Sjecikesa HDZ-ovac vrijeđao ispred Sabora
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sjecikesa HDZ-ovac vrijeđao ispred Sabora
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zastupnik-hdza-culej-aktivisticama-obrisite-si-onu-stvar-s-tom-svjedodzbom/898753.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Sjecikesa HDZ-ovac vrijeđao ispred Sabora
Šta će ološ drugo raditi, kad ne zna bolje...
Kermit-
2014-04-17
..ne jebe culej nikog..dok burketa ne osvetim mira nema..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
provocator-
2015-08-11
Inače, zastupnik Culej koji očito ima problem sa svjedodžbama završio je, prema službenoj biografiji objavljenoj na web stranicama Hrvatskog sabora, Srednju strukovnu školu u Vinkovcima i po struci je bravar.
Valjda je frajer isfrustriran... Eto i Tito je bio tek bravar pa postao državnik kojeg svijet slavi... A Culej je isto bravar koji se jedva jedvice dokopao Sabora i sad će već morati otići ucurac.
Valjda je frajer isfrustriran... Eto i Tito je bio tek bravar pa postao državnik kojeg svijet slavi... A Culej je isto bravar koji se jedva jedvice dokopao Sabora i sad će već morati otići ucurac.
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/zastupnik-hdza-culej-aktivisticama-obrisite-si-onu-stvar-s-tom-svjedodzbom/898753.aspx
Čoban iz Hercegovne. Uzet pištolj i pucat mu u opanke.
Guest- Guest
nije hercegovac...vec zagorec porijeklom..njegovi su iz zagorja kolonizirani u jarminu...to ti jastreb moze vise reciUsne Stjepana Gnječa wrote:asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/zastupnik-hdza-culej-aktivisticama-obrisite-si-onu-stvar-s-tom-svjedodzbom/898753.aspx
Čoban iz Hercegovne. Uzet pištolj i pucat mu u opanke.
2015-09-08
Stevo Culej zvani Stiv penzionisani specijalac po zanimanju milicioner a posle rvacki policioner mora da ima hercegovanske pretke.
Guest- Guest
nema nego zagorske..u jarmini su mahom naseljeni zagorci...od bednje...ivanciceUsne Stjepana Gnječa wrote:Stevo Culej zvani Stiv penzionisani specijalac po zanimanju milicioner a posle rvacki policioner mora da ima hercegovanske pretke.
2015-09-08
ajoj...taj dijalekt ni ja ne kužimvuksadinare wrote:nema nego zagorske..u jarmini su mahom naseljeni zagorci...od bednje...ivanciceUsne Stjepana Gnječa wrote:Stevo Culej zvani Stiv penzionisani specijalac po zanimanju milicioner a posle rvacki policioner mora da ima hercegovanske pretke.
Guest- Guest
ja nih ni's ne razumijem..a ja mislim ni oni sebe međusobno...Noor wrote:ajoj...taj dijalekt ni ja ne kužimvuksadinare wrote:nema nego zagorske..u jarmini su mahom naseljeni zagorci...od bednje...ivanciceUsne Stjepana Gnječa wrote:Stevo Culej zvani Stiv penzionisani specijalac po zanimanju milicioner a posle rvacki policioner mora da ima hercegovanske pretke.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja nih ni's ne razumijem..a ja mislim ni oni sebe međusobno...Noor wrote:ajoj...taj dijalekt ni ja ne kužimvuksadinare wrote:nema nego zagorske..u jarmini su mahom naseljeni zagorci...od bednje...ivanciceUsne Stjepana Gnječa wrote:Stevo Culej zvani Stiv penzionisani specijalac po zanimanju milicioner a posle rvacki policioner mora da ima hercegovanske pretke.
Joj, kok ja badost, do ja megel pezbiti noš demoči gjever, po ve ne znu geveriti, kok sa pri nos geveri.
Guest- Guest
Tito je išao po Ausrougarskom programu i sigurno je bio dobar bravar. Culej po Šuvarovom...provocator wrote:Inače, zastupnik Culej koji očito ima problem sa svjedodžbama završio je, prema službenoj biografiji objavljenoj na web stranicama Hrvatskog sabora, Srednju strukovnu školu u Vinkovcima i po struci je bravar.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Dobro ove su zbilja proljev sa " moze bolje" i dosadivanjem po gradu. Bolje da odu na frizure i bore se za nešto pametno , npr zabranu pokuša na životinjama, ukidanjem zoološkog vrta, zabranu uzgoja činčila i slično. Moze bolje mayke ti , s 5 banki hodaju po gradu i dosađuju ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..a cuj...znaju ka'k do love doc..a da zulja nemaju ili hemeroidekaja_333 wrote:Dobro ove su zbilja proljev sa " moze bolje" i dosadivanjem po gradu. Bolje da odu na frizure i bore se za nešto pametno , npr zabranu pokuša na životinjama, ukidanjem zoološkog vrta, zabranu uzgoja činčila i slično. Moze bolje mayke ti , s 5 banki hodaju po gradu i dosađuju ..
2015-09-08
Da čujemo Stiva pošto rvati imaju pamćenje kraće nego riba.
Guest- Guest
Nek napišu jos " oslobodite Mandelu" , koji proljevi od žena..
2015-08-15
Stevo je samo proizvod čobanskog sustava vrijednosti u RH. On kao seljo-beljo je dogurao do Sabora a da je išao u školu vjerojatno bi bio nezaposlen ili u Irskoj.
.....pa tak i izgledajukaja_333 wrote:Nek napišu jos " oslobodite Mandelu" , koji proljevi od žena..
2015-09-08
Pa vidim. Al bio je prosvjed , reforme su u tijeku, proljevi i dalje hodaju po gradu s parolama, moze bolje i zaustavite rat u Hrvatskoj !vuksadinare wrote:.....pa tak i izgledajukaja_333 wrote:Nek napišu jos " oslobodite Mandelu" , koji proljevi od žena..
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» Joza Petrović: todorićev razbojnik i sjecikesa
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» Ero vrijeđao novinare i psovao
» Vučić vrijeđao američke marince
» Joza Petrović: todorićev razbojnik i sjecikesa
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» Ero vrijeđao novinare i psovao
» Vučić vrijeđao američke marince
Page 1 of 2