Reiner sišao sa uma: u obrani razbojnika uključio i ORJUNU
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Reiner sišao sa uma: u obrani razbojnika uključio i ORJUNU
Sve ih polovim tijekom jednog dana.Starhemberg wrote:Samo tvoje proizvoljne narativne konstrukcije koje temeljiš na dvije slike i simbolu koji ni sam ne razaznaješ.
A da o prebrojavanju rebara i ne pričam.
Evo me gori sam od Gnječa Usnije.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Smisli ti do sutra za simbol, pa ce biti i oznacena fotografija. Quid pro quo :)Ero wrote:Nema, nema...ako znaš postavit foto, znaš i označit. Označi.Starhemberg wrote:Vidiš vidiš, no to što ne želiš vidjeti, druga je stvar.Ero wrote:Označi na fotografiji, to ja uopće ne vidim.Starhemberg wrote:
Eno onaj u dresu zamahuje i baca ono što je eksplodiralo na terenu.
..
Guest- Guest
Dalmatiiiinac saaam, ovo je moj dooom...Dobro? Aj sad ti...Starhemberg wrote:Smisli ti do sutra za simbol, pa ce biti i oznacena fotografija. Quid pro quo :)Ero wrote:Nema, nema...ako znaš postavit foto, znaš i označit. Označi.Starhemberg wrote:Vidiš vidiš, no to što ne želiš vidjeti, druga je stvar.Ero wrote:Označi na fotografiji, to ja uopće ne vidim.Starhemberg wrote:
Eno onaj u dresu zamahuje i baca ono što je eksplodiralo na terenu.
..
Evo ih još, uz one koje ste vidjeli u onom setu fotografija.
Ne nose nikakve nacionalne oznake.
Ne nose nikakve nacionalne oznake.
ajd budalo trolovska vec jednom odjebi s glupostima.
takvi kao sto si ti i tebi slicni bas rade pizdarije.
2014-12-30
ero je uvjereni desničar, on iskreno vjeruje u to što govori, tebi se možda čini nelogičnim no njemu ima smislaveber wrote:ajd budalo trolovska vec jednom odjebi s glupostima.
ko kad Sora počne o Titu, tako i Ero malo o Kolindi
Guest- Guest
a kako bi bilo da napokon već jednom polove te kretene i strpaju ih krletku a ne da samo pričaju i opet svađaju narod?
ja ne znam ni jedan drugi razlog osim da to ne žele napraviti.
ja ne znam ni jedan drugi razlog osim da to ne žele napraviti.
vili40-
2015-08-02
Starhemberg wrote:Da, i ako zumiraš dovoljno, čak se vidi petokraka...
ahah
desnica nam je pobenavila kako pade karamrle
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mislim,gdje je problem da se to riješi po kratkom postupku?
Vlast se mijenja ali nikad nitko ništa ne poduzima.
Vlast se mijenja ali nikad nitko ništa ne poduzima.
vili40-
2015-08-02
Ja razumijem borbu protiv mamica,hnsa...zapali im kucu,gadjaj ih kamenjem,pljuj...ali to cini unutar kuce...ne nas sramotit vani...okrenuli su vecinu protiv sebe ovim ispadom...a drugo nemjerljiva je ovo steta za sdp i zokija...forumi,fejs tako rec bruje zestoko protiv zokija i sdpa kao suodgovornih za ovo...gotovo pred linc...ovo svakako ide u prilog hdz-u...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
French_Montana Petak, 17.06.2016. u 22:42
Uvijek kontra necega, nekoga, jucer kontra Markovica, danas Mamica, sutra nekog treceg. Mamu vam nenormalnu narkomansku, treba vas unistiti, niste ni huligani, vi ste ljigavi insekti, koje treba zgaziti. Ista ekipa svastike u Livornu, Splitu, prekid u Milanu..cak vas je i Mamic prepoznao, mucki provokatori, odgovarat cete za ovo bando.
Uvijek kontra necega, nekoga, jucer kontra Markovica, danas Mamica, sutra nekog treceg. Mamu vam nenormalnu narkomansku, treba vas unistiti, niste ni huligani, vi ste ljigavi insekti, koje treba zgaziti. Ista ekipa svastike u Livornu, Splitu, prekid u Milanu..cak vas je i Mamic prepoznao, mucki provokatori, odgovarat cete za ovo bando.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vuksadinare wrote:...ovo svakako ide u prilog hdz-u...
