Velika ljubav Židova i umjerenih kanibala
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Velika ljubav Židova i umjerenih kanibala
Paganizam se vraća na velika vrata...i to tunelska...radujmo seasilovski wrote:Ovo je postmodernistička epileptična umjetnost, neuspješna imitacija elemenata jodorkowskog, Gigera, Greenwaya...deda getting old wrote:Riplex wrote:Zaustavite asilu!!! Šta on ima prenositi istinu!?! Hehehe
Zna i on svoje granice i koga se ne spominje. O ovome nije ni rječi reko.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Da se vraća ja bi prvo to pozdravio, jer bi se evropski narodi mirno riješili semitske priče, ali nažalost sumnjam, te ako se i vrati to neće biti ono što se treba vratiti nego ovo gore...n_razbojnik wrote:Paganizam se vraća na velika vrata...i to tunelska...radujmo seasilovski wrote:Ovo je postmodernistička epileptična umjetnost, neuspješna imitacija elemenata jodorkowskog, Gigera, Greenwaya...deda getting old wrote:Riplex wrote:Zaustavite asilu!!! Šta on ima prenositi istinu!?! Hehehe
Kermit-
2014-04-17
Pa naravno židi skrbe o kanibalima koji žderu njihovu djecu, gdje su forumski para židovi da opravdaju i pomaganje glavosječa?mutava baštarda wrote:Golan Druze attack Israeli army ambulance, Syrian casualty dies
Kermit-
2014-04-17
Neće oni nama starogermanski recitirat' nikad!asilovski wrote:Da se vraća ja bi prvo to pozdravio, jer bi se evropski narodi mirno riješili semitske priče, ali nažalost sumnjam, te ako se i vrati to neće biti ono što se treba vratiti nego ovo gore...n_razbojnik wrote:Paganizam se vraća na velika vrata...i to tunelska...radujmo seasilovski wrote:Ovo je postmodernistička epileptična umjetnost, neuspješna imitacija elemenata jodorkowskog, Gigera, Greenwaya...deda getting old wrote:Riplex wrote:Zaustavite asilu!!! Šta on ima prenositi istinu!?! Hehehe
2014-04-15
asilovski wrote:Pa naravno židi skrbe o kanibalima koji žderu njihovu djecu, gdje su forumski para židovi da opravdaju i pomaganje glavosječa?mutava baštarda wrote:Golan Druze attack Israeli army ambulance, Syrian casualty dies
שתיקה היא האמא של חוכמה
Guest- Guest
ne razumijem ja ovog asilu..hoce...a ne voli zide....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uvijek bila...Noor wrote:asilovski wrote:Pa naravno židi skrbe o kanibalima koji žderu njihovu djecu, gdje su forumski para židovi da opravdaju i pomaganje glavosječa?mutava baštarda wrote:Golan Druze attack Israeli army ambulance, Syrian casualty dies
שתיקה היא האמא של חוכמה
Dread_Pirate_Roberts wrote:
uvijek bila...
...i bit će
Guest- Guest
i neka...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:
uvijek bila...
...i bit će
u mojoj interpretaciji to zvuči: bolje šutiti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju...
Dread_Pirate_Roberts wrote:i neka...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:
uvijek bila...
...i bit će
u mojoj interpretaciji to zvuči: bolje šutiti i biti smatran glupim nego progovoriti iotkloniti svaku sumnju...
...i ostat neshvaćen
Guest- Guest
Mad Vlad Bibliju prihvaća doslovno i smatra ju knjigom Bogom nadahnutom. Skloniji sam svjetovnom tumačenju o sinkretizmu različitih tradicijah.deda getting old wrote:Regoč wrote:U hebrejskom ne pišu se samoglasnici, samo suglasnici pa može biti da se rieči isto pišu, a drukčije čitaju.
Očito se čitaju i tumače kako komu dođe. Slično i kršćani tumače da je Marija fizička osoba, a ne astrološka konstalacija zvijezda Virgo.
Ako ljudi vjeruju da su te knjige povijesni zapis stvarnih događaja i stvarnih povijesnih osoba, onda dobiju cijeli košmar sveg i svačeg.
Kada se polazi od toga da su Židovi svoje vjerske tekstove sastavili prepisavši ih iz mitova egipćana, babilonaca, ugarita, grka itd. odna dobiješ rogatog Mojsija (= Dioniz) i ostalu škvadru koji su zapravo astrološki simboli i prirodne pojave a ne stvarne osobe. Odjednom je sve jasno i nema 500 tumačenja jedne te iste rječi.
Zanimljivo je npr. da je u isto vrijeme kad je nastajao kult o Isusu (= Jošua) postojao i Kult o Ezri sa doslovno jednakim tvrdnjama da se radi o sinu božjem i sa identičnom numerološkom simbolikom brojeva 3, 4, 7, 12, 24, 30, 40, 70. Jer u svojoj srži obije priče kroz mit govore o astrološkim i prirodnim pojavama, a kako je kult "proroka" Jošue prevladao te se iz njega razvilo kršćanstvo, kult Ezre je nestao.
Ne psuj!Noor wrote:שתיקה היא האמא של חוכמה
Rutinski iznuđen crveni, opet...
darth_vader-
2014-04-17
nemam ja ništa protiv ikoga samo vidim zločinački um i pokvarenost sadašnjeg židovskog vodstva, barem ovoga službenogvuksadinare wrote:ne razumijem ja ovog asilu..hoce...a ne voli zide....
