ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski

Go down

Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski Empty Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski

Post by Sefirot Fri 3 Oct - 13:15

Kršćanin Joseph Williams zatvoren je jer je čekićem zatukao cimera dok je spavao....zašto? jer je Peder, a to nije kršćanski prihvatljivo. Da li treba osuditi ovakav čin ili je on prihvatljiv?

Christian man Joseph Williams jailed for attacking gay flatmate Connor Huntley with claw hammer as he slept

A man who attacked his openly gay flatmate by striking him on the head with a claw hammer as he slept has been found guilty of attempted murder.
Joseph Williams, 21, inflicted "life-changing" head injuries on Connor Huntley while he slept in their shared flat in Margate, Kent, in May last year. He was sentenced to 14 years in prison.
After hitting Mr Huntley, Williams told a 999 operator what he had done, saying his mental health had "deteriorated", the Old Bailey heard.
The court heard that Williams came from a Catholic background and a few months before had made disparaging remarks about gay men.
In contrast, Mr Huntley was openly gay and often wore women's clothes and make-up.
Kent Police went to the flat in Athelstan Road, Cliftonville, and found Mr Huntley on a blood-splattered inflatable air bed still alive but with the claw hammer firmly embedded in his head.

Mr Huntley, who was 18 at the time, was taken to hospital where he was treated for a depressed skull fracture and a penetrating brain injury. A chunk of his skull was removed following the homophobic attack. He now suffers from epilepsy and his body movement has been affected, prosecutor Philip Bennetts QC told the court.
Sentencing, judge Jeremy Donne QC told Williams the injuries suffered by Mr Huntley “were little short of catastrophic”.

"It is fortunate in the extreme for both him as for you that he did not die,” he said. "He will be never be able to enjoy all the things that young people enjoy doing. You have taken away a good part of his life."
Williams will serve his sentence in a high security hospital until he is deemed fit to leave after the court found that he had been suffering mental health issues at the time of the attack.
Mr Huntley's family said in a statement: "Whilst Connor is making slow but steady progress from this horrific ordeal, we feel he has been handed his own life sentence by this hideous act.
"No one deserves to be so viciously attacked in such an evil manner, regardless of race, age, gender or sexuality."

Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski V2-hammer_attackxray 

http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/christian-man-jailed-for-attacking-gay-flatmate-with-claw-hammer-as-he-slept-9719891.html

https://www.facebook.com/KrvavaPovijestCrkve?fref=ts

Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski No10
Sefirot
Sefirot

Male
2014-04-29

Back to top Go down

Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski Empty Re: Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski

Post by Guest Fri 3 Oct - 13:44

Ne znam što bih uopće rekla na ovo, osim da se nadam da će agresivna kretenčina dugo trunuti u zatvoru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski Empty Re: Udri pedera čekićem jer je peder i to nije kršćanski

Post by Sefirot Fri 3 Oct - 13:57

Vegvísir wrote:Ne znam što bih uopće rekla na ovo, osim da se nadam da će agresivna kretenčina dugo trunuti u zatvoru.

Sad, da li je tebi 14 godina dugo za ovakav pokušaj ubojstva...

Hmmm, morao bi prokopati po Bibliji ali mislim da je, tradicionalno, za homoseksualnost pripisana smrtna kazna kamenovanjem...

:offtopic:
imaš dobru runu na profilu... 'daeg', zorice :D  (odmah me povuće...."...a u zoru Zorica me buuuuudi.....cijele noći hopa cupa... " :D )

Sefirot
Sefirot

Male
2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest Fri 3 Oct - 14:47

Sefirot wrote:
Vegvísir wrote:Ne znam što bih uopće rekla na ovo, osim da se nadam da će agresivna kretenčina dugo trunuti u zatvoru.

Sad, da li je tebi 14 godina dugo za ovakav pokušaj ubojstva...

Hmmm, morao bi prokopati po Bibliji ali mislim da je, tradicionalno, za homoseksualnost pripisana smrtna kazna kamenovanjem...

:offtopic:
imaš dobru runu na profilu... 'daeg', zorice :D  (odmah me povuće...."...a u zoru Zorica me buuuuudi.....cijele noći hopa cupa... " :D )

Znači "kamenuj homića" je bitnije od "ne ubij" zapovijedi? scratch

Offtopic:
lol!

Dagaz mi je najdraža runa i jako bitna, zatvorila nedavno jedan ciklus s njom, započela novi i pratit će me sigurno još neko vrijeme. :baloni
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Slap Tue 7 Oct - 7:19

Vegvísir wrote:
Znači "kamenuj homića" je bitnije od "ne ubij" zapovijedi? scratch

Agresivnost je reakcija na sve moguće različitosti koje se ne trpe. Pa ne trpe se mladež dva sela,dva grada,dva različita sportska  kluba i spremni su  na kamenje i masovne tučnjave..i onda ispada da je 90% ljudi /pogotovo mladih/ homofobno /u pravom značenju te riječi/.

Tako će i pederi najebavati uvjek i nikad neće izboriti svoja prava da mogu bez straha u nekom parku da se žvale...zato jer je i "homoseksualnost" koncept različitosti a bez nekog prirodnog pokrića....daleko više bez pokrića nego biti navijač nekog kluba ili biti  građanin nekog drugog grada ...

