'' Domagoj Milošević: Potvrdili smo Marića za kandidata za mandatara, u četvrtak će se glasovati o nepovjerenju Oreškoviću ''
Page 1 of 1
'' Domagoj Milošević: Potvrdili smo Marića za kandidata za mandatara, u četvrtak će se glasovati o nepovjerenju Oreškoviću ''
http://www.vecernji.hr/hrvatska/predsjednistvo-hdz-a-sastaje-se-danas-u-15-sati-1091784
Izgleda da imaju većinu.
Izgleda da imaju većinu.
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Domagoj Milošević: Potvrdili smo Marića za kandidata za mandatara, u četvrtak će se glasovati o nepovjerenju Oreškoviću ''
Onda nije potrebno da SDP-ovci glasaju za opoziv Oreškovića.
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Domagoj Milošević: Potvrdili smo Marića za kandidata za mandatara, u četvrtak će se glasovati o nepovjerenju Oreškoviću ''
naravno da nemajured wolf wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/predsjednistvo-hdz-a-sastaje-se-danas-u-15-sati-1091784
Izgleda da imaju većinu.
samo gube vrijeme
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Mislim da blefiraju, al' vidjet ćemo.
Guest- Guest
vjerojatno ne blefiraju, ali to s rušenjem hase i primanje pupija će ih koštati idućih izbora
Morebit da imaju, a morebit i da nemaju. Ja sam u to 100% siguran.debotoijusto wrote:naravno da nemajured wolf wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/predsjednistvo-hdz-a-sastaje-se-danas-u-15-sati-1091784
Izgleda da imaju većinu.
Da, koji ce biti na jesen. Ali oni mogu zaboraviti na vladanje narednih 10 godina.marcellus wrote:vjerojatno ne blefiraju, ali to s rušenjem hase i primanje pupija će ih koštati idućih izbora
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tu se slažemo...No, ovo je jedna neobična situacija pa se još svašta može dogoditi...marcellus wrote:vjerojatno ne blefiraju, ali to s rušenjem hase i primanje pupija će ih koštati idućih izbora
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Naputak članova Islamske zajednice: Svaki treći u kući mora glasovati za Željka Komšića
» Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'
» Hasanbegović lagao Oreškoviću
» EU sprema ultimatum Srbiji u četvrtak
» Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'
» EU sprema ultimatum Srbiji u četvrtak
Page 1 of 1