Kermit-
2014-04-17
נעזוב שטויותNoor wrote:asilovski wrote:Pa naravno židi skrbe o kanibalima koji žderu njihovu djecu, gdje su forumski para židovi da opravdaju i pomaganje glavosječa?mutava baštarda wrote:Golan Druze attack Israeli army ambulance, Syrian casualty dies
שתיקה היא האמא של חוכמה
Kermit-
2014-04-17
da recitirali su, ali no tamo je bil skarabeja, panova, anđela, zombija ono cirkusn_razbojnik wrote:Neće oni nama starogermanski recitirat' nikad!asilovski wrote:Da se vraća ja bi prvo to pozdravio, jer bi se evropski narodi mirno riješili semitske priče, ali nažalost sumnjam, te ako se i vrati to neće biti ono što se treba vratiti nego ovo gore...n_razbojnik wrote:Paganizam se vraća na velika vrata...i to tunelska...radujmo seasilovski wrote:Ovo je postmodernistička epileptična umjetnost, neuspješna imitacija elemenata jodorkowskog, Gigera, Greenwaya...deda getting old wrote:
Kermit-
2014-04-17
Brane svoje, nije li to za primjer. a ne osudu?asilovski wrote:nemam ja ništa protiv ikoga samo vidim zločinački um i pokvarenost sadašnjeg židovskog vodstva, barem ovoga službenogvuksadinare wrote:ne razumijem ja ovog asilu..hoce...a ne voli zide....
Prvo sumnajm da je njihovo, drugo braniti ubijanje djece te pomaganje kanibala je nešto što je neobranjivo, zapravo samom obranom ti postaješ isti taj, a onda dolazimo, odnosno postavlja se pitanje obrane holokausta što je samo po sebi užasno...da i đehudi ne brani nego je smiješanRegoč wrote:Brane svoje, nije li to za primjer. a ne osudu?asilovski wrote:nemam ja ništa protiv ikoga samo vidim zločinački um i pokvarenost sadašnjeg židovskog vodstva, barem ovoga službenogvuksadinare wrote:ne razumijem ja ovog asilu..hoce...a ne voli zide....
Kermit-
2014-04-17
Za Judu se slažem, to je cionistički Đilas. Izrael, posve logično, ima pravo na obranu. E, sad, priznaješ li ga ti ili ne, druga je stvar.asilovski wrote:Prvo sumnajm da je njihovo, drugo braniti ubijanje djece te pomaganje kanibala je nešto što je neobranjivo, zapravo samom obranom ti postaješ isti taj, a onda dolazimo, odnosno postavlja se pitanje obrane holokausta što je samo po sebi užasno...da i đehudi ne brani nego je smiješanRegoč wrote:Brane svoje, nije li to za primjer. a ne osudu?asilovski wrote:nemam ja ništa protiv ikoga samo vidim zločinački um i pokvarenost sadašnjeg židovskog vodstva, barem ovoga službenogvuksadinare wrote:ne razumijem ja ovog asilu..hoce...a ne voli zide....
Obranu? mi smo ovdje govorili o dvije stvari onom židovskom sociopatu koji je spalio živu djecu, te pomaganje kanibala, ISIL i Nusre od strane židovske države i to u njihovom koljačkom pohodu, znači...Regoč wrote:Za Judu se slažem, to je cionistički Đilas. Izrael, posve logično, ima pravo na obranu. E, sad, priznaješ li ga ti ili ne, druga je stvar.asilovski wrote:Prvo sumnajm da je njihovo, drugo braniti ubijanje djece te pomaganje kanibala je nešto što je neobranjivo, zapravo samom obranom ti postaješ isti taj, a onda dolazimo, odnosno postavlja se pitanje obrane holokausta što je samo po sebi užasno...da i đehudi ne brani nego je smiješanRegoč wrote:Brane svoje, nije li to za primjer. a ne osudu?asilovski wrote:nemam ja ništa protiv ikoga samo vidim zločinački um i pokvarenost sadašnjeg židovskog vodstva, barem ovoga službenogvuksadinare wrote:ne razumijem ja ovog asilu..hoce...a ne voli zide....
Kermit-
2014-04-17
Okej, okej, nisam mislio na temu, već općenito na pravo Izraela na samoobranu. Budući da još nisam napisao, radi se o psihopatu koji treba ostatak života provesti u instituciji.asilovski wrote:Obranu? mi smo ovdje govorili o dvije stvari onom židovskom sociopatu koji je spalio živu djecu, te pomaganje kanibala, ISIL i Nusre od strane židovske države i to u njihovom koljačkom pohodu, znači...Regoč wrote:Za Judu se slažem, to je cionistički Đilas. Izrael, posve logično, ima pravo na obranu. E, sad, priznaješ li ga ti ili ne, druga je stvar.asilovski wrote:Prvo sumnajm da je njihovo, drugo braniti ubijanje djece te pomaganje kanibala je nešto što je neobranjivo, zapravo samom obranom ti postaješ isti taj, a onda dolazimo, odnosno postavlja se pitanje obrane holokausta što je samo po sebi užasno...da i đehudi ne brani nego je smiješanRegoč wrote:Brane svoje, nije li to za primjer. a ne osudu?asilovski wrote:
nemam ja ništa protiv ikoga samo vidim zločinački um i pokvarenost sadašnjeg židovskog vodstva, barem ovoga službenog
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SAD-e priznao da je saveznik umjerenih kanibala
» SAD-e želi bombardiranje Damaska i vlast umjerenih kanibala
» SAD-e u cijelsoti stoji iza Erdogana i umjerenih kanibala i glavosječa
» Američki kongresmeni za Assada a protiv umjerenih kanibala, liberali vrište
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» SAD-e želi bombardiranje Damaska i vlast umjerenih kanibala
» SAD-e u cijelsoti stoji iza Erdogana i umjerenih kanibala i glavosječa
» Američki kongresmeni za Assada a protiv umjerenih kanibala, liberali vrište
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
Page 5 of 6