Frustracije prema pederima će biti sve veće jer je i homoseksualni lobi sve agresiivniji (odvratnih luđaka je najviše u vrhu vlasti i šou biznisa) a prava heteroseksualaca sva manja...naprimjer više će homoseksualaca dobivati djecu na usvajanje nego heteroseksualaca,  pritisak na djecu u školi kroz idiotsku rodnu ideologiju što roditelje opravdano frusirira, zabrana službenih pojmova otac i majka...

http://narodnamedicina1987.blogspot.com/2014/07/sokantno-talijanski-znastvenik-tvrdi-da.html
Slap
Slap

Male
2014-09-06

Back to top Go down

Post by Patriot_1 Tue 7 Oct - 11:52

Sefirot wrote:Kršćanin Joseph Williams zatvoren je jer je čekićem zatukao cimera dok je spavao....zašto? jer je Peder, a to nije kršćanski prihvatljivo. Da li treba osuditi ovakav čin ili je on prihvatljiv?

Smješno!
Vjest je kao "Navijač Hajduka"Torcidaš" ubio B.B.Boysa čekićem jer je vidio na njemu plavi šal!"

"Srbin zatukao čekićem Hrvata jer se zove Ante a  živi u Zaječaru!"
"Musliman pobio katoličku obitelj na Božić jer ,eto ,slave Božić!"
"Okultista ubio čekićem kršćanina jer mu je rekao da je Isus Bog!"
"Homosexualac zatukao čekićem vjernika kršćanina jer je rekao da je sex među istospolnima grijeh"

"Sefirot iskasapio mačetom dva Jehovna Svjedoka jer su mu došli na vrata!"

bounce
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Sefirot Tue 7 Oct - 13:50

Patriot_1 wrote:
Sefirot wrote:Kršćanin Joseph Williams zatvoren je jer je čekićem zatukao cimera dok je spavao....zašto? jer je Peder, a to nije kršćanski prihvatljivo. Da li treba osuditi ovakav čin ili je on prihvatljiv?

Smješno!
Vjest je kao "Navijač Hajduka"Torcidaš" ubio B.B.Boysa čekićem jer je vidio na njemu plavi šal!"

"Homosexualac zatukao čekićem vjernika kršćanina jer je rekao da je sex među istospolnima grijeh"

bounce

Za razliku od patriota, donosim i objavljujem činjenice, ono što se zaista dogodilo sa imenom i prezimenom.

Nadalje, gdje sam ja to iskasapio mačetom dva JS??

prijava...
patriote, mislim da ćeš jako brzo na hlađenje...

Sefirot
Sefirot

Male
2014-04-29

Back to top Go down

Post by Patriot_1 Tue 7 Oct - 14:43

Sefirot wrote:
Patriot_1 wrote:

Smješno!

bounce

Za razliku od patriota, donosim i objavljujem činjenice, ono što se zaista dogodilo sa imenom i prezimenom.

prijava...
Pa prijetio si im,izletio na vrata sa mačetom,,ejjjj
Da je neki novinar bio blizu,mogao je lako napisati,,iskasapio!
Uostalom,ovdje je naglasak na kršćanin i peder,,a ti kakti znaš da je taj događaj istinit?I ako je!Što to dokazuje?Kršćani tuku čekićem pedere!Kao da to jedino oni rade.I kao da je taj lik ,tipični kršćanin!
I ja sve što napisah,napisah pod navodnicima,jer tako novinari mnogi rade!
lako se može desiti da se to dogodi,,,jer nisi valjda mačetu potegao bez veze!Što da nisu utekli,da su se sa tobom prepirali,,branili se tako da je jedan izvukao nož,,što bi bilo?
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Sefirot Thu 9 Oct - 8:19

Patriot_1 wrote:
Sefirot wrote:
Patriot_1 wrote:

Smješno!

bounce

prijava...
Pa prijetio si im,izletio na vrata sa mačetom,,ejjjj
Da je neki novinar bio blizu,mogao je lako napisati,,iskasapio!
Uostalom,ovdje je naglasak na kršćanin i peder,,a ti kakti znaš da je taj događaj istinit?I ako je!Što to dokazuje?Kršćani tuku čekićem pedere!Kao da to jedino oni rade.I kao da je taj lik ,tipični kršćanin!
I ja sve što napisah,napisah pod navodnicima,jer tako novinari mnogi rade!
lako se može desiti da se to dogodi,,,jer nisi valjda mačetu potegao bez veze!Što da nisu utekli,da su se sa tobom prepirali,,branili se tako da je jedan izvukao nož,,što bi bilo?

Zato što nisu imali što raditi u mojoj kući. Vrlo jednostavno.
Ne bi mogao novinar napisati da su bili iskasapljeni jer nije biloni krvi ni djelova tijela. Ovo što si ti naveo je čista pokvarena laž, ali se od tebe nije ni očekivalo bolje.
Kako znam da je događaj istinit? Zar si ti glup ili što? Navedena je slika, navedena su imena, sud ga je osudio na 14 godina, navedeno je ZAŠTO ga je zatukao čekićem... wtf patriot, tvoja priglupost se produbljuje?

Sefirot
Sefirot

Male
2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics