Novi izbori ne garantiraju novu stabilnu vladu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Novi izbori ne garantiraju novu stabilnu vladu
NicksterVonDudsi wrote:Istraživačko nounarstvo i to...jasambrend wrote:Odlično...sad se mediji mogu lagano početi fokusirati na Krešimira Milanovića...i njegovog brata, također...
Ja...Telegram i taki...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
jasambrend wrote:NicksterVonDudsi wrote:Istraživačko nounarstvo i to...jasambrend wrote:Odlično...sad se mediji mogu lagano početi fokusirati na Krešimira Milanovića...i njegovog brata, također...
Ja...Telegram i taki...
Pa ima i desnica konja za trku, ili sve rage....
Guest- Guest
..gotovo ej šiting nema vise stabilne vlade...dođe nova..opet neki most,zivi zid,prosvjedi...bolje ti bjezzi...sitting_bull wrote:očekivao sam kako će domoljubima trebati barem dvije godine da sjebu što su prethodnici nekako uspjeli pokrenuti.
kao i svaki put do sada, domoljubi su iznenadili.
za sjebati sve što se da trebalo im je manje od pola godine.
čestitam!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma dnevno.hr rulz.jasambrend wrote:NicksterVonDudsi wrote:Istraživačko nounarstvo i to...jasambrend wrote:Odlično...sad se mediji mogu lagano početi fokusirati na Krešimira Milanovića...i njegovog brata, također...
Ja...Telegram i taki...
Guest- Guest
TIHOMIR Orešković primio je danas predstavnike tvrtke British American Tobacco, na čelu s izvršnim direktorom Nicandrom Duranteom.
U proteklih osam mjeseci kompanija British American Tobacco integrirala je hrvatski TDR u svoj globalni sustav.
"Zahvaljujući novim ulaganjima od 30 milijuna eura u poboljšanje kvalitete i povećanje kapaciteta, i to tijekom sljedeće tri godine, tvornica u Kanfanaru dodatno će dobiti na značaju i važnosti", rekao je izvršni direktor BAT-a Nicandro Durante.
Orešković je izrazio zadovoljstvo što će BAT, u čijem je sustavu u Hrvatskoj već uposleno više od 1700 ljudi, ovom investicijom otvoriti i nova radna mjesta, a nakon Plive te brojnih najavljenih ulaganja u Hrvatsku, kako je rekao, to je potvrda dobre investicijske klime u zemlji.
Iz Vlade su priopćili da se predstavnicima tvrtke British American Tobacco sastao se i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko.
-----
Odlično, jedino da Vlada ukine trošarine i reket na cigarete pošto na istima piše da duhan ubija...s druge strane ista Vlada pozdravlja ekspanziju duhanske industrije i proizvoda.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/oreskovic-primio-predstavnike-bata-novi-vlasnik-tdra-planiraja-ulaganja-od-30-milijuna-eura/897104.aspx
U proteklih osam mjeseci kompanija British American Tobacco integrirala je hrvatski TDR u svoj globalni sustav.
"Zahvaljujući novim ulaganjima od 30 milijuna eura u poboljšanje kvalitete i povećanje kapaciteta, i to tijekom sljedeće tri godine, tvornica u Kanfanaru dodatno će dobiti na značaju i važnosti", rekao je izvršni direktor BAT-a Nicandro Durante.
Orešković je izrazio zadovoljstvo što će BAT, u čijem je sustavu u Hrvatskoj već uposleno više od 1700 ljudi, ovom investicijom otvoriti i nova radna mjesta, a nakon Plive te brojnih najavljenih ulaganja u Hrvatsku, kako je rekao, to je potvrda dobre investicijske klime u zemlji.
Iz Vlade su priopćili da se predstavnicima tvrtke British American Tobacco sastao se i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko.
-----
Odlično, jedino da Vlada ukine trošarine i reket na cigarete pošto na istima piše da duhan ubija...s druge strane ista Vlada pozdravlja ekspanziju duhanske industrije i proizvoda.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/oreskovic-primio-predstavnike-bata-novi-vlasnik-tdra-planiraja-ulaganja-od-30-milijuna-eura/897104.aspx
Guest- Guest
Savezništvo i s crnim vragom vam neće pomoći doći na vlast.sitting_bull wrote:očekivao sam kako će domoljubima trebati barem dvije godine da sjebu što su prethodnici nekako uspjeli pokrenuti.
čestitam!
Nemate pojma u šta ste se upustili.
Samo da se Milanović i co nikad više ne pojave na sceni. Ruka mi se ošušla kad sam za njih glasala.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Kme, kme. Ustaše na leđima.Ero wrote:Savezništvo i s crnim vragom vam neće pomoći doći na vlast.sitting_bull wrote:očekivao sam kako će domoljubima trebati barem dvije godine da sjebu što su prethodnici nekako uspjeli pokrenuti.
čestitam!
Guest- Guest
dobro cedo znamoNicksterVonDudsi wrote:Kme, kme. Ustaše na leđima.Ero wrote:Savezništvo i s crnim vragom vam neće pomoći doći na vlast.sitting_bull wrote:očekivao sam kako će domoljubima trebati barem dvije godine da sjebu što su prethodnici nekako uspjeli pokrenuti.
čestitam!
2015-09-08
Nickita je žena. Zakaj desničarima uvijek i svugdje vide muškarce? Jel to latentna homo orijentacija?
Guest- Guest
Inače, ova Vlada je autistična, tak da čim prije odu, to bolje.
Guest- Guest
druga ce biti bolja?...jos gora upada zivi zidEva wrote:Inače, ova Vlada je autistična, tak da čim prije odu, to bolje.
2015-09-08
Onda nismo ni trebali, po toj logici imat izbore, jer Milanović je od ovih bolji bio za 10 štengi. No, na tom svijetu stalna samo mijena jest.
Guest- Guest
Dobro je. A sad patite.vuksadinare wrote:dobro cedo znamoNicksterVonDudsi wrote:Kme, kme. Ustaše na leđima.Ero wrote:Savezništvo i s crnim vragom vam neće pomoći doći na vlast.sitting_bull wrote:očekivao sam kako će domoljubima trebati barem dvije godine da sjebu što su prethodnici nekako uspjeli pokrenuti.
čestitam!
Guest- Guest
On je starfffucker.Eva wrote:Zakaj desničarima uvijek i svugdje vide muškarce? Jel to latentna homo orijentacija?
Guest- Guest
Eva wrote:Nickita je žena. Zakaj desničarima uvijek i svugdje vide muškarce? Jel to latentna homo orijentacija?
Desničari misle da je ovo garnizon JNA a ne forum.
Guest- Guest
