ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 7 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest Sun 12 Jun - 18:02

hahahahaha betty.....odredjeni muski ce ejakulirati veceras,sigurno..... :D 

med upravo to sam se i ja pitala.....mozda nemaju zivot pa ne daju ni drugima zivjet?

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 7 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by betty.boop Sun 12 Jun - 18:03

cek, koje reklame ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 Jun - 18:04

betty.boop wrote:
veber wrote:
betty.boop wrote:
Vegvísir wrote:
betty.boop wrote:

ja sam bila uzicala rumunjsku zastavu, al mi ju zaplijenili neki purgeri  :D

Pizdeki. O'š da ih nađem dok sam još u ZG i ukradem nazad? :wocha: :D

nemoj, bili su dobri, srce mi je bilo ko kuca kad sam ih vidila, dala bi im svasta nesto :D
zakaj nisam bio tamo?

vjerojatno bi te naguzili
ili bi pao na bojnom polju, tko ziv tko mrtav.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by medication Sun 12 Jun - 18:05

Ono jednakost i te pizdarije...

Ko inače po kućama i familijama pere robu? Da je reklama u kojoj tip mijenja motorno ulje, ili što se već radi s motornim uljem bmk, ni jedan normalan tip ne bi reagirao.

Radi nekolicine kokošetina, cijeli rod dođe na zao glas.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra Sun 12 Jun - 18:06

beti, ti si jedan urnebes :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 12 Jun - 18:07

:^0 :^0
Respect za ludost, a bogami i gimnastičnost. love  Da si prejebeno zgodna ti ne trebam ponavljati. :evilgrin

Presložila sam police, oprala suđe, oribala kuhinju i kupaonu, stavila bijeli veš na pranje, oprala kosu, stavila kuhat vodu za čaj, ubola se u palac žicom kojom se zatvara čaj, opsovala, obrisala krv dok mi je iz kose kapalo na sve strane, pošpricala octeniseptom, a sad sjedim na kauču, pijuckam čaj dok mi iz kose i dalje kapi uokolo. :morningcoffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 Jun - 18:07

betty.boop wrote:zdanas pravim budalu od sebe, nemojte mi zamjerit 

sutra cu i ja fejspalmat na ovo, al ko ga yebe sad  bounce

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 7 0589a310
zgodan pupak

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by betty.boop Sun 12 Jun - 18:11

ja krv lizem :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by medication Sun 12 Jun - 18:11

E, al znaš što mi je još bilo najgore?

Na komentarima imaš ekipu koja ne vidi ništa pogrešno i ekipu koja se nakostriješila na samu pomisao da žena radi neki kućanski posao.I onda kaže neka ženska da ne kuži u čemu je problem, a druga dođe "tko je u tvom domu oprao robu, tko je stavio prašak u pretinac" i slične gluposti.

Dakle, kakva lijena kučketina moraš bit da ti je stavljanje praška u perilicu koja sve ionako sama radi stvar koju je potrebno posebno istaknuti kao strašno naporan kućanski posao?
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by betty.boop Sun 12 Jun - 18:11

medication wrote:Ono jednakost i te pizdarije...

Ko inače po kućama i familijama pere robu? Da je reklama u kojoj tip mijenja motorno ulje, ili što se već radi s motornim uljem bmk, ni jedan normalan tip ne bi reagirao.

ja sad mirisem na omeksivac i pivu :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest Sun 12 Jun - 18:14

Nsam vidjela reklamu, ali predmnijevam otprilike o čemu je riječ pa ću nježno skliznuti s teme jer bih vjerojatno bila s one druge strane...  :^0 :shy
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop Sun 12 Jun - 18:15

Vegvísir wrote:Nsam vidjela reklamu, ali predmnijevam otprilike o čemu je riječ pa ću nježno skliznuti s teme jer bih vjerojatno bila s one druge strane...  :^0 :shy

nisam ni ja, a bas bi tila

neka sexisticka sema ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 Jun - 18:16

betty.boop wrote:
medication wrote:Ono jednakost i te pizdarije...

ja sad mirisem na omeksivac i pivu :D
steta kaj nisam u fr, jebes omeksivac.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 12 Jun - 18:17

medication wrote:E, al znaš što mi je još bilo najgore?

Na komentarima imaš ekipu koja ne vidi ništa pogrešno i ekipu koja se nakostriješila na samu pomisao da žena radi neki kućanski posao.I onda kaže neka ženska da ne kuži u čemu je problem, a druga dođe "tko je u tvom domu oprao robu, tko je stavio prašak u pretinac" i slične gluposti.

Dakle, kakva lijena kučketina moraš bit da ti je stavljanje praška u perilicu koja sve ionako sama radi stvar koju je potrebno posebno istaknuti kao strašno naporan kućanski posao?

treba ih vratit 200 godina nazad da crknu 3. dan.... :}
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 12 Jun - 18:18

betty.boop wrote:
Vegvísir wrote:Nsam vidjela reklamu, ali predmnijevam otprilike o čemu je riječ pa ću nježno skliznuti s teme jer bih vjerojatno bila s one druge strane...  :^0 :shy

nisam ni ja, a bas bi tila

neka sexisticka sema ?

nije uopce seksisticka,u tome i jest problem.....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra Sun 12 Jun - 18:22

o maj gad :O  moja noćna mora :O

snimljeno na nebu skoro iznad mene... u gradu 10 km udaljenom

(desno, manja pijavica?)

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 7 13445480_10209383953065645_2232348757651329794_n

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Sun 12 Jun - 18:28

modra, daj si mira.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by betty.boop Sun 12 Jun - 18:28

obozavam kad se nebo spusti na zemlju, sve je crno, digne se olujno jugo, sve leti, a jos nista ne pada

to mi je naj vrijeme za bacit se u more  :x
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by modra Sun 12 Jun - 18:29

betty.boop wrote:obozavam kad se nebo spusti na zemlju, sve je crno, digne se olujno jugo, sve leti, a jos nista ne pada

to mi je naj vrijeme za bacit se u more  :x
affraid

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic Sun 12 Jun - 18:29

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 7 13453910

nema nelše, ali jel
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by modra Sun 12 Jun - 18:30

oo slatkica antonelica :hearts

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics