HTV akrobacije
Page 1 of 1
HTV akrobacije
-Verbalni salto mortale ili kako se spinuje -
HTV je danas imao gaf kao da smo u Sjevernoj Koreji, malo su zataškali tko je najnepopularniji političar
U današnjem podnevnom Dnevniku HTV-a, Hrvatska radio televizija malo je zamaskirala tko je najnepopularniji političar u Hrvatskoj.
Urednica i voditeljica dnevnika Marta Šimić Mrzlečki, javljajući o rezultatima najnovijeg istraživanja javnog mijenja koje je provela agencija Promocije plus, a koje pokazuje zaostajanje HDZ-a za SDP-om, govoreći kako u istraživanju stoje političari, doslovno je kazala:
"Najnegativniji Milanović, Karamarko ispred njega "
”Najpozitivnija političarka je Kolinda Grabar Kitarović s 19,6 posto, iza nje je Zoran Milanović s 13,1 posto.
Zoran Milanović ujedno je i najnegativniji političar s 20,7 posto..................a ispred njega je, već dulje, vrijeme Tomislav Karamarko, sada s 37,4 posto”.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/htv-je-danas-imao-gaf-kao-da-smo-u-sjevernoj-koreji-malo-su-zataskali-tko-je-najnepopularniji-politicar/
Tako se inače ispire mozak stoki sitnog zuba koja čuje samo prvi dio rečenice ali ne i ono najbitnije
HTV je danas imao gaf kao da smo u Sjevernoj Koreji, malo su zataškali tko je najnepopularniji političar
U današnjem podnevnom Dnevniku HTV-a, Hrvatska radio televizija malo je zamaskirala tko je najnepopularniji političar u Hrvatskoj.
Urednica i voditeljica dnevnika Marta Šimić Mrzlečki, javljajući o rezultatima najnovijeg istraživanja javnog mijenja koje je provela agencija Promocije plus, a koje pokazuje zaostajanje HDZ-a za SDP-om, govoreći kako u istraživanju stoje političari, doslovno je kazala:
”Najpozitivnija političarka je Kolinda Grabar Kitarović s 19,6 posto, iza nje je Zoran Milanović s 13,1 posto.
Zoran Milanović ujedno je i najnegativniji političar s 20,7 posto..................a ispred njega je, već dulje, vrijeme Tomislav Karamarko, sada s 37,4 posto”.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/htv-je-danas-imao-gaf-kao-da-smo-u-sjevernoj-koreji-malo-su-zataskali-tko-je-najnepopularniji-politicar/
Tako se inače ispire mozak stoki sitnog zuba koja čuje samo prvi dio rečenice ali ne i ono najbitnije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: HTV akrobacije
Yehudi wrote:
Sve jasno, osim ako si krezuba stoka.
Koji dio ti nije jasan, demencijo
2014-04-20
Važno je da je tebi jasno, Jugoslave.Yehudi wrote:"Najnegativniji Milanović, Karamarko ispred njega "
Eva wrote:56 je više od 59
I u Slo se prvo čitaju jedinice pa desetice, zato mu se pobrkali lončići
2014-04-20
Karamarko: Konačno su na vlasti oni koji se znaju prekrižiti
Pa sam sebe prekriži
Pa sam sebe prekriži
Guest- Guest
Eva wrote:Karamarko: Konačno su na vlasti oni koji se znaju prekrižiti
Pa sam sebe prekriži
Dobar
2014-04-20
Eva wrote:Karamarko: Konačno su na vlasti oni koji se znaju prekrižiti
Pa sam sebe prekriži
I izreći šehadet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To me podsjetilo na stari vic. Utrkivali se Kennedy i Hruščov i pobiedi Kennedy. Sovjetski mediji javljaju: naš predstavnik bio je izvrstan drugi, dok je američki došao tek predzadnji.
Page 1 of 1