Prosvjed pred INO-m Živog zida i Snčića:Izdaja.Svi su krali svi.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prosvjed pred INO-m Živog zida i Snčića:Izdaja.Svi su krali svi.
Prijatno drugovi!
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
vuksadinare wrote:..evo recimo tebi ne bi bilo drago da imas kakvog mocnog rođaka,kuma,brata,sestru....koji ti sredi dobroplacen uhljebnicki posao...ti bi to sigurno odbio.. i rekao radije cu kopat kanale nego da mi sredis takav posao...Usne Stjepana Gnječa wrote:v_vlado wrote:U ovoj zemlji treba sve privatizirati i rasprodati jer bilo što državno je leglo uhlj eba i parazita.......ne rade ništa osim što radnim ljudima zagorčavaju život bezveznim propisima....
Šta nije učinkovitije i dugoročno isplatljivije streljati sve te uhljebe i parazite? Streljaš ih 50 a ostalima se odmah zgnječi prkno i momentalno ih prođe volja krasti. Streljaš 50 uhljeba i parazita i izlječiš cijelu naciju. Tako funkcioniraju i antibiotici.
Da. Odbio bih ustvari odbio sam jer imam moćnog rođaka koji mi može srediti enormnodobroplaćen uhljebnički posao. Žao mi je ali ja nisam na prodaju nema tih para koje mene mogu kupiti.
Guest- Guest
znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen slugaUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:..evo recimo tebi ne bi bilo drago da imas kakvog mocnog rođaka,kuma,brata,sestru....koji ti sredi dobroplacen uhljebnicki posao...ti bi to sigurno odbio.. i rekao radije cu kopat kanale nego da mi sredis takav posao...Usne Stjepana Gnječa wrote:v_vlado wrote:U ovoj zemlji treba sve privatizirati i rasprodati jer bilo što državno je leglo uhlj eba i parazita.......ne rade ništa osim što radnim ljudima zagorčavaju život bezveznim propisima....
Šta nije učinkovitije i dugoročno isplatljivije streljati sve te uhljebe i parazite? Streljaš ih 50 a ostalima se odmah zgnječi prkno i momentalno ih prođe volja krasti. Streljaš 50 uhljeba i parazita i izlječiš cijelu naciju. Tako funkcioniraju i antibiotici.
Da. Odbio bih ustvari odbio sam jer imam moćnog rođaka koji mi može srediti enormnodobroplaćen uhljebnički posao. Žao mi je ali ja nisam na prodaju nema tih para koje mene mogu kupiti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen slugaUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:..evo recimo tebi ne bi bilo drago da imas kakvog mocnog rođaka,kuma,brata,sestru....koji ti sredi dobroplacen uhljebnicki posao...ti bi to sigurno odbio.. i rekao radije cu kopat kanale nego da mi sredis takav posao...Usne Stjepana Gnječa wrote:v_vlado wrote:U ovoj zemlji treba sve privatizirati i rasprodati jer bilo što državno je leglo uhlj eba i parazita.......ne rade ništa osim što radnim ljudima zagorčavaju život bezveznim propisima....
Ne, nije dobrodošao, on je persona non grata u široj familiji. Nema više kontakta. Bolje biti pošten i imati čist obraz nego si za šaku smrdljivih ustaških kuna, eura, dolara uništiti reputaciju, etiku i sve ostalo. Da, rađe ću jesti travu.
Guest- Guest
da mi je i to vidjet....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen slugaUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:..evo recimo tebi ne bi bilo drago da imas kakvog mocnog rođaka,kuma,brata,sestru....koji ti sredi dobroplacen uhljebnicki posao...ti bi to sigurno odbio.. i rekao radije cu kopat kanale nego da mi sredis takav posao...Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ne, nije dobrodošao, on je persona non grata u široj familiji. Nema više kontakta. Bolje biti pošten i imati čist obraz nego si za šaku smrdljivih ustaških kuna, eura, dolara uništiti reputaciju, etiku i sve ostalo. Da, rađe ću jesti travu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:da mi je i to vidjet....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen slugaUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:
..evo recimo tebi ne bi bilo drago da imas kakvog mocnog rođaka,kuma,brata,sestru....koji ti sredi dobroplacen uhljebnicki posao...ti bi to sigurno odbio.. i rekao radije cu kopat kanale nego da mi sredis takav posao...
