vrati Rusima za sva ona pustosenja i polustoljetnu okupaciju ! Nek se dobro pripreme , i eto granice Reicha i Finske na Uralu !
Guest- Guest
mene zanima ne cemu je on, da i nama malo udjelibogomdani wrote:DAFUQ??Clone Stormtrooper wrote:treba ove krscanske demokrate odstraniti iz vlast u Njemackoj, ako je ovo istina a ne isprazno laprdanje jednog polusenilnog politicara , Njemackoj se daje sansa da vrati Rusima za sva ona pustosenja i polustoljetnu okupaciju ! Nek se dobro pripreme , i eto granice Reicha i Finske na Uralu !
A ne znam.. ono,covjek je benigan,nikog ne dira,povremeno provali prilicno bizarne stvari..neka ga..malo sareno drustvo dobrododje..Leviathan2 wrote:mene zanima ne cemu je on, da i nama malo udjelibogomdani wrote:DAFUQ??Clone Stormtrooper wrote:treba ove krscanske demokrate odstraniti iz vlast u Njemackoj, ako je ovo istina a ne isprazno laprdanje jednog polusenilnog politicara , Njemackoj se daje sansa da vrati Rusima za sva ona pustosenja i polustoljetnu okupaciju ! Nek se dobro pripreme , i eto granice Reicha i Finske na Uralu !
Guest- Guest
ma neam ja nis protiv njega, samo nekad provali pa nisam siguran jel nas zajebava il uistinu to mislibogomdani wrote:A ne znam.. ono,covjek je benigan,nikog ne dira,povremeno provali prilicno bizarne stvari..neka ga..malo sareno drustvo dobrododje..Leviathan2 wrote:mene zanima ne cemu je on, da i nama malo udjelibogomdani wrote:DAFUQ??Clone Stormtrooper wrote:treba ove krscanske demokrate odstraniti iz vlast u Njemackoj, ako je ovo istina a ne isprazno laprdanje jednog polusenilnog politicara , Njemackoj se daje sansa da vrati Rusima za sva ona pustosenja i polustoljetnu okupaciju ! Nek se dobro pripreme , i eto granice Reicha i Finske na Uralu !
uffff.mlatjam i ja kojesta,pa nekim dizem tlak do nebesa..sve se umeškolje i ne znaju sto bi..Leviathan2 wrote:ma neam ja nis protiv njega, samo nekad provali pa nisam siguran jel nas zajebava il uistinu to mislibogomdani wrote:A ne znam.. ono,covjek je benigan,nikog ne dira,povremeno provali prilicno bizarne stvari..neka ga..malo sareno drustvo dobrododje..Leviathan2 wrote:mene zanima ne cemu je on, da i nama malo udjelibogomdani wrote:DAFUQ??Clone Stormtrooper wrote:treba ove krscanske demokrate odstraniti iz vlast u Njemackoj, ako je ovo istina a ne isprazno laprdanje jednog polusenilnog politicara , Njemackoj se daje sansa da vrati Rusima za sva ona pustosenja i polustoljetnu okupaciju ! Nek se dobro pripreme , i eto granice Reicha i Finske na Uralu !
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemački ministar vanjskih poslova optužio Trumpa za nacionalizam i 'Amerika je na prvom mjestu'
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Ministar vanjskih i eu poslova zabranio uporabu riječi 'regija'...
» Ministar vanjskih poslova Ostojić o povratku "vlaka bez voznog reda"
Page 2 of 2