Jeste li znali da usred Splita možete kupiti suvenire s fašističkim obilježjima?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jeste li znali da usred Splita možete kupiti suvenire s fašističkim obilježjima?
Nije.kaja_333 wrote:Za dom spremni je iz opere
Guest- Guest
Re: Jeste li znali da usred Splita možete kupiti suvenire s fašističkim obilježjima?
Ma,Mađarska mi je nekako predosadna i premonotona zemlja u kojoj ne bih mogao izdržati dulje od 10 dana.
Em imaju jezik nespojiv sa svim jezicima,pa čak i sa finskim,kojeg su iz ne znam kojeg razloga ubacili u istu grupu sa mađarskim.
Em imaju prežestoku hranu od koje bih hodao kao da sam noć provo sa tri crnca.
Muzika im je nekako previše violinasta i prebrza.
Gradovi su nekako bez prave oštarije južnjačkoga ili primorskoga ili balkanskoga tipa.
Oblače se de mode. Smeđe hlače,bijele čarape,sandale i siva košulja sa zeleno-žutim kariranim crtama. Češljaju se unazad kao drug Tito u poznim godinama.
Pivo im je užasno.
A pjesma se izgubi u ravnici poput vrapca. Ne odjekuje kao u našim brdima. Kod nas opališ puškom i slušaš čuje se 5-6 puta,a kod njih se prasak izgubi u magli poput lastina repa.
Oprosti Ungari,možda si ti okej,al ja ću ostati tu,u moju Hrvatsku.
Em imaju jezik nespojiv sa svim jezicima,pa čak i sa finskim,kojeg su iz ne znam kojeg razloga ubacili u istu grupu sa mađarskim.
Gradovi su nekako bez prave oštarije južnjačkoga ili primorskoga ili balkanskoga tipa.
Oblače se de mode. Smeđe hlače,bijele čarape,sandale i siva košulja sa zeleno-žutim kariranim crtama. Češljaju se unazad kao drug Tito u poznim godinama.
Pivo im je užasno.
A pjesma se izgubi u ravnici poput vrapca. Ne odjekuje kao u našim brdima. Kod nas opališ puškom i slušaš čuje se 5-6 puta,a kod njih se prasak izgubi u magli poput lastina repa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mađarski nacionalizam je aš problem a i kad možete owakwe ostawit da i dalje rade u poglawarstwu grada Zg onda trpite i poslijedice .............ispričao se ....kao zahebaje se al ne prihwačam to ....dožiwotna ostawka na swe funkcije u gradu Zagrebu .....ostalo wam je tri miseca minus par dana do isteka roka ....A ONDA IDE PEGLANJE.
Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
Skandalozan istup Pavla Kalinića: Vikendice se grade samo u pripi*dinama, zato je Dioklecijan odabrao Split
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Starhemberg wrote:64 županije, Dalmacija nije ulazila u to.preko_vode_do_slobode wrote:Starhemberg wrote:Pa sad, u Mađarskoj se prodaju suveniri, majice, čaše, privjesci s ovim simbolom
ovaj grb je bzvz jer ne uključuje južnu hrvatsku
onda mi ne vrijedi ništa , i ne bih ga kupio.. tržište presudilo
Guest- Guest
Grb prije stvaranja Austro-Ugarske, tad je Dalmacija kao dio Trojednice ulazila u sastav Ugarskog kraljevstva. Ovo je zastava AU:jastreb wrote:A na grbu je i grb Dalmacije.Kak to?
Guest- Guest
To ih nece zaustavit da postanu gospodari ostatka Hrwatske da bi došli do Dalmacije .....koja im otwara širom wrata.jastreb wrote:Ma,Mađarska mi je nekako predosadna i premonotona zemlja u kojoj ne bih mogao izdržati dulje od 10 dana.
Pivo im je užasno.
2014-04-11
Wi ste obični kreteni gore u ZG ....nazwati drugi grad Hr sa službenog mjesta kao dio grada Zagreba pripizdinom a to nije ništa drugo nego i ostatak Hr nazwati pripizdinom pa makar i u zahebanciji nawodno NEMA NIKAKWO DRUGO RIJEŠENJE NEGO TRAJNI OTKAZ SA SWIH FUNKCIJA U GRADU ZAGREBU DA SE TO ISPRAWI.
Manje od tri miseca wam je ostalo a nakon toga ču vas brutalno popeglat.
2014-04-11
Eeej...Do prije 20-tak minuta bio si normalan.RayMabus wrote:Wi ste obični kreteni gore u ZG ....nazwati drugi grad Hr sa službenog mjesta kao dio grada Zagreba pripizdinom a to nije ništa drugo nego i ostatak Hr nazwati pripizdinom pa makar i u zahebanciji nawodno NEMA NIKAKWO DRUGO RIJEŠENJE NEGO TRAJNI OTKAZ SA SWIH FUNKCIJA U GRADU ZAGREBU DA SE TO ISPRAWI.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jo jo = dobro
K( o ) zn (o ) m = Hwala
Jastrebe nije taj mađarski tako težak koliko ti misliš.
