Dalmacija kaže ovo : kakav je vaš stav o prekidu utakmice protiv Češke?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dalmacija kaže ovo : kakav je vaš stav o prekidu utakmice protiv Češke?
Za sve treba imati m*da. Nemaš ih-odpadaš iz igre.
Pa neće nama solit pamet nekakvi Gnječi i Sittingi, jebote...
Pa neće nama solit pamet nekakvi Gnječi i Sittingi, jebote...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Rijetko je naći ovakvu glupost čak i na Internetu. Svaka čast! Dajem ti virutalnu kolajnu Orangutanovog čmara sa lentom pljesnjive tipkovnice.jastreb wrote:Dalmatinci su u neravnopravnom položaju u RH. Iako ostvaruju velike turističke rezultate od čega imaju i veliku financijsku dobit,Dalmacija stagnira. dalmacija radi a Zagreb se gradi.kaja_333 wrote:
Udaramo jer podržavaju degenerike a i očito su neke struje shvatile da su im degenerici korisni pa im kupuju sprejeve za svastiku i kartu za francusku. Sad ih treba uhvatiti i raskomadati. Vidim da se ta ideja ne sviđa nalogodavcima i zaštitnicima
Iako naoko djeluje da su vodeći ljudi u političkom životu RH Dalmatinci,stvar je takva da je Dalmatinaca jako malo u nekim represivnim organima poput vojske i policije. A u Splitu i Dubrovniku skoro 80% ljudstva u MUP-u čine Slavonci i Zagorci.
Što se sporta tiče vidljiva je apsolutna nadmoć zagrebačkih klubova. U nogometu,rukometu,odbojci,pa čak i u košarci i vaterpolu u kojima su dalmatinski klubovi bili neprikosnoveni.
Dalmatinski učenici u Zagrebu su diskriminirani po regionalnoj osnovi,te su često izloženi raznim šikanama,vrijeđanjima,pa i fizičkim napadima.
Više se u nekim krajevima ni ne smije reći da si Dalmatinac,niti zapjevati dalmatinska pisma.
Brain32-
2014-04-15
Uopće ne postoji tu neki rat jer mi tako ne razmišljamo. Uvest ćemo izravne letove za Beć i preskocit Zagreb kao grad i sve ok.
Vi razmišljate u okvirima granica dok nama granice ne znace ništa.
Vi razmišljate u okvirima granica dok nama granice ne znace ništa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Granice kao stvarne percepiraju ovi šta su rođeni zarobljeni među planinama , livadama dok ovi na otocima i uz obalu tj u dodiru s morem ga razumiju samo dijelomicno tj drugim riječima u osnovi ne razumiju baš taj koncept.
Sad kad mi odemo svojim putem vi sami razbijajte takticko vojni odgovor na mađarske Gripene na 20 km od jelačić placa ......nama je riješenje jednostavno .....uletiš i razhebeš ih unutra tamo .....samo vama je granica blokada pa nemožete shvatit jednsotavnost .....ovoga vojnog manerva.
Tako da pricajte sa Orbanom ....mi imamo pametnijeg posla nego da branimo Zg.
Sad kad mi odemo svojim putem vi sami razbijajte takticko vojni odgovor na mađarske Gripene na 20 km od jelačić placa ......nama je riješenje jednostavno .....uletiš i razhebeš ih unutra tamo .....samo vama je granica blokada pa nemožete shvatit jednsotavnost .....ovoga vojnog manerva.
Tako da pricajte sa Orbanom ....mi imamo pametnijeg posla nego da branimo Zg.
2014-04-11
Granice su za debile. Nekome je to šta Mađarska i Zlovenija na 30 km spoja zatvaraju Hr mentalna blokada a nekome nije.
2014-04-11
Pricajte s Orbanom. Mi imamo pametnijeg posla .....Beć , Budimpešta , Pariz , LOndon , Franfurt , RIm , Milano , Prag itd itd itd.
Hebeš Zg I NJEGOV CENTRALIZAM.
2014-04-11
Nisi li ovaj moj post mogao pročitati nako između redova,ili alegorijski?Brain32 wrote:Rijetko je naći ovakvu glupost čak i na Internetu. Svaka čast! Dajem ti virutalnu kolajnu Orangutanovog čmara sa lentom pljesnjive tipkovnice.jastreb wrote:Dalmatinci su u neravnopravnom položaju u RH. Iako ostvaruju velike turističke rezultate od čega imaju i veliku financijsku dobit,Dalmacija stagnira. dalmacija radi a Zagreb se gradi.kaja_333 wrote:
Udaramo jer podržavaju degenerike a i očito su neke struje shvatile da su im degenerici korisni pa im kupuju sprejeve za svastiku i kartu za francusku. Sad ih treba uhvatiti i raskomadati. Vidim da se ta ideja ne sviđa nalogodavcima i zaštitnicima
Iako naoko djeluje da su vodeći ljudi u političkom životu RH Dalmatinci,stvar je takva da je Dalmatinaca jako malo u nekim represivnim organima poput vojske i policije. A u Splitu i Dubrovniku skoro 80% ljudstva u MUP-u čine Slavonci i Zagorci.
