Gay pride Zagreb. Protiv nacionalizma, fašizma, konzervativizma i kapitalizma
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gay pride Zagreb. Protiv nacionalizma, fašizma, konzervativizma i kapitalizma
Ponajbolji jastrebov upis.jastreb wrote:Lezbijke su često sklone putovanjima ,autostopiranju,šatorima i vrećama za spavanje.
Neki dan sam radio na jednoj kući u čijem se apartmanu nalaze dvije Slovenske. Par.
Dolaze same u pratnji nekog egzotičnog psića.
Roditelji,jedne od njih dvije dolaze prije njih.Zadrže se par dana pa se vrate u deželu,a onda dolaze njih dvije.
Ja sam osobno ne bih došao do zaključka da se radi o paru,da mi to nije rekao lik koji radi sa mnom,a koji ih dobro poznaje od ranije.
Tek pažljivim praćenjem (radili smo u dvorištu zgrade) njih i njihovoga ponašanja uspio sam ustanoviti da su punčke doista sklone istospolnoj putenoj ljubavi.
Zajedno ustaju u isto vrijeme i zajedno izlaze na terasu gdje piju kavicu ,a poslije i sokiće. Nisam ih vidio da se ljube ili drže za rukice,ali sam više puta ,dok su bile na balkonu-verandi uočio kako dok govore lica približe neobično blizu jedna drugoj kako bi osjetile vlastite mirise i toplinu,a što me je,moram priznati,lagano uzbudilo.
Zatim nakon što popiju kavicu,zajedno pripremaju ručak (i)li doručak i zajedno izlaze u šetnju ili na plažu u pratnji egzotičnog paščeta.
Jedna je (vlasnica stana) vitka,blago koščata ,plavuša duge ravne kose,a druga je pravi avion. Skladno građena brineta razbarušene duge kose sa frizurom kakve su u 80-tima nosile pjevačice narodne muzike.
Moze on kad oce:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Gay pride Zagreb. Protiv nacionalizma, fašizma, konzervativizma i kapitalizma
Još Hrvatska ni propala!preko_vode_do_slobode wrote:Nakon Internacionale uslijedila je i obrada hita Doris Dragović ovaj put pod nazivom Marija i Magdalena.
Ja i Provo braća po totalitarizmu.aben wrote:Haha, pa ti si totalitarist:)Regoč wrote:Dakle, protiv svega vriednog. Dobro, osim fašizma, ali ni jedan totalitarizam nije dobar, uključujući i komunizam.
A čuda i mirakula
a jesu li za Most ili su protiv?
Za Oreškovića.
Samo neka uživaju i paradiraju još koju godinu,dok se i u Hrvatsku ne naseli koji Omar,koje upravo oni priželjkuju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nego on to kao radi na baušteli...a samo promatra interijer i ukućanedijagram wrote:Ponajbolji jastrebov upis.jastreb wrote:Lezbijke su često sklone putovanjima ,autostopiranju,šatorima i vrećama za spavanje.
Neki dan sam radio na jednoj kući u čijem se apartmanu nalaze dvije Slovenske. Par.
Dolaze same u pratnji nekog egzotičnog psića.
Roditelji,jedne od njih dvije dolaze prije njih.Zadrže se par dana pa se vrate u deželu,a onda dolaze njih dvije.
Ja sam osobno ne bih došao do zaključka da se radi o paru,da mi to nije rekao lik koji radi sa mnom,a koji ih dobro poznaje od ranije.
Tek pažljivim praćenjem (radili smo u dvorištu zgrade) njih i njihovoga ponašanja uspio sam ustanoviti da su punčke doista sklone istospolnoj putenoj ljubavi.
Zajedno ustaju u isto vrijeme i zajedno izlaze na terasu gdje piju kavicu ,a poslije i sokiće. Nisam ih vidio da se ljube ili drže za rukice,ali sam više puta ,dok su bile na balkonu-verandi uočio kako dok govore lica približe neobično blizu jedna drugoj kako bi osjetile vlastite mirise i toplinu,a što me je,moram priznati,lagano uzbudilo.
Zatim nakon što popiju kavicu,zajedno pripremaju ručak (i)li doručak i zajedno izlaze u šetnju ili na plažu u pratnji egzotičnog paščeta.
Jedna je (vlasnica stana) vitka,blago koščata ,plavuša duge ravne kose,a druga je pravi avion. Skladno građena brineta razbarušene duge kose sa frizurom kakve su u 80-tima nosile pjevačice narodne muzike.
Moze on kad oce:)
Dobra je ta penzija bogami
2014-04-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kapović predvodi socijalističku revoluciju na Filozofskom.. protiv nacionalizma, kapitalizma, i konzervativizma
» Kako izgleda građanska BiH oslobođena „fašizma“ i „nacionalizma“?
» Zagreb pride kmeči na Zokija, ucviljena lbqtrnp-scena neutješna
» Aleksandar Vučic, borac protiv velikocrnogorskog nacionalizma
» Pederi, soros, epi u borbi protiv kapitalizma
» Kako izgleda građanska BiH oslobođena „fašizma“ i „nacionalizma“?
» Zagreb pride kmeči na Zokija, ucviljena lbqtrnp-scena neutješna
» Aleksandar Vučic, borac protiv velikocrnogorskog nacionalizma
» Pederi, soros, epi u borbi protiv kapitalizma
Page 3 of 3