Uz Supermana i Batmana svijet dobiva novog superjunaka
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uz Supermana i Batmana svijet dobiva novog superjunaka
dawson wrote:Svaki superjunak mora imati supernegativca za neprijatelja. Čekamo superčedu ili tako nekako :D
Hrvatko bi prije mogao biti negativac u mojem ne realiziranom stripu o SuperSrbinu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iknar je gay wrote:dawson wrote:Svaki superjunak mora imati supernegativca za neprijatelja. Čekamo superčedu ili tako nekako :D
Hrvatko bi prije mogao biti negativac u mojem ne realiziranom stripu o SuperSrbinu.
Koje taj kamate nudi?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Još potencijalnih neprijatelja za Hrvatka.
2015-07-23
Iknar je gay wrote:
Daj der dodaj Petrova i Oreškovića na sliku, po novome su i oni orjunaši.
2015-11-10
Taj je i sam u kamatama.udba wrote:Iknar je gay wrote:dawson wrote:Svaki superjunak mora imati supernegativca za neprijatelja. Čekamo superčedu ili tako nekako :D
Koje taj kamate nudi?
2015-07-23
Mislim kako bi Sanader bio najmoćniji neprijatelj Hrvatka,jer njega ne možeš pobjediti nikakvim kamatama i kreditima.udba wrote:Iknar je gay wrote:
Daj der dodaj Petrova i Oreškovića na sliku, po novome su i oni orjunaši.
Petrov,Orešković i Kalamarko su doista dobar materijal za fotomonting,ali džaba kad mi se više ne da,nemam volje a ovo je iz arhive.
2015-07-23
SuperČedu si smontiro sam?Iknar je gay wrote:Orešković i Kalamarko su doista dobar materijal za fotomonting,ali džaba kad mi se više ne da,nemam volje a ovo je iz arhive.
2015-11-10
Patetična reklama. Neduhovito, nimalo cool i otužno.
mrincredible-
2014-04-16
Da,još prije 8 god. no tada sam bio mlađi i imao sam živaca zajebavati se s takvim glupostima.udba wrote:SuperČedu si smontiro sam?Iknar je gay wrote:Orešković i Kalamarko su doista dobar materijal za fotomonting,ali džaba kad mi se više ne da,nemam volje a ovo je iz arhive.
2015-07-23
Vrlo dobro druže, 15 dana nagradnog, prekomanda po želji i smiješi ti se čin zastavnika. Ne daj da umre taj stvaralački duh u tebi, nije sve u parama, pjena na ustima neprijatelja je ponekad draža pojava od dolara i evra. Dobro, nije......, ali ako nema dolora bar neka se nekom tlak digne.Iknar je gay wrote:Da,još prije 8 god. no tada sam bio mlađi i imao sam živaca zajebavati se s takvim glupostima.udba wrote:SuperČedu si smontiro sam?Iknar je gay wrote:Orešković i Kalamarko su doista dobar materijal za fotomonting,ali džaba kad mi se više ne da,nemam volje a ovo je iz arhive.
2015-11-10
;DIknar je gay wrote:Da,još prije 8 god. no tada sam bio mlađi i imao sam živaca zajebavati se s takvim glupostima.udba wrote:SuperČedu si smontiro sam?Iknar je gay wrote:Orešković i Kalamarko su doista dobar materijal za fotomonting,ali džaba kad mi se više ne da,nemam volje a ovo je iz arhive.
2014-04-12
udba wrote:Vrlo dobro druže, 15 dana nagradnog, prekomanda po želji i smiješi ti se čin zastavnika. Ne daj da umre taj stvaralački duh u tebi, nije sve u parama, pjena na ustima neprijatelja je ponekad draža pojava od dolara i evra. Dobro, nije......, ali ako nema dolora bar neka se nekom tlak digne.Iknar je gay wrote:Da,još prije 8 god. no tada sam bio mlađi i imao sam živaca zajebavati se s takvim glupostima.udba wrote:SuperČedu si smontiro sam?Iknar je gay wrote:Orešković i Kalamarko su doista dobar materijal za fotomonting,ali džaba kad mi se više ne da,nemam volje a ovo je iz arhive.
Pa stvar je u tome što bi me zbog tog stvaralačkog duha istovremeno ubili i partizani i čenici i ustaše.
2015-07-23
Pravi i profesionalni provokator uvijek ima neprijatelje. Jes da si ti ustaški provokator koji ima za cilj kompromitirati poštenu i modernu levicu, ali baš zato si dobar materijal za vrbovanje.Iknar je gay wrote:Pa stvar je u tome što bi me zbog tog stvaralačkog duha istovremeno ubili i partizani i čenici i ustaše.
2015-11-10
A od kud ti to da sam ,,ustaški'' ?udba wrote:Pravi i profesionalni provokator uvijek ima neprijatelje. Jes da si ti ustaški provokator koji ima za cilj kompromitirati poštenu i modernu levicu, ali baš zato si dobar materijal za vrbovanje.Iknar je gay wrote:Pa stvar je u tome što bi me zbog tog stvaralačkog duha istovremeno ubili i partizani i čenici i ustaše.
2015-07-23
Pa tko se god drzne uputiti kritiku na rad svetog i bezgrješnog SDP-a je stopostotna ustaša. Kao što ja, koji povremeno posumnjam u ispravnost nekih postupaka HDZ-a i njegove svjetlosti Karamarka sam udbaš.Iknar je gay wrote:A od kud ti to da sam ,,ustaški'' ?udba wrote:Pravi i profesionalni provokator uvijek ima neprijatelje. Jes da si ti ustaški provokator koji ima za cilj kompromitirati poštenu i modernu levicu, ali baš zato si dobar materijal za vrbovanje.Iknar je gay wrote:Pa stvar je u tome što bi me zbog tog stvaralačkog duha istovremeno ubili i partizani i čenici i ustaše.
2015-11-10
Imaš pravo druže,svaka ti je kao u Njegoša.udba wrote:Pa tko se god drzne uputiti kritiku na rad svetog i bezgrješnog SDP-a je stopostotna ustaša. Kao što ja, koji povremeno posumnjam u ispravnost nekih postupaka HDZ-a i njegove svjetlosti Karamarka sam udbaš.Iknar je gay wrote:A od kud ti to da sam ,,ustaški'' ?udba wrote:Pravi i profesionalni provokator uvijek ima neprijatelje. Jes da si ti ustaški provokator koji ima za cilj kompromitirati poštenu i modernu levicu, ali baš zato si dobar materijal za vrbovanje.Iknar je gay wrote:Pa stvar je u tome što bi me zbog tog stvaralačkog duha istovremeno ubili i partizani i čenici i ustaše.
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ćorić: Rezultati vlade Plenkovića pozicioniraju kao Batmana i Supermana, sve u jednom
» Zadar dobiva novog gradonačelnika
» Kolindi ostaje čitav svijet za traženje novog posla. Ako ju netko uopće bude tražio...
» Laura dobiva kučicu
» Hrvatska dobiva 39 generala
» Zadar dobiva novog gradonačelnika
» Kolindi ostaje čitav svijet za traženje novog posla. Ako ju netko uopće bude tražio...
» Laura dobiva kučicu
» Hrvatska dobiva 39 generala
Page 3 of 3