Vaso tražio ostavku Karamarka
Page 1 of 1
Vaso tražio ostavku Karamarka
Milijan Brkić izričito pred svima na predsjedništvu tražio da Karamarko podnese ostavku na dužnost potpredsjednika Vlade RH, kao jedini način da se sačuva ova vlada.
Na kraju sjednice je navodno svima uputio oštru poruku.
"Radije ću biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive!".
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/1947483/radije-cu-biti-s-orlovima-nego-s-licemjerima-jer-orlovi-jedu-mrtve-a-licemjeri-zive/
Na kraju sjednice je navodno svima uputio oštru poruku.
"Radije ću biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive!".
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/1947483/radije-cu-biti-s-orlovima-nego-s-licemjerima-jer-orlovi-jedu-mrtve-a-licemjeri-zive/
Guest- Guest
Re: Vaso tražio ostavku Karamarka
Vasu na čelo partije !
Zato ga danas nije bilo za viditi uz mutavka nego su u -adezej- partiji imenovani novi
prvi tajnici partije
Raspad sustava, dobro je moja žena rekla:
-Super da je Most išao sa adezejeom jer inače sada ne bismo gledali ovaj rasap-
Zato ga danas nije bilo za viditi uz mutavka nego su u -adezej- partiji imenovani novi
prvi tajnici partije
Raspad sustava, dobro je moja žena rekla:
-Super da je Most išao sa adezejeom jer inače sada ne bismo gledali ovaj rasap-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Napominjem vam da gospodina Brkića samo ratni drugovi mogu zvati "Vaso".
Držite/mo se toga.
Držite/mo se toga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Milijan rastura u HDZ-u. Čak i svog prijatelja Tomu rastura.jastreb wrote:Napominjem vam da gospodina Brkića samo ratni drugovi mogu zvati "Vaso".
Držite/mo se toga.
Kako je Ćaća aka dr. Ivo sjebao Birokratsku s efendijom Mesićem. Zoka u to vrijeme može biti najteža primitivčina sa onim drlogom Stazićem, ex-ministrom Jovom, malim Messijem Marasom i Brankom Goebbelsom kao šefom optimizma.
Prst u uho i čekaj AgeDiZi kako sam sebe šamara. Kakav kolaps u samo 16 godina, hahahahaha.
Guest- Guest
jastreb wrote:Napominjem vam da gospodina Brkića samo ratni drugovi mogu zvati "Vaso".
Držite/mo se toga.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Milijan i 6. lička su za Hrvatsku, mi smo na nadimkejastreb wrote:Napominjem vam da gospodina Brkića samo ratni drugovi mogu zvati "Vaso".
Držite/mo se toga.
2014-04-15
komunjare otvoreno izazivaju narod crvenom bojom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zar i ti sine Vaso ?
Vaso hebe , ne vadi.
Vaso hebe , ne vadi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ustaša vaso nije imao šanse kontra karamarkove udbe...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero ode ti karamarko i hasance ;)Ero wrote:Ante, pali pilu...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako u Zadru? Ima li kiše?epikur37 wrote:Ero ode ti karamarko i hasance ;)Ero wrote:Ante, pali pilu...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja na Majevici berem gljive....sutra sam u zadrujastreb wrote:Kako u Zadru? Ima li kiše?epikur37 wrote:Ero ode ti karamarko i hasance ;)Ero wrote:Ante, pali pilu...
2015-08-06
pazi se,...bradonja,..kojih god:)epikur37 wrote:Ja na Majevici berem gljive....sutra sam u zadrujastreb wrote:Kako u Zadru? Ima li kiše?epikur37 wrote:Ero ode ti karamarko i hasance ;)Ero wrote:Ante, pali pilu...
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:pazi se,...bradonja,..kojih god:)epikur37 wrote:Ja na Majevici berem gljive....sutra sam u zadrujastreb wrote:Kako u Zadru? Ima li kiše?epikur37 wrote:Ero ode ti karamarko i hasance ;)Ero wrote:Ante, pali pilu...
Nista samo zivotinje, nabrah tek par bijelih....tjah u auto i u Zadar....ljeto je počelo :
2015-08-06
jel bilo šta?epikur37 wrote:Ja na Majevici berem gljive....sutra sam u zadrujastreb wrote:Kako u Zadru? Ima li kiše?epikur37 wrote:Ero ode ti karamarko i hasance ;)Ero wrote:Ante, pali pilu...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:jel bilo šta?epikur37 wrote:Ja na Majevici berem gljive....sutra sam u zadrujastreb wrote:Kako u Zadru? Ima li kiše?epikur37 wrote:Ero ode ti karamarko i hasance ;)Ero wrote:Ante, pali pilu...
par bijelih, mliječnih....tek su počele
2015-08-06
jebo mliječnice imaju mi neki čudan šmekepikur37 wrote:asilovski wrote:jel bilo šta?epikur37 wrote:Ja na Majevici berem gljive....sutra sam u zadrujastreb wrote:Kako u Zadru? Ima li kiše?epikur37 wrote:
Ero ode ti karamarko i hasance ;)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:jebo mliječnice imaju mi neki čudan šmekepikur37 wrote:asilovski wrote:jel bilo šta?epikur37 wrote:Ja na Majevici berem gljive....sutra sam u zadrujastreb wrote:
Kako u Zadru? Ima li kiše?
Jeo sam kao klinac pa mi ostalo....
Gledao sam i lisičarke ali nema. Sad ce biti za tjedan dva kad zagrije....šuma je još hladna i izbijaju masovno iz tla.
2015-08-06
Similar topics
» I Vaso protiv protuhe Karamarka
» Kolaps Hadezea: Miroslav Tuđman odbio dati potpis za opoziv premijera. Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka.
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Vaso zabija autogolove
» Vaso otpilio Plenkija
» Kolaps Hadezea: Miroslav Tuđman odbio dati potpis za opoziv premijera. Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka.
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Vaso zabija autogolove
» Vaso otpilio Plenkija
Page 1 of 1