Ponosni potomak vikinga iz Švedistana spreman pokoriti svijet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ponosni potomak vikinga iz Švedistana spreman pokoriti svijet
S ovolikim grudima patit će joj kičma. Socijalno će morati izići u susret zbog samanjene poslovne sposobnosti...mutava baštarda wrote:
[size=59]„Morala sam svoj život da prilagodim operacijama, tako da mi ne odgovara, na primer, posao od devet do pet, bez obzira na vrstu. Sa ovolikim grudima teško da mogu da radim mnogo stvari“[/size]
[size=59]link
[/size]
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ok, imaš u japanu lutke za naručit, ne samo da nemaju rebara i mozga nego niti organe,mutava baštarda wrote:Morala je skinuti 6 rebara zbog ljepšeg struka, sise je povećala, a mozak joj je ostao isti, nije trebalo raditi zahvate... :)))prckov wrote:ja kolko vidim nema rebara, sisa a ni mozgamutava baštarda wrote:Šta joj fali, ima sve... sisu, struk, guzicu... još jedino nismo sigurni svijetli li joj vajđajna u mraku , što bi bio dodatan plus ako je se dohvati kakvo nevino momče...prckov wrote:e pa ovaj proizvod bez rebara moze bacit u kantumutava baštarda wrote:
Potrošila bi isto novca, a ulaganje se ne bi vidjelo...
mada ne sumnjam da ima puno veseljaka koji bi ovo i ozenili
taman za veseljake poput tebe
2014-04-19
Na šta bu to ličilo kad bude imalo 70 let?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ova je L1b , to se ne može usporediti.sa.japanskim smečem...prckov wrote:ok, imaš u japanu lutke za naručit, ne samo da nemaju rebara i mozga nego niti organe,mutava baštarda wrote:Morala je skinuti 6 rebara zbog ljepšeg struka, sise je povećala, a mozak joj je ostao isti, nije trebalo raditi zahvate... :)))prckov wrote:ja kolko vidim nema rebara, sisa a ni mozgamutava baštarda wrote:Šta joj fali, ima sve... sisu, struk, guzicu... još jedino nismo sigurni svijetli li joj vajđajna u mraku , što bi bio dodatan plus ako je se dohvati kakvo nevino momče...prckov wrote:
e pa ovaj proizvod bez rebara moze bacit u kantu
mada ne sumnjam da ima puno veseljaka koji bi ovo i ozenili
a šta ti sad hoćeš od mene, moj blagoslov da je zaprosiš?!mutava baštarda wrote:Ova je L1b , to se ne može usporediti.sa.japanskim smečem...prckov wrote:ok, imaš u japanu lutke za naručit, ne samo da nemaju rebara i mozga nego niti organe,mutava baštarda wrote:Morala je skinuti 6 rebara zbog ljepšeg struka, sise je povećala, a mozak joj je ostao isti, nije trebalo raditi zahvate... :)))prckov wrote:ja kolko vidim nema rebara, sisa a ni mozgamutava baštarda wrote:
Šta joj fali, ima sve... sisu, struk, guzicu... još jedino nismo sigurni svijetli li joj vajđajna u mraku , što bi bio dodatan plus ako je se dohvati kakvo nevino momče...
i nije smečem nego smeĆem
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Malo mi se ukrutilo ć nakon ove rasne krasotice...prckov wrote:a šta ti sad hoćeš od mene, moj blagoslov da je zaprosiš?!mutava baštarda wrote:Ova je L1b , to se ne može usporediti.sa.japanskim smečem...prckov wrote:ok, imaš u japanu lutke za naručit, ne samo da nemaju rebara i mozga nego niti organe,mutava baštarda wrote:Morala je skinuti 6 rebara zbog ljepšeg struka, sise je povećala, a mozak joj je ostao isti, nije trebalo raditi zahvate... :)))prckov wrote:
ja kolko vidim nema rebara, sisa a ni mozga
i nije smečem nego smeĆem
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
bila je zgodna,lijepa ... privlacna ... a sad je nakaza !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Svijet spreman naoružati Libiju protiv ISIL-a
» Najnovije iz domovine Vikinga...
» Bannon the barbarian dolazi pokoriti Europu
» Potomak Nemanjića šef bečkih agenata
» Desni populisti sve jači u evropskim zemljama. Hoće li pokoriti i Njemačku ?
» Najnovije iz domovine Vikinga...
» Bannon the barbarian dolazi pokoriti Europu
» Potomak Nemanjića šef bečkih agenata
» Desni populisti sve jači u evropskim zemljama. Hoće li pokoriti i Njemačku ?
Page 3 of 3