Burnout
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Burnout
eh,
jo bi, u skladu sa svojun ideolugijun, voli da naučiš čaviše čaprije, i da doš otkaz na uhljebničko mesto, i da na crno razviješ neku aplikaciju koja će mi ulipšati život, a jo i drugi kakao jo ćemo tebi plotiti i kućnu pomoćnicu i veliki bazen za kuće
jo bi, u skladu sa svojun ideolugijun, voli da naučiš čaviše čaprije, i da doš otkaz na uhljebničko mesto, i da na crno razviješ neku aplikaciju koja će mi ulipšati život, a jo i drugi kakao jo ćemo tebi plotiti i kućnu pomoćnicu i veliki bazen za kuće
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Mislim da je frakcija zadnja kojoj treba advokat.aben wrote:haha
feministička propaganda; frakcija, pazi pamflet!
Trinity-
2014-04-17
Ne znam šta bi rekli svi oni koji rade po 10-12 sati pa ne zarade ni za osnovne potrebe, a kamoli za čistačicu.frakcija wrote:ma nije..kad bih odgovorila, dodatno bih se iskompromitirala..zato mučin :paben wrote:haha
Koliki bi tek oni trebali imati osjećaj krivnje.
Trinity-
2014-04-17
I mirko je prekaljeni ratnik, pa mu je isto tribo slavko
2014-04-16
a ima nešto i u tome da sam svačija bitch..čak me i udomljena kuja skitnica izdominirala.. :DTriny wrote:Ne znam šta bi rekli svi oni koji rade po 10-12 sati pa ne zarade ni za osnovne potrebe, a kamoli za čistačicu.frakcija wrote:ma nije..kad bih odgovorila, dodatno bih se iskompromitirala..zato mučin :paben wrote:haha
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Da su realni, rekli bi da moraju revidirati osnove svojih potrib:)Triny wrote:Ne znam šta bi rekli svi oni koji rade po 10-12 sati pa ne zarade ni za osnovne potrebe, a kamoli za čistačicu.frakcija wrote:ma nije..kad bih odgovorila, dodatno bih se iskompromitirala..zato mučin :paben wrote:haha
2014-04-16
xD xDfrakcija wrote:a ima nešto i u tome da sam svačija bitch..čak me i udomljena kuja skitnica izdominirala.. :DTriny wrote:Ne znam šta bi rekli svi oni koji rade po 10-12 sati pa ne zarade ni za osnovne potrebe, a kamoli za čistačicu.frakcija wrote:ma nije..kad bih odgovorila, dodatno bih se iskompromitirala..zato mučin :paben wrote:haha
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 2