K( o ) zn (o ) m = Hwala
Jastrebe nije taj mađarski tako težak koliko ti misliš.
2014-04-11
Normalan sam ja i sad samo wi niste .....kad shwatite da ako owo ne uslijedi otkazom i to trajnim sa swih funkčija u gradu ZG da owo postaje službeni staw.jastreb wrote:Eeej...Do prije 20-tak minuta bio si normalan.RayMabus wrote:Wi ste obični kreteni gore u ZG ....nazwati drugi grad Hr sa službenog mjesta kao dio grada Zagreba pripizdinom a to nije ništa drugo nego i ostatak Hr nazwati pripizdinom pa makar i u zahebanciji nawodno NEMA NIKAKWO DRUGO RIJEŠENJE NEGO TRAJNI OTKAZ SA SWIH FUNKCIJA U GRADU ZAGREBU DA SE TO ISPRAWI.
WI NISTE NORMALNI A NE JA AL ZATO ČU WAS JA UNORMALITI PA ČETE SHWATIT ŠTA TE REKLI I S KOJE POZIČIJE I ŠTA JE JEDINO ISPRAWNO KAD SE TAKO ŠTA IZWALI PA MAKAR I U NEKOJ NAWODNOJ ZAHEBANČIJI.
2014-04-11
A pošto ja već sad vidim da vi ne kužite težinu situacije i da wam preko owoga ne možemo priječi jer če i sutra neki mamićev i bandićev plačenik pljuwati po nama pa se prawdati poslije zahebenacijom onda weć sad mogu reči owo :
64 županije.
I SAD SE HEBITE.
64 županije.
I SAD SE HEBITE.
2014-04-11
Ok, onda za dom.Starhemberg wrote:Nije.kaja_333 wrote:Za dom spremni je iz opere
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za 64 županije spremni.
2014-04-11
Počmite učit mađarski ako onaj pajdo ne dobije trajni otkaz dožiwotni sa swih funkčija u gradu Zagrebu zbog one izjawe ....to šta je naknadno izjawio da se sprda me NE ZANIMA.
Pređemo li wam preko toga to će se nastawit.
Tri miseca manje koji dan imate da to isprawite a nakon toga počmite učit mađarski.
Pređemo li wam preko toga to će se nastawit.
Tri miseca manje koji dan imate da to isprawite a nakon toga počmite učit mađarski.
2014-04-11
http://forum.net.hr/forums/t/407327.aspx
Luka Koper ....Zlowenija ......Mađarska ......kad mi postanemo peta kolona u toj wašoj Hr u kojem glawni grad ostatku Hr gowori da je pripizdina pa nawodno se ispričawa zahebačijom kad je widija da je wrag odnija šalu .....ZNATE ŠTA STE WI ONDA : KURAZ OD OFĆE
DRŽAT ČE WAS ORBAN U ŠAHU PREKO NAS : HR BEZ DALMAČIJE NA STRANI ZLOWENAČA I MAĐARA
SAD LIPO PUŠITE K.
DRŽAT ČE WAS ORBAN U ŠAHU PREKO NAS : HR BEZ DALMAČIJE NA STRANI ZLOWENAČA I MAĐARA
SAD LIPO PUŠITE K.
2014-04-11
TO ŠTA STE WI NAWIKLI JER NAS GENERALNO BOLI KURAZ DA MOŽETE SHRAT PO NAMA PA MISLITE DA TO MOŽETE DOKLE MOŽETE I KAKO MOŽETE .....TO NIJE TOČNO.
ONOM PAJDU NEMOJTE DAT OTKAZ RADI ONE IZJAWE U ROKU MANJEM OD TRI MISECA A VRIME WAM IDE .......TAKO BRUTALAN ODGOVOR ĆETE DOBIT DA ČETE SE PITAT ŠTA IM JE SAD KOJI KURAZ.
E PA SWE IMA SWOJE GRANIČE
64 ŽUPANIJE.
ONOM PAJDU NEMOJTE DAT OTKAZ RADI ONE IZJAWE U ROKU MANJEM OD TRI MISECA A VRIME WAM IDE .......TAKO BRUTALAN ODGOVOR ĆETE DOBIT DA ČETE SE PITAT ŠTA IM JE SAD KOJI KURAZ.
E PA SWE IMA SWOJE GRANIČE
64 ŽUPANIJE.
2014-04-11
Pa cemo tako mi razgovarat.
2014-04-11
pa mogu se kupiti i komunisticka obiljezja ! ista ideologija indokrinacije i masovnih ubojstava samo sa drugacijim obiljezjima i literaturom
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pripadnik 'Grobara' udario hrvatskog djecaka(13) u glavu i tijelo zbog maske sa hrvatskim obiljezjima u Vukovaru
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Talijanski desničar : Fašističkim pozdravom se može izbjeći koronavirus
» Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Talijanski desničar : Fašističkim pozdravom se može izbjeći koronavirus
» Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
Page 2 of 2