Pogledajte međusobnu tuču hrvatskih navijača
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pogledajte međusobnu tuču hrvatskih navijača
Jest vas se nabralo majku vam krvavu kurvinsku jebem. Krepalo vam sve do desetog koljena ako Bog da. :D
omni- Posts : 7009
2014-04-12
omni wrote:Jest vas se nabralo majku vam krvavu kurvinsku jebem. Krepalo vam sve do desetog koljena ako Bog da. :D
I tebi sinko i tebi iste želje i pozdravi.
Guest- Guest
Sto mislis da je tebi upuceno? Drago mi je da si se prepoznao.Usne Stjepana Gnječa wrote:omni wrote:Jest vas se nabralo majku vam krvavu kurvinsku jebem. Krepalo vam sve do desetog koljena ako Bog da. :D
omni-
2014-04-12
omni wrote:Sto mislis da je tebi upucenoo? Drago mi je da si se prepoznao.Usne Stjepana Gnječa wrote:omni wrote:Jest vas se nabralo majku vam krvavu kurvinsku jebem. Krepalo vam sve do desetog koljena ako Bog da. :D
Ma ne. Ja po defaultu svima jebem mater sve častim sa željama i pozdravima, a tebi sam samo uzvratio čestitke i pozdrave po bontonu ono kao dobro večer...i ja kažem također gospon dobra večer i vama.
Guest- Guest
Niposto svima samo onima koji se prepoznaju i uvide da je s razlogom. A ima ih vidim.Usne Stjepana Gnječa wrote:omni wrote:Sto mislis da je tebi upucenoo? Drago mi je da si se prepoznao.Usne Stjepana Gnječa wrote:omni wrote:Jest vas se nabralo majku vam krvavu kurvinsku jebem. Krepalo vam sve do desetog koljena ako Bog da. :D
Ma ne. Ja po defaultu svima jebem mater sve častim sa željama i pozdravima, a tebi sam samo uzvratio čestitke i pozdrave po bontonu ono kao dobro večer...i ja kažem također gospon dobra večer i vama.
omni-
2014-04-12
Torcida Zabok.chater wrote:13.14 - Hrvati su u akciji, ali ne huligani, već građani koji potkazuju sve koji su učestvovali u neredima. Preko fotografija i društvenih mreža, svako ko je prepoznao izgrednike, ukazao je na to o kome se radi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
omni wrote:Niposto svima samo onima koji se prepoznaju i uvide da je s razlogom. A ima ih vidim.Usne Stjepana Gnječa wrote:omni wrote:Sto mislis da je tebi upucenoo? Drago mi je da si se prepoznao.Usne Stjepana Gnječa wrote:omni wrote:Jest vas se nabralo majku vam krvavu kurvinsku jebem. Krepalo vam sve do desetog koljena ako Bog da. :D
Pa neću svima nego samo onima koji zaslužuju. Trebaju se oznojiti i mukotrpno zaraditi da im seksam rodbinu nema ništa đabe.
Guest- Guest
http://www.maxportal.hr/foto-navijaci-iz-livna-zgazili-su-huligane-ubili-su-boga-u-njima-satrali-su-ih-do-bola/
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Šta ti Livnjaci koji kurac imaju navijati za Hrvatsku reprezentaciju.Kada se kvalificira BiH,nekao onda navijaju za svoju domovinu.Clone Stormtrooper wrote:http://www.maxportal.hr/foto-navijaci-iz-livna-zgazili-su-huligane-ubili-su-boga-u-njima-satrali-su-ih-do-bola/
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Koliko domoljuba, a Karamarko muku muči da opstane.
Udbaš...a gdje je alibi...nisi mi jučer nešto aktivan jučer na forumu bio...Security!
darth_vader-
2014-04-17
nije bitno od dakle su smradovi.mozak i centrala je u splitu..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
U mom selu bio video zid pa smo ga razbili i slavili uz srpske cajke 2:0 dok nije ORJUNA izjednačilajasambrend wrote:Udbaš...a gdje je alibi...nisi mi jučer nešto aktivan jučer na forumu bio...Security!
udba wrote:U mom selu bio video zid pa smo ga razbili i slavili uz srpske cajke 2:0 dok nije ORJUNA izjednačilajasambrend wrote:Udbaš...a gdje je alibi...nisi mi jučer nešto aktivan jučer na forumu bio...Security!
Boldano te izvuklo...100% naš...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» (VIDEO) HRVATSKI FOLKLOR U LOS ANGELESU Pogledajte nastup 'Kolofornia' u izvedbi nekoliko hrvatskih ansambla iz Amerike
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Klub sa najvise gay navijaca
» Poginulo 30 navijača Mančester junajteda
» Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Klub sa najvise gay navijaca
» Poginulo 30 navijača Mančester junajteda
» Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
Page 2 of 2