Dežulović: Šupačka Hrvatska
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dežulović: Šupačka Hrvatska
ima on puno antičetničkih žestokoh tekstova, ali oni ne dolaze toliko u fokus.Regoč wrote:Dežulović je četnički propagandist i sve što se zbiva koristi da naškodi mojoj državi.frakcija wrote:dežulović ponekad genijalno piše, a češće poluinformirano sere da popuni kvotu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ma nema, sve je to umiveno, nema tu žestine kao protiv "ustašah".frakcija wrote:ima on puno antičetničkih žestokoh tekstova, ali oni ne dolaze toliko u fokus.Regoč wrote:Dežulović je četnički propagandist i sve što se zbiva koristi da naškodi mojoj državi.frakcija wrote:dežulović ponekad genijalno piše, a češće poluinformirano sere da popuni kvotu.
di si ti lipafrakcija wrote:ima on puno antičetničkih žestokoh tekstova, ali oni ne dolaze toliko u fokus.Regoč wrote:Dežulović je četnički propagandist i sve što se zbiva koristi da naškodi mojoj državi.frakcija wrote:dežulović ponekad genijalno piše, a češće poluinformirano sere da popuni kvotu.
2014-04-19
hihić..evo pokušala ja umetnut neki emotikon :hidden: . Kako se umeću novi emotikoni u arhivu?prckov wrote:di si ti lipafrakcija wrote:ima on puno antičetničkih žestokoh tekstova, ali oni ne dolaze toliko u fokus.Regoč wrote:Dežulović je četnički propagandist i sve što se zbiva koristi da naškodi mojoj državi.frakcija wrote:dežulović ponekad genijalno piše, a češće poluinformirano sere da popuni kvotu.
2016-03-09
vidi ovoRegoč wrote:Ma nema, sve je to umiveno, nema tu žestine kao protiv "ustašah".frakcija wrote:ima on puno antičetničkih žestokoh tekstova, ali oni ne dolaze toliko u fokus.Regoč wrote:Dežulović je četnički propagandist i sve što se zbiva koristi da naškodi mojoj državi.frakcija wrote:dežulović ponekad genijalno piše, a češće poluinformirano sere da popuni kvotu.
http://www.portalnovosti.com/secate-li-se-oluje
2016-03-09
Regoč wrote:Bilo bi liepo da je isti taj Dežulović pisao o svim onim abenima koji ništa ne pridonose, ili skrivaju što imaju da ne moraju pridonositi, ali rado posežu za zajedničkim.
Pa un je vaš od glove do pete;
I ti i un jednoko mrzite produktivne ljude i samo gljedote kako preraspodiliti našu imovinu više na svoj mlin.
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dežulović: Još Europa ni propala
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
» Dežulović:'Samo Srbina sva sredstva spasavaju'
» B. Dežulović iz poda, ispod tepiha zasmrdio je, soto voce
» Dežulović i EPH moraju platiti 350 000 kuna... zbog govora mržnje prema katolicima
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
» Dežulović:'Samo Srbina sva sredstva spasavaju'
» B. Dežulović iz poda, ispod tepiha zasmrdio je, soto voce
» Dežulović i EPH moraju platiti 350 000 kuna... zbog govora mržnje prema katolicima
Page 2 of 2