Tuđman naprosto razvalio Karamarka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tuđman naprosto razvalio Karamarka
n_razbojnik wrote:Zašto uzimaš toliko srcu, ne'ko bi rek'o nu ga adezeovac
pa sigurno ne radi karamarka, nego radi toga jer je ovo što kaže atila bušmanska gubernija gdje ekipa iz buzina preko medija ruši i postavlja premijere. U suradnji s prirodom, manolićem i ostalima
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Dali su nam Haseta i vječna im hvala! Takav talent bi inače čamio na Pilaru i vodio umne smicalice sa mentorom i mentorovim ćaćom...ovako, sky is the limit!marcellus wrote:dobro ja to nisam gledao pa mi je svejedno, koja je još korist od HDZ-a osim hrvatskog ratnog filma koji je inače snimljen za Milanovićeve vlade?vuksadinare wrote:jesi navijao da sdp ode sa vlasti..kao i ja..jesmo..i to je to...nakon sto goduina sam pogledao neki hrvatski ratni film na htv-u...ni ne sjecam se kad je to bilo zadnji puta prije kuce 55marcellus wrote:A HDZ je smeće koje bi prodalo i rođenu mater za vlast, kamoli ne Karamarka, i treba im jebat mater
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Dali su nam Haseta i vječna im hvala! Takav talent bi inače čamio na Pilaru i vodio umne smicalice sa mentorom i mentorovim ćaćom...ovako, sky is the limit!marcellus wrote:dobro ja to nisam gledao pa mi je svejedno, koja je još korist od HDZ-a osim hrvatskog ratnog filma koji je inače snimljen za Milanovićeve vlade?vuksadinare wrote:jesi navijao da sdp ode sa vlasti..kao i ja..jesmo..i to je to...nakon sto goduina sam pogledao neki hrvatski ratni film na htv-u...ni ne sjecam se kad je to bilo zadnji puta prije kuce 55marcellus wrote:A HDZ je smeće koje bi prodalo i rođenu mater za vlast, kamoli ne Karamarka, i treba im jebat mater
dobro, petrov je tražio karamarkovu glavu na srebrnom pladnju i dobio je, dobit će i hasinu, ako zatraži da mu se ovi iz hadeza poslažu i naguze da ih malo jebe kao uvjet za opstanak vlasti jel može?
A dobro sad, jbt negativa...
Odvrnut' ćemo onu nedelja kad je otišo Hase i zalit rakijicom i prasetinom
Nego, šta ćemo kad ih sve tako nepodobne maknemo...O čem' će pisat tportali, novilistovi, jutarnji? Pa i ti među njima.
Ja ne mogu tu harmoniju zamisliti, morati će u Buzinu tvornica afera radit' prekovremeno a novinari po čitave noći listat arhive tiskovina sa početka devedesetih
Nego, šta ćemo kad ih sve tako nepodobne maknemo...O čem' će pisat tportali, novilistovi, jutarnji? Pa i ti među njima.
Ja ne mogu tu harmoniju zamisliti, morati će u Buzinu tvornica afera radit' prekovremeno a novinari po čitave noći listat arhive tiskovina sa početka devedesetih
2014-04-15
n_razbojnik wrote:A dobro sad, jbt negativa...
evo kažu vlada presložena ima jedno carstvo u kom caruje drugarstvo
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Dali su nam Haseta i vječna im hvala! Takav talent bi inače čamio na Pilaru i vodio umne smicalice sa mentorom i mentorovim ćaćom...ovako, sky is the limit!marcellus wrote:dobro ja to nisam gledao pa mi je svejedno, koja je još korist od HDZ-a osim hrvatskog ratnog filma koji je inače snimljen za Milanovićeve vlade?vuksadinare wrote:jesi navijao da sdp ode sa vlasti..kao i ja..jesmo..i to je to...nakon sto goduina sam pogledao neki hrvatski ratni film na htv-u...ni ne sjecam se kad je to bilo zadnji puta prije kuce 55marcellus wrote:A HDZ je smeće koje bi prodalo i rođenu mater za vlast, kamoli ne Karamarka, i treba im jebat mater
dobro, petrov je tražio karamarkovu glavu na srebrnom pladnju i dobio je, dobit će i hasinu, ako zatraži da mu se ovi iz hadeza poslažu i naguze da ih malo jebe kao uvjet za opstanak vlasti jel može?
Malo me sve to skupa podsjeća na onaj vic "a mi mu skačemo preko crte".
mrincredible-
2014-04-16
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:A dobro sad, jbt negativa...
evo kažu vlada presložena ima jedno carstvo u kom caruje drugarstvo
Sjajno! Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole
2014-04-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Franjo Tuđman se okreče u grobu na spomen Karamarka,Zokija,Kolinde
» Kolaps Hadezea: Miroslav Tuđman odbio dati potpis za opoziv premijera. Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka.
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
» Raspudic razvalio Odojka Obija
» Kolaps Hadezea: Miroslav Tuđman odbio dati potpis za opoziv premijera. Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka.
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
» Raspudic razvalio Odojka Obija
Page 2 of 2