Twiterašice objavljuju slike golih grudi nakon Timova opoziva
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Twiterašice objavljuju slike golih grudi nakon Timova opoziva
NAKON službenog opoziva Tihomira Oreškovića i pada Vlade, hrvatske tviterašice su počele masovno objavljivati slike svojih grudi na profilima.
Tviterašice su najavile da će objavljivati fotografije svojih grudi ako zaista dođe kraj ovoj političkoj agoniji i Sabor izglasa nepovjerenje Tihomiru Oreškoviću. Pošto se to danas zaista dogodilo, Twitter su naglo preplavile fotografije grudi.
Dok su neke odlučile objaviti fotografiju dekoltea, druge su bile mnogo hrabrije i objavile fotografiju svojih golih sisa. Pridružili su im se i oduševljeni tviteraši koji su objavili i svoja poprsja.
Cijela inicijativa je pokrenuta pod hashtagom #sisezapadvlade, a brojni tviteraši su zbog toga jedva dočekali pad Vlade.
Zaista buran politički dan u Hrvatskoj.
http://www.index.hr/black/clanak/foto-pala-vlada-stigle-sise-tviterasice-objavljuju-slike-grudi-nakon-timova-opoziva/900246.aspx
Tviterašice su najavile da će objavljivati fotografije svojih grudi ako zaista dođe kraj ovoj političkoj agoniji i Sabor izglasa nepovjerenje Tihomiru Oreškoviću. Pošto se to danas zaista dogodilo, Twitter su naglo preplavile fotografije grudi.
Dok su neke odlučile objaviti fotografiju dekoltea, druge su bile mnogo hrabrije i objavile fotografiju svojih golih sisa. Pridružili su im se i oduševljeni tviteraši koji su objavili i svoja poprsja.
Cijela inicijativa je pokrenuta pod hashtagom #sisezapadvlade, a brojni tviteraši su zbog toga jedva dočekali pad Vlade.
Zaista buran politički dan u Hrvatskoj.
http://www.index.hr/black/clanak/foto-pala-vlada-stigle-sise-tviterasice-objavljuju-slike-grudi-nakon-timova-opoziva/900246.aspx
Guest- Guest
Re: Twiterašice objavljuju slike golih grudi nakon Timova opoziva
@kic, možemo li stavljati slike?
Guest- Guest
Sta cekas? Sise su lijep i prirodan prizor. Ljepota priride. Davaj!
omni-
2014-04-12
pod medikemantima sam pa može sve trenutno ! :^^ :#
veber-
2014-12-30
Prepoznaje li se koja s foruma,da i mi konja za utrku imamo? ;P
2014-04-12
pa pokaži svoje....IvyTeasdale wrote:Prepoznaje li se koja s foruma,da i mi konja za utrku imamo? ;P
2014-12-30
IvyTeasdale wrote:Prepoznaje li se koja s foruma,da i mi konja za utrku imamo? ;P
uvijek se možeš pridružit :P
deda getting old wrote:@kic, možemo li stavljati slike?
šta, ti imaš sise?
prvo moraš ugasiti svjetlo, pa ćeš onda vidjetiveber wrote:pa pokaži svoje....IvyTeasdale wrote:Prepoznaje li se koja s foruma,da i mi konja za utrku imamo? ;P
Guest- Guest
dan je, koje svjetlo
Last edited by veber on 16/6/2016, 19:54; edited 1 time in total
2014-12-30
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nisam se ja htjela pokazati u ime sretne proslave pada vlade..pa,dajte,momci,mozete vi i bolje..ponovni pokusaj B-)
2014-04-12
dead aludira da sam puritanka..naprosto me isprovocirao ;Dveber wrote:dan je, koje svijetlo
2014-04-12
marcellus wrote:Nego di je neve?
Guest- Guest
dobro, ti ćeš za tekmu...IvyTeasdale wrote:nisam se ja htjela pokazati u ime sretne proslave pada vlade..pa,dajte,momci,mozete vi i bolje..ponovni pokusaj B-)
2014-12-30
pa jesi li? ;)IvyTeasdale wrote:dead aludira da sam puritanka..naprosto me isprovocirao ;Dveber wrote:dan je, koje svijetlo
2014-12-30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Facebooku i Instagramu je preporučeno ukidanje zabrane objavljivanja slika golih grudi
» Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
» Karamarko zadovoljan datumom izbora: Pozivamo na sučeljavanje programa i timova
» HDZ u protuofanzivi:'Sad nam je jasno zašto Milanović izbjegava sučeljavanje programa i timova?
» Desničarski arhitekt opoziva predsjednice Brazila također upleten u korupciju
» Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
» Karamarko zadovoljan datumom izbora: Pozivamo na sučeljavanje programa i timova
» HDZ u protuofanzivi:'Sad nam je jasno zašto Milanović izbjegava sučeljavanje programa i timova?
» Desničarski arhitekt opoziva predsjednice Brazila također upleten u korupciju
Page 1 of 4