Za utvrditi tko je organizator, dovoljno je postaviti samo jedno pitanje -Qui bono
2014-04-20
.....mislim da je doslo vrijeme da se tim huliganima stane na kraj i da mamic i ta svita ode.. treceg nema...ili ce padat glave..dobro je bilic rekao...ti ljudi imaju misiju i nece odustat..iza ovih ce doci drugi iza drugih.. treci.. kao jedna vrst isila...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kamere su snimile neka lica.
Nadam se da će biti prepoznata.
Ja da prepoznam nekog sa tih snimaka taj se ne bi dobro proveo,a nadam se da tako misli i većina.
Nadam se da će biti prepoznata.
Ja da prepoznam nekog sa tih snimaka taj se ne bi dobro proveo,a nadam se da tako misli i većina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dino Vešliga ·
Donja Stubica
Sandro Antić, Robert Knezović, Mario Čorak, Danijel Perić, Matija Sigur, Goran Zuber, Luka Šilobodec, Ivan Petrišić, Antonio Ključarić, Toni Usljebrka.
Imena od gamadi koja je osramotila cijeli Hrvatski narod!! Sirite dalje da poberu sto su zasluzili kad se vrate u njihovu najdrazu domovinu!!!
----------------------------------------------------------------------------------
Dodaje kako su potom stigli i redari i odveli rušitelje hrvatske reprezentacije inzdravog razuma na policiju.
- S obzirom da će i hrvatska policija dobiti sve podatke o huliganima, nadam se da ćemo saznati tko su ti koji ne daju mira ne samo reprezentaciji već i ostalim navijačima. Svi se pitamo tko su ti likovi s obzirom da cijeli taj put i ulaznice treba platiti. Nije teško zaključiti da se radi o organiziranim i dobro plaćenim huliganima, a ne tzv. samo ogorčenim navijačima kako se to nerijetko pravda - zaključuje Ćorušić.
[size=55]SVJEDOK ZA SN 'Bilo ih je 15-ak, cijelu utakmicu su se došaptavali, a onda su nabili kape...'[/size]
Kaže kako su svi u šoku i sat nakon utakmice umjesto o igri razgovaraju o tome kako se sve dogodilo.
- Ti su huligani cijelo prvo poluvrijeme razgovarali i nešto se došaptavali. Uopće nisu gledali igru. U jednom su trenutku izvukli kape, navukli ih preko lica i krenuli s neredima. Baklje, topovski udari i kako li se sav taj arsenal zove poletjelo je na teren. Uplašio sam se za igrače i redare da ne na stradaju od tih manijaka s tribina. A onda je zagrmljelo- cigani, cigani dosta! Tisuće hrvatskih navijača krenulo je vrijeđati huligane - opisuje nam Ćorušić.
2014-04-20
Identificirati, locirati, potamaniti.
Na stranici nekakve Građanske akcije objavljene su neke slike i imena huligana,a prije jedno 5 minuta na stranicu se više nema pristupa.
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
2014-04-22
http://www.gradjanska-akcija-official.com/otkrili-smo-teroriste/
2014-04-22
Poslao Putin specijalce da zajebu mladu hrvatsku demokraciju i naškodi predsjednici preko njenog tovariša.Ero wrote:Ovi u "civilu" su orjuna.
Vidi se da su uigrana ekipa.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Aha...a tko bi ih trebao hapsiti? Oni koji su ih poslali i koji ih plačaju i skrivaju?jastreb wrote:http://www.gradjanska-akcija-official.com/otkrili-smo-teroriste/
danni1-
2014-04-16
JugoMasonska loža prestonasljednik KarađorđevićEro wrote:Starhemberg wrote:Da, i ako zumiraš dovoljno, čak se vidi petokraka...
Koji je ovo znak, znalac?
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Šišao se, šišao, Andrej naš kod Nene
» Paraga prešao u ORJUNu
» U HDZ-u ozbiljne trzavice u svezi Borisa Miloševića!Uključio se i Tomo Medved
» Dragan Markovina totalno sišao s uma
» On ih j e ranije ŠIŠAO, kad niko.nije hteo a oni tako
» Paraga prešao u ORJUNu
» U HDZ-u ozbiljne trzavice u svezi Borisa Miloševića!Uključio se i Tomo Medved