Što se sporta tiče vidljiva je apsolutna nadmoć zagrebačkih klubova. U nogometu,rukometu,odbojci,pa čak i u košarci i vaterpolu u kojima su dalmatinski klubovi bili neprikosnoveni.
Dalmatinski učenici u Zagrebu su diskriminirani po regionalnoj osnovi,te su često izloženi raznim šikanama,vrijeđanjima,pa i fizičkim napadima.
Više se u nekim krajevima ni ne smije reći da si Dalmatinac,niti zapjevati dalmatinska pisma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da jasna mi je poveznica sa srpskom "ugroženošću"...
Brain32-
2014-04-15
U suštini kriticna je ona stvar sa dalamtinskim ucenicima u ZG .....to traje vec jako dugo ....ja sam mora prebit cili kafić na Jarunu jer su mi se prgavili no mogao je to biti i netko drugi pa bi ga polomili tako da je moglo bit svašta. OK dobija sam i ja šljivu al omjer 2 naprama 15 pa ih onda sve pribili to je ok.Brain32 wrote:Da jasna mi je poveznica sa srpskom "ugroženošću"...
Poanta je da se neosjećamo dobrodošli u glavnom gradu tzv svoje države i to nam je više dopizdilo i sad lijep pozdrav i uživajte sami .....s Orbanom.
2014-04-11
Pa dobro iskreno rečeno da nema turizma ova država bi bila Bugarska, a Zagreb bi imao 50% manje para znači nema fontana, agencija, dirkecijaBrain32 wrote:Rijetko je naći ovakvu glupost čak i na Internetu. Svaka čast! Dajem ti virutalnu kolajnu Orangutanovog čmara sa lentom pljesnjive tipkovnice.jastreb wrote:Dalmatinci su u neravnopravnom položaju u RH. Iako ostvaruju velike turističke rezultate od čega imaju i veliku financijsku dobit,Dalmacija stagnira. dalmacija radi a Zagreb se gradi.kaja_333 wrote:
Kermit-
2014-04-17
To je paradoks da se građanin jedne države zato šta je iz jedne regije više osjeca sigurnijim u Banja Luci nego u svom glavnom gradu.
A to se dešava i to već jako dugo i sad više nema rasprave.
Orban ce vas malo civilizirati i malo cete pocet gledati na to da ima i drugih prijetnji a nas ostavit na miru a mi imamo pametnijeg posla i to je sve.
A to se dešava i to već jako dugo i sad više nema rasprave.
Orban ce vas malo civilizirati i malo cete pocet gledati na to da ima i drugih prijetnji a nas ostavit na miru a mi imamo pametnijeg posla i to je sve.
2014-04-11
Ja mislim da je Hr jedina država u Evropi gdje u glavnom gradu se otvoreno izražava otvoreno neprijateljstvo i to vec jako drugo prema građanima iste zemlje samo zato jer su iz jedne regije. Vi mislite da je to normalno ? Ne nego smo mi tolerantni al sve ima svoje granice i sad kad smo vam zalupili vrata pred nosom sad mislite da je to neka šala.
NIJE.
BOG.
NIJE.
BOG.
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Prkacin:'Kakav Mesic kakav Plenkovic kakav Bernardic sve su to gnjide'
» DALMACIJA PROTIV HNS-a Golemi transparenti prekrili zgrade, u Splitu gore baklje
» Kakav mrzilacki pamflet protiv Trumpa i Jonhsona
» Putin: Tražim službeni stav Vučica o isporuci srpskog oružja Ukrajini a protiv mene
» Hrvatska odbijenica Pompeu!Hrvatsko NE Americi,zauzet ćemo stav kao Italija i nećemo potpisati izjavu protiv Kine!
» DALMACIJA PROTIV HNS-a Golemi transparenti prekrili zgrade, u Splitu gore baklje
» Kakav mrzilacki pamflet protiv Trumpa i Jonhsona
» Putin: Tražim službeni stav Vučica o isporuci srpskog oružja Ukrajini a protiv mene
» Hrvatska odbijenica Pompeu!Hrvatsko NE Americi,zauzet ćemo stav kao Italija i nećemo potpisati izjavu protiv Kine!
Page 5 of 5