HDZ = SDP ili isto sranje drugo pakovanje
Page 1 of 1
HDZ = SDP ili isto sranje drugo pakovanje
Kako sam i prije govorio: Milanovic i Karamarko - ne znas tko je gluplji i stetniji za Hrvatsku.
Konacno se i u HDZ-u dosjetili - buljavog otjerat.
Jos kad bi u SDP-u bubuljicavog makli - poceo bih vjerovat u buducnost.
JER - nakon Tudjmana i potom Racana - u Hrvatskoj nema politicara. Sve sami klaunovi.
Maknite Karamarka
JER - nakon Tudjmana i potom Racana - u Hrvatskoj nema politicara. Sve sami klaunovi.
Maknite Karamarka
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: HDZ = SDP ili isto sranje drugo pakovanje
2014-04-15
L
Tvrdnja da je milanovic isti karamarko nije tocna .
To je spasavanja vojnika karamarka i adz .
Odjeb zazvijek adz
Tvrdnja da je milanovic isti karamarko nije tocna .
To je spasavanja vojnika karamarka i adz .
Odjeb zazvijek adz
Što znači da HDZ najuri Karamarka ili da Karamarko sam ode, što znači da i sam Plenković, Miroslav Tuđman ili čak i sam Tihomir Orešković postanu predsjednik HDZ-a kad imaš tajnika stranke i Predsjedništvo stranke u kojem su svi do jednog, Karamarkovi poslušnici i klimavci, baš to su to bili i Sanaderovi? Nije stvar samo u Karamarku, stvar je u tome da je čitava upravna struktura HDZ-a trula i da promjena samo kompromitiranog Karamarka, kao što je i zamjena kompromitiranog Sanadera - neće značiti ništa, nikakvu korijensku promjenu, nikakvu promjenu razmišljanja, prakse, osvajanja vlasti, kupovine glasača, ništa, nula. S Karamarkom ili bez njega HDZ je isti, tu pomoći nema, treba razjuriti stranku od vrha do dna, uopće promjeniti sve stranačke strukture i uopće kadrovsku politiku. Tu ni Bog Isus ne bi napravio istinske promjene, osim da zatvori granice, zračne luke, cestovne prijelaze na 24 sata, pošalje elitne vojne specijalne postrojbe i počisti sav stranački i državni talog u ovoj zemlji, uključujući i HDZ,dakle, brutalnom i iznenadnom vojnom silom. Dakle, istinske promjene u HDZ-u se mogu rješavati jedino krvavim prevratom i totalnim pokoljem, ili totalnim debaklom na svim sljedećim izborima: palamentarnim, lokalnim, europskim, pa opet parlamentarnim, lokalnim, europskim.flumen wrote:Kako sam i prije govorio: Milanovic i Karamarko - ne znas tko je gluplji i stetniji za Hrvatsku.
Maknite Karamarka
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Da je Karamarko jedini problem HDZ-a, bilo bi to super. Ali oni sve svoje predsjednike, tajnike, potpredsjednike, zamjenike tajnika, čistačicu i zamjenicu čistačice biraju aklamacijom na svakim unutarstranačkim izborima.melkior wrote:Što znači da HDZ najuri Karamarka ili da Karamarko sam ode, što znači da i sam Plenković, Miroslav Tuđman ili čak i sam Tihomir Orešković postanu predsjednik HDZ-a kad imaš tajnika stranke i Predsjedništvo stranke u kojem su svi do jednog, Karamarkovi poslušnici i klimavci, baš to su to bili i Sanaderovi? Nije stvar samo u Karamarku, stvar je u tome da je čitava upravna struktura HDZ-a trula i da promjena samo kompromitiranog Karamarka, kao što je i zamjena kompromitiranog Sanadera - neće značiti ništa, nikakvu korijensku promjenu, nikakvu promjenu razmišljanja, prakse, osvajanja vlasti, kupovine glasača, ništa, nula. S Karamarkom ili bez njega HDZ je isti, tu pomoći nema, treba razjuriti stranku od vrha do dna, uopće promjeniti sve stranačke strukture i uopće kadrovsku politiku. Tu ni Bog Isus ne bi napravio istinske promjene, osim da zatvori granice, zračne luke, cestovne prijelaze na 24 sata, pošalje elitne vojne specijalne postrojbe i počisti sav stranački i državni talog u ovoj zemlji, uključujući i HDZ,dakle, brutalnom i iznenadnom vojnom silom. Dakle, istinske promjene u HDZ-u se mogu rješavati jedino krvavim prevratom i totalnim pokoljem, ili totalnim debaklom na svim sljedećim izborima: palamentarnim, lokalnim, europskim, pa opet parlamentarnim, lokalnim, europskim.flumen wrote:Kako sam i prije govorio: Milanovic i Karamarko - ne znas tko je gluplji i stetniji za Hrvatsku.