A šta imaš vidjet? Nikad nisi jeo divlji radić, šparuge, i ostalo samonikle jestive biljke? Nikad nisi napravio juhu od morskih plodova samo tako da izvadiš kamen iz mora i staviš ga kuhati? Ne brini od gladi neću umrjet.
Apropo nudili su mi i poduzeća i to sam bio odbio nemogu uzeti nešto što nije moje nego od svih radnika i to još bez da platim ni lipe znači đabe. Nemogu, nisam lopina nisam psihopata nisam hrvat.
Guest- Guest
....direktor nalazi poslove i plasira robu..sljakeri samo odrade svojih 8 sati i spavaju..a ovaj ne moze mirno spavat jer mora njima priskrbit za place...i naci posao za firmu..kako rekoh radnik odradi svoje 8 sati..i poslije kuci na spavanje ili ubirtiju na pivu...dok disa mora za njih posao stvoriti znaci skoro 24 sata amo tamoUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:da mi je i to vidjet....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen slugaUsne Stjepana Gnječa wrote:
A šta imaš vidjet? Nikad nisi jeo divlji radić, šparuge, i ostalo samonikle jestive biljke? Nikad nisi napravio juhu od morskih plodova samo tako da izvadiš kamen iz mora i staviš ga kuhati? Ne brini od gladi neću umrjet.
Apropo nudili su mi i poduzeća i to sam bio odbio nemogu uzeti nešto što nije moje nego od svih radnika i to još bez da platim ni lipe znači đabe. Nemogu, nisam lopina nisam psihopata nisam hrvat.
2015-09-08
stobi rekao jataganac iz boljeg zivota..'sta brte hoce ovi sljakeri..pa bre ja ne spavam 24sata ne vidim decu i zenu po nekoliko dana da im omogucim place...i da vide decu i zenu svaki dan..jos se bune'
2015-09-08
Usne Stjepana Gnječa wrote:smrdljivih ustaških kuna
2014-04-15
vuksadinare wrote:....direktor nalazi poslove i plasira robu..sljakeri samo odrade svojih 8 sati i spavaju..a ovaj ne moze mirno spavat jer mora njima priskrbit za place...i naci posao za firmu..kako rekoh radnik odradi svoje 8 sati..i poslije kuci na spavanje ili ubirtiju na pivu...dok disa mora za njih posao stvoriti znaci skoro 24 sata amo tamoUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:da mi je i to vidjet....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:
znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen sluga
Ma ti si budala. Pričam o tuđmanovoj zločinačkoj privatizaciji gdje su se djelila poduzeća besplatno naravno odabranima i to na način da si dobio menadžerski kredit a hipoteka ti je bila poduzeće, tvornica koja nije bila tvoje vlasništvo. Faktički poduzeće si "kupio" za 0 kuna. I to dok je bjesnio građanski rat koga vi rvat'ne zovete domovinski.
Pljuc.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:smrdljivih ustaških kuna
U čemu je problem? Pecunia non olet? E pa ustaške kune smrde na smrt.
Guest- Guest
...ti trosi dinare onda kad ti smrdeUsne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:smrdljivih ustaških kuna
2015-09-08
vuksadinare wrote:stobi rekao jataganac iz boljeg zivota..'sta brte hoce ovi sljakeri..pa bre ja ne spavam 24sata ne vidim decu i zenu po nekoliko dana da im omogucim place...i da vide decu i zenu svaki dan..jos se bune'
Ti ne razumiješ da ti kao vlasnik firme ne radiš da bi radnicima omogućio plaće nego da bi ti zaradio naravno u simbiozi sa radnicima koji za svoj rad moraju dobiti novac jer su ga svojim radom sami zaradili nisi im ti omogućio niti dao. jer bez radnika moš si samo dudlat kapitalističku direktorsku kurčinu.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...ti trosi dinare onda kad ti smrdeUsne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:smrdljivih ustaških kuna
Puši kurac majmune rvacki.
