UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
hahahahaha betty.....odredjeni muski ce ejakulirati veceras,sigurno.....
med upravo to sam se i ja pitala.....mozda nemaju zivot pa ne daju ni drugima zivjet?
med upravo to sam se i ja pitala.....mozda nemaju zivot pa ne daju ni drugima zivjet?
Guest- Guest
ili bi pao na bojnom polju, tko ziv tko mrtav.betty.boop wrote:veber wrote:zakaj nisam bio tamo?betty.boop wrote:Vegvísir wrote:betty.boop wrote:
ja sam bila uzicala rumunjsku zastavu, al mi ju zaplijenili neki purgeri
Pizdeki. O'š da ih nađem dok sam još u ZG i ukradem nazad? :wocha:
nemoj, bili su dobri, srce mi je bilo ko kuca kad sam ih vidila, dala bi im svasta nesto :D
vjerojatno bi te naguzili
2014-12-30
Ono jednakost i te pizdarije...
Ko inače po kućama i familijama pere robu? Da je reklama u kojoj tip mijenja motorno ulje, ili što se već radi s motornim uljem bmk, ni jedan normalan tip ne bi reagirao.
Radi nekolicine kokošetina, cijeli rod dođe na zao glas.
Ko inače po kućama i familijama pere robu? Da je reklama u kojoj tip mijenja motorno ulje, ili što se već radi s motornim uljem bmk, ni jedan normalan tip ne bi reagirao.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
modra-
2014-04-17
Respect za ludost, a bogami i gimnastičnost. Da si prejebeno zgodna ti ne trebam ponavljati.
Presložila sam police, oprala suđe, oribala kuhinju i kupaonu, stavila bijeli veš na pranje, oprala kosu, stavila kuhat vodu za čaj, ubola se u palac žicom kojom se zatvara čaj, opsovala, obrisala krv dok mi je iz kose kapalo na sve strane, pošpricala octeniseptom, a sad sjedim na kauču, pijuckam čaj dok mi iz kose i dalje kapi uokolo.
Guest- Guest
zgodan pupakbetty.boop wrote:zdanas pravim budalu od sebe, nemojte mi zamjerit
sutra cu i ja fejspalmat na ovo, al ko ga yebe sad
2014-12-30
E, al znaš što mi je još bilo najgore?
Na komentarima imaš ekipu koja ne vidi ništa pogrešno i ekipu koja se nakostriješila na samu pomisao da žena radi neki kućanski posao.I onda kaže neka ženska da ne kuži u čemu je problem, a druga dođe "tko je u tvom domu oprao robu, tko je stavio prašak u pretinac" i slične gluposti.
Dakle, kakva lijena kučketina moraš bit da ti je stavljanje praška u perilicu koja sve ionako sama radi stvar koju je potrebno posebno istaknuti kao strašno naporan kućanski posao?
Na komentarima imaš ekipu koja ne vidi ništa pogrešno i ekipu koja se nakostriješila na samu pomisao da žena radi neki kućanski posao.I onda kaže neka ženska da ne kuži u čemu je problem, a druga dođe "tko je u tvom domu oprao robu, tko je stavio prašak u pretinac" i slične gluposti.
Dakle, kakva lijena kučketina moraš bit da ti je stavljanje praška u perilicu koja sve ionako sama radi stvar koju je potrebno posebno istaknuti kao strašno naporan kućanski posao?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
medication wrote:Ono jednakost i te pizdarije...
ja sad mirisem na omeksivac i pivu :D
betty.boop-
2015-01-23
Nsam vidjela reklamu, ali predmnijevam otprilike o čemu je riječ pa ću nježno skliznuti s teme jer bih vjerojatno bila s one druge strane...
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Nsam vidjela reklamu, ali predmnijevam otprilike o čemu je riječ pa ću nježno skliznuti s teme jer bih vjerojatno bila s one druge strane...
nisam ni ja, a bas bi tila
neka sexisticka sema ?
betty.boop-
2015-01-23
steta kaj nisam u fr, jebes omeksivac.betty.boop wrote:medication wrote:Ono jednakost i te pizdarije...
ja sad mirisem na omeksivac i pivu :D
2014-12-30
medication wrote:E, al znaš što mi je još bilo najgore?
treba ih vratit 200 godina nazad da crknu 3. dan....
Guest- Guest
betty.boop wrote:Vegvísir wrote:Nsam vidjela reklamu, ali predmnijevam otprilike o čemu je riječ pa ću nježno skliznuti s teme jer bih vjerojatno bila s one druge strane...
nisam ni ja, a bas bi tila
neka sexisticka sema ?
nije uopce seksisticka,u tome i jest problem.....
Guest- Guest
o maj gad moja noćna mora
snimljeno na nebu skoro iznad mene... u gradu 10 km udaljenom
(desno, manja pijavica?)
snimljeno na nebu skoro iznad mene... u gradu 10 km udaljenom
(desno, manja pijavica?)
veber-
2014-12-30
obozavam kad se nebo spusti na zemlju, sve je crno, digne se olujno jugo, sve leti, a jos nista ne pada
to mi je naj vrijeme za bacit se u more
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:obozavam kad se nebo spusti na zemlju, sve je crno, digne se olujno jugo, sve leti, a jos nista ne pada
modra-
2014-04-17
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)