Skorpiji, vojvodi i skriparu:
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Skorpiji, vojvodi i skriparu:
nisam ni ja znao, nego mi neka avijacijska stranica na fejsu (koju verovatno vodi neki balija), izbacila na new feedu cestitku, pa rekoh da budem covek pa da im cestitam...
Guest- Guest
Braćala wrote: Elhamdudilah...
nowitzki-
2014-04-27
Jebem i tebe i alaha i ramazanBraćala wrote:Zelim vam srecan ramazan. Elhamdudilah...
slucajno,da..je,je..;DBraćala wrote:nisam ni ja znao, nego mi neka avijacijska stranica na fejsu (koju verovatno vodi neki balija), izbacila na new feedu cestitku, pa rekoh da budem covek pa da im cestitam...
2014-04-12
Pa da slučajno LOOOL Čestita meni koji nisam ni znao da je počelo to smeće. Jalni bracalaIvyTeasdale wrote:slucajno,da..je,je..;DBraćala wrote:nisam ni ja znao, nego mi neka avijacijska stranica na fejsu (koju verovatno vodi neki balija), izbacila na new feedu cestitku, pa rekoh da budem covek pa da im cestitam...
scorpion wrote:Jebem i tebe i alaha i ramazanBraćala wrote:Zelim vam srecan ramazan. Elhamdudilah...
scorpion wrote:Pa da slučajno LOOOL Čestita meni koji nisam ni znao da je počelo to smeće. Jalni bracalaIvyTeasdale wrote:slucajno,da..je,je..;DBraćala wrote:nisam ni ja znao, nego mi neka avijacijska stranica na fejsu (koju verovatno vodi neki balija), izbacila na new feedu cestitku, pa rekoh da budem covek pa da im cestitam...
svakako, svakako
Guest- Guest
Normalno da nisam kretenu turski. Uopće me ne zanima ništa što ima veze sa tvojom jebenom islamskom vjeromBraćala wrote:svakako, svakakoscorpion wrote:Pa da slučajno LOOOL Čestita meni koji nisam ni znao da je počelo to smeće. Jalni bracalaIvyTeasdale wrote:slucajno,da..je,je..;DBraćala wrote:nisam ni ja znao, nego mi neka avijacijska stranica na fejsu (koju verovatno vodi neki balija), izbacila na new feedu cestitku, pa rekoh da budem covek pa da im cestitam...
Similar topics
» Naredba skorpiji
» Poruka skorpiji
» Poruka skorpiji
» Upute Skorpiji
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» Poruka skorpiji
» Poruka skorpiji
» Upute Skorpiji
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1