Tema o najvecoj maminjovoj kurvici SPORTU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tema o najvecoj maminjovoj kurvici SPORTU
Boze koji beskarakterni glupan i idiot bas mi ga je zao. Covjeku koji nema za burek je najveci uspjeh gazdin uspjeh a on malo pseto ceka na kost sa stola... bracala duboke isprike jer san te smatrao idiotem jer si za ovu kujicu Goethe
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Tema o najvecoj maminjovoj kurvici SPORTU
ne znam gdje bi počeo pa uopće neću...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lik je agonija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Koliko je kujica glup da je vrwcala za njega bog
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
može ti bit netko više ili manje simpatičan ili uopće ne, ali postoje neke granice dobrog ukusa a vojvoda ti si izgubio svaku granicu. i puca mi kurac jel je to zbog ptsp-a ili zbog tvoje urođene retardacije ili nešto treće ali stvarno si naporan sa vrijeđanjem, i to najvulgarnijim, bilo sporta, demonskog, bracale ili nekog trećeg
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
bez uvrede i nemoj mi pliz ništa replicirati, nemam želudac za ta sranja
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Boli me kurac
2015-09-13
Sto se tice demobskoga i bracale to je meni vise zajebancija a sto se tice onr kujice on i ne vrijedi nista drugo a sto se tice tvoga zeluca dragi moj rajkane uvreda mamica kao smece ratnoprofitersko ocito dira i tebe. Ovde je svak svakoga dirao i vridja i niko nije diza nos prvi ja jer ovo je ionako virtualka ali cinjenica he mada prikrivena da tu nihe uopce bitan bracala ni demo bi sport vec mamic a sve ostalo su floskule tako da mi bas puca ona stvar jel se nekome okrwce zeludac jer se vridja mamica kojemu ja jebem mater skupa sa svina koji su opljackali hrvatsju
2015-09-13
Jebo ti Ante Pavelić sve živo i mrtvo u familiji počevši od tebe, narkomansko pseto maloumno. Prestani se pikati vidiš da ti to ne čini dobro. Kaj se bureka tiče, daj mi adresu da ti pošaljem 1000 komada da imaš kaj žderati jer vidim da si sirotinja i u džepu, a posebno u glavi.
Zeko-
2015-08-26
kuracodigraca wrote:može ti bit netko više ili manje simpatičan ili uopće ne, ali postoje neke granice dobrog ukusa a vojvoda ti si izgubio svaku granicu. i puca mi kurac jel je to zbog ptsp-a ili zbog tvoje urođene retardacije ili nešto treće ali stvarno si naporan sa vrijeđanjem, i to najvulgarnijim, bilo sporta, demonskog, bracale ili nekog trećeg
sta da ti kazem, ljubi te brat.
meni je psihopata smesan u svoj svojoj nemoci. veceg kompleksasa i isfrustriranog lika nisam u zivotu video, a znam mnogo ljudi koji su prosli ratista-pa se za razliku od njega umeju ponasati.
tj. pitanje je kako se on ponasa ovako privatno, tj. on je verovatno jedan mali isfrustrirani mis i pickica..
Guest- Guest
koja dominacija generala vojvode
2015-08-25
pablo_escobar wrote:Boli me kurac
2015-08-25
Majmune bosanski maloumni.End1899 wrote:koja dominacija generala vojvode
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Majmune bosanski maloumni.End1899 wrote:koja dominacija generala vojvode
nije bosanac, on je rom...
Guest- Guest
Ma nije ti taj ratišta vidio, to si je umislil u svojoj bolesnoj glavi pa tu laprda.Braćala wrote:kuracodigraca wrote:može ti bit netko više ili manje simpatičan ili uopće ne, ali postoje neke granice dobrog ukusa a vojvoda ti si izgubio svaku granicu. i puca mi kurac jel je to zbog ptsp-a ili zbog tvoje urođene retardacije ili nešto treće ali stvarno si naporan sa vrijeđanjem, i to najvulgarnijim, bilo sporta, demonskog, bracale ili nekog trećeg
sta da ti kazem, ljubi te brat.
meni je psihopata smesan u svoj svojoj nemoci. veceg kompleksasa i isfrustriranog lika nisam u zivotu video, a znam mnogo ljudi koji su prosli ratista-pa se za razliku od njega umeju ponasati.
tj. pitanje je kako se on ponasa ovako privatno, tj. on je verovatno jedan mali isfrustrirani mis i pickica..
Zeko-
2015-08-26
Isti kurac, bitno da je glupan.Braćala wrote:Zeko wrote:Majmune bosanski maloumni.End1899 wrote:koja dominacija generala vojvode
nije bosanac, on je rom...
Zeko-
2015-08-26
Mili Boze koja milina gledat orkestrirano kmecanje dva kurvina sina.... moram priznat da imam stila za stihove vidi se guslarska dusa u meni.... ali kmecanje diteta kojemu je tata stvorio sve i covjeka koji se nesmi ni posrati a da dopustenje za to nije zatrazio u maksimirskoj 128 je neprocjenjivo . Vidi se da sam ih ogadio za sva vrimena. Monitorski heroj i mamiceva kujica se udruzili jebote koji sam ja gad . I jos misle da su me pogodili u srce . Jedini koji na mebe ovde ima utjecaj jeste Tominjo a ostali kako vam drago . Nastavite kmecati u pauzama izmedju sredjivanja milijunskih poslova sa bechtelom i pusenja kurca gazdi na skupstini..... cmok
2015-09-13
haha kakve veze ja imam s bosnom, a još k tome govori mi bosanski dotepenac, calma klošaru popij pićeZeko wrote:Majmune bosanski maloumni.End1899 wrote:koja dominacija generala vojvode
2015-08-25
ne volim Mamica, Ali brate ako nas navijaci sjebu na euru, necu vise nikad pratit ovaj jad.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najveca kradja ove godine u sportu...
» Katolicka dominacija u sportu i nogometu
» Zaokret u Hr sportu:'Ne bu nas vise niko jebal'
» Sretan rođendan najvećoj legendi hrvatskoga nogometa...
» Greenspan govori o najvećoj katastrogi kojoj je svjedočio
» Katolicka dominacija u sportu i nogometu
» Zaokret u Hr sportu:'Ne bu nas vise niko jebal'
» Sretan rođendan najvećoj legendi hrvatskoga nogometa...
» Greenspan govori o najvećoj katastrogi kojoj je svjedočio
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2