Guest- Guest
ma trebo si ga šakomUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen slugaUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:..evo recimo tebi ne bi bilo drago da imas kakvog mocnog rođaka,kuma,brata,sestru....koji ti sredi dobroplacen uhljebnicki posao...ti bi to sigurno odbio.. i rekao radije cu kopat kanale nego da mi sredis takav posao...Usne Stjepana Gnječa wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Eto stigao je rvat'na kengur.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:stobi rekao jataganac iz boljeg zivota..'sta brte hoce ovi sljakeri..pa bre ja ne spavam 24sata ne vidim decu i zenu po nekoliko dana da im omogucim place...i da vide decu i zenu svaki dan..jos se bune'
Ti ne razumiješ da ti kao vlasnik firme ne radiš da bi radnicima omogućio plaće nego da bi ti zaradio naravno u simbiozi sa radnicima koji za svoj rad moraju dobiti novac jer su ga svojim radom sami zaradili nisi im ti omogućio niti dao. jer bez radnika moš si samo dudlat kapitalističku direktorsku kurčinu.
istina, no puno je veća odgovornost na direktorima i menađerima.....ne visi svima posao sa grane
moj boss nam je pred 5-7 godina, kad je u mojoj branši posao doslovno visio na granama, govorio...ne možete vi toliko napraviti, koliko vam ja posla mogu nać...i tako je i bilo.
danas je posve druga priča...
Guest- Guest
iz mračnog ugla sa mračnim tipovimaprckov wrote:ma trebo si ga šakomUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen slugaUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:
..evo recimo tebi ne bi bilo drago da imas kakvog mocnog rođaka,kuma,brata,sestru....koji ti sredi dobroplacen uhljebnicki posao...ti bi to sigurno odbio.. i rekao radije cu kopat kanale nego da mi sredis takav posao...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:stobi rekao jataganac iz boljeg zivota..'sta brte hoce ovi sljakeri..pa bre ja ne spavam 24sata ne vidim decu i zenu po nekoliko dana da im omogucim place...i da vide decu i zenu svaki dan..jos se bune'
istina, no puno je veća odgovornost na direktorima i menađerima.....ne visi svima posao sa grane
moj boss nam je pred 5-7 godina, kad je u mojoj branši posao doslovno visio na granama, govorio...ne možete vi toliko napraviti, koliko vam ja posla mogu nać...i tako je i bilo.
danas je posve druga priča...
Jebiga, nije svaki dan nedjelja a egotripaški narcisoidni menadžeri ( a u principu većina menadžera jest ego narcisoidno psihopatska gomila govana ) ne razmišljaju. Što se više penješ na ljestvici to ti manje znanja treba. poglej Kolindu da je negdje sretneš ne bi joj dala ni da čisti poljski wc.
To što pokušavam objasniti sve detaljno piše u Dolson principle:
THE DOLSON PRINCIPLE: The Higher the Management Level, the Easier the Job
https://sites.google.com/site/rulezerorules/the-dolson-principle
Guest- Guest
reci ti njemu...prckov wrote:iz mračnog ugla sa mračnim tipovimaprckov wrote:ma trebo si ga šakomUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:znaci taj rođak vise nije dobrodosao kod tebe jer ti je ponudio sredit dobar uhljebnicki posao....bolje jest travu nego biti dobroplacen slugaUsne Stjepana Gnječa wrote:
2015-09-08
ima i takih.vuksadinare wrote:..evo recimo tebi ne bi bilo drago da imas kakvog mocnog rođaka,kuma,brata,sestru....koji ti sredi dobroplacen uhljebnicki posao...ti bi to sigurno odbio.. i rekao radije cu kopat kanale nego da mi sredis takav posao...Usne Stjepana Gnječa wrote:v_vlado wrote:U ovoj zemlji treba sve privatizirati i rasprodati jer bilo što državno je leglo uhlj eba i parazita.......ne rade ništa osim što radnim ljudima zagorčavaju život bezveznim propisima....
mi uhljebljenici bi morali primat dodatak za sramotu ka i škovacini (na čijem poslu i plaći većina zavidi) ..to bi tribali i kontrolori primat.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HDZ u duploj prednosti naspram SDP-a i Zivog zida
» Todoric predsjednicki kandidat Zivog Zida?
» esdepeizacija Živog Zida, vrh stranke si kupuje vozila
» Zbog Živog Zida HRT-e otkazuje izborno sučeljavanje
» Ivan Vilibor Sinčić više nije šef Živog zida?
» Todoric predsjednicki kandidat Zivog Zida?
» esdepeizacija Živog Zida, vrh stranke si kupuje vozila
» Zbog Živog Zida HRT-e otkazuje izborno sučeljavanje
» Ivan Vilibor Sinčić više nije šef Živog zida?
Page 2 of 3