Florence Hartmann:Sud u Haag-u pokušava lažirati Mladićevu smrt!
Page 1 of 1
Florence Hartmann:Sud u Haag-u pokušava lažirati Mladićevu smrt!
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/florence-hartmann-sokirala-sud-u-haagu-pokusava-lazirati-mladicevu-smrt-928360
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Florence Hartmann:Sud u Haag-u pokušava lažirati Mladićevu smrt!
Ili zadnji stadij karcinoma jetre a ovaj skače, pali, sere, jebe, jede, kolje ono jebem ti Haag
Kermit-
2014-04-17
...ma tu ej jednostavna formula...prikriti suucesnistvo nekih zapadnih mocnih politicara i drzava u agresiji na hrvatsku i bh-a...a koga maknuti naravno one koji o tome znaju iz prve ruke...i onda se mi klanjamo takvom zapadu...jebemo mađare koji su nam kad nam skoro drugi nitko nije htio prodali 4000 kalaša..po zaista jeftinoj cijeni gdje se inace cijene kad je u pitanju neka frka na vidiku prodaju po astronomskim cijenama da se zaradi...okrecemo leđa poljskoj ciji je papa poljak prvi dignuo glas protiv agresije i da nas se prizna...a guzimo se tom zapadu koji je skoro prakticno sudjelovao u mogucem nasem nestanku...onda se cudimo sto pokusavaju maknuti mladica kao sto su maknuli slobu..babica...i jos neke..plavsicku umjesto u zatvor poslali u hotel..krajisnik dobio mizeriju od kazne...jedino ej najebo onaj martic jer je jednostavno-glup i prakticno u kameru priznao krivnju i tu nisu nista mogliasilovski wrote:Ili zadnji stadij karcinoma jetre a ovaj skače, pali, sere, jebe, jede, kolje ono jebem ti Haag
2015-09-08
Možda i slobo negdje u južnoj americi leži uz plažu pije koktele i piše po forumu...
nije nemogucemutava baštarda wrote:Možda i slobo negdje u južnoj americi leži uz plažu pije koktele i piše po forumu...
2015-09-08
Similar topics
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Hartmann:21.stoljeće moglo bi biti gore od prošlog
» Hartmann u Prijedoru: U kafiću su odbili da me usluže jer sam nosila bijelu traku
» Haag
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Hartmann:21.stoljeće moglo bi biti gore od prošlog
» Hartmann u Prijedoru: U kafiću su odbili da me usluže jer sam nosila bijelu traku
» Haag
Page 1 of 1