Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
Ne moze, jer je razlika kao izmedju neba i zemlje...kic wrote:ne kukurici uzalud, prvaci ste u licemjeru, ako moze rehabilitacija Draze, moze i Stepinceva..Stanojko wrote:...mogle bi i svabe izlozbu o Himleru?kic wrote:ako je Jeremic mogao 'Mars na Drinu' u UN-u izvesti..
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ja sam za to da se Stepinca proglasi ustašom.
Da viš kako ce ga Vatikan brzo proglasit svecem jer u suštini proglašenje njega ustašom a KC je ta koja bira kardinale i to je : Vatikan su ustaše,
Stepinac je ustaša.
KRAJ PRICE.
Papa cacka nos i boli ga kuraz.
Eto ti sad na pa cackaj i dalje.
Da viš kako ce ga Vatikan brzo proglasit svecem jer u suštini proglašenje njega ustašom a KC je ta koja bira kardinale i to je : Vatikan su ustaše,
Stepinac je ustaša.
KRAJ PRICE.
Papa cacka nos i boli ga kuraz.
Eto ti sad na pa cackaj i dalje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
srbija protiv zabave na tulumu na koji nije pozvana. kao baba kojoj smeta muzika na prvom katu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Protestna nota Hrvatskoj zbog Kovača i Tompsona
» Protestna nota zbog izjave "više volim migrante iz Gvineje nego bande iz Bugarske"
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Protestna nota Hrvatskoj zbog Kovača i Tompsona
» Protestna nota zbog izjave "više volim migrante iz Gvineje nego bande iz Bugarske"
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
Page 2 of 2