Maknite Karamarka
2015-08-09
aha...a SDP?melkior wrote:Da je Karamarko jedini problem HDZ-a, bilo bi to super. Ali oni sve svoje predsjednike, tajnike, potpredsjednike, zamjenike tajnika, čistačicu i zamjenicu čistačice biraju aklamacijom na svakim unutarstranačkim izborima.melkior wrote:Što znači da HDZ najuri Karamarka ili da Karamarko sam ode, što znači da i sam Plenković, Miroslav Tuđman ili čak i sam Tihomir Orešković postanu predsjednik HDZ-a kad imaš tajnika stranke i Predsjedništvo stranke u kojem su svi do jednog, Karamarkovi poslušnici i klimavci, baš to su to bili i Sanaderovi? Nije stvar samo u Karamarku, stvar je u tome da je čitava upravna struktura HDZ-a trula i da promjena samo kompromitiranog Karamarka, kao što je i zamjena kompromitiranog Sanadera - neće značiti ništa, nikakvu korijensku promjenu, nikakvu promjenu razmišljanja, prakse, osvajanja vlasti, kupovine glasača, ništa, nula. S Karamarkom ili bez njega HDZ je isti, tu pomoći nema, treba razjuriti stranku od vrha do dna, uopće promjeniti sve stranačke strukture i uopće kadrovsku politiku. Tu ni Bog Isus ne bi napravio istinske promjene, osim da zatvori granice, zračne luke, cestovne prijelaze na 24 sata, pošalje elitne vojne specijalne postrojbe i počisti sav stranački i državni talog u ovoj zemlji, uključujući i HDZ,dakle, brutalnom i iznenadnom vojnom silom. Dakle, istinske promjene u HDZ-u se mogu rješavati jedino krvavim prevratom i totalnim pokoljem, ili totalnim debaklom na svim sljedećim izborima: palamentarnim, lokalnim, europskim, pa opet parlamentarnim, lokalnim, europskim.flumen wrote:Kako sam i prije govorio: Milanovic i Karamarko - ne znas tko je gluplji i stetniji za Hrvatsku.
Maknite Karamarka
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
U SDP-u izbori funkcioniraju, ipak. Milanović može biti ovakav i onakav, ali u SDP-u izbori ipak funkcioniraju. HDZ je autentično staljinistička partija.flumen wrote:aha...a SDP?melkior wrote:Da je Karamarko jedini problem HDZ-a, bilo bi to super. Ali oni sve svoje predsjednike, tajnike, potpredsjednike, zamjenike tajnika, čistačicu i zamjenicu čistačice biraju aklamacijom na svakim unutarstranačkim izborima.melkior wrote:Što znači da HDZ najuri Karamarka ili da Karamarko sam ode, što znači da i sam Plenković, Miroslav Tuđman ili čak i sam Tihomir Orešković postanu predsjednik HDZ-a kad imaš tajnika stranke i Predsjedništvo stranke u kojem su svi do jednog, Karamarkovi poslušnici i klimavci, baš to su to bili i Sanaderovi? Nije stvar samo u Karamarku, stvar je u tome da je čitava upravna struktura HDZ-a trula i da promjena samo kompromitiranog Karamarka, kao što je i zamjena kompromitiranog Sanadera - neće značiti ništa, nikakvu korijensku promjenu, nikakvu promjenu razmišljanja, prakse, osvajanja vlasti, kupovine glasača, ništa, nula. S Karamarkom ili bez njega HDZ je isti, tu pomoći nema, treba razjuriti stranku od vrha do dna, uopće promjeniti sve stranačke strukture i uopće kadrovsku politiku. Tu ni Bog Isus ne bi napravio istinske promjene, osim da zatvori granice, zračne luke, cestovne prijelaze na 24 sata, pošalje elitne vojne specijalne postrojbe i počisti sav stranački i državni talog u ovoj zemlji, uključujući i HDZ,dakle, brutalnom i iznenadnom vojnom silom. Dakle, istinske promjene u HDZ-u se mogu rješavati jedino krvavim prevratom i totalnim pokoljem, ili totalnim debaklom na svim sljedećim izborima: palamentarnim, lokalnim, europskim, pa opet parlamentarnim, lokalnim, europskim.flumen wrote:Kako sam i prije govorio: Milanovic i Karamarko - ne znas tko je gluplji i stetniji za Hrvatsku.
Maknite Karamarka
2015-08-09
melkior wrote:U SDP-u izbori funkcioniraju, ipak. Milanović može biti ovakav i onakav, ali u SDP-u izbori ipak funkcioniraju. HDZ je autentično staljinistička partija.flumen wrote:aha...a SDP?
flumen-
2015-08-21
ma isto sranje drugo pakovanje ,problem je tko god ih zamijenilo nece biti promjena
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Similar topics
» Za Ružu Tomašić HDZ i SDP su - 'Isto xxxxx, drugo pakovanje'
» Marcel:Seve vs Adem Vuchiqi isti kur. c drugo pakovanje
» Pernar dao nogu i Trumpu:Isti quratz kao i Hillary samo drugo pakovanje
» sranje
» Tabak: F-16 je teško sranje
» Marcel:Seve vs Adem Vuchiqi isti kur. c drugo pakovanje
» Pernar dao nogu i Trumpu:Isti quratz kao i Hillary samo drugo pakovanje
» sranje
» Tabak: F-16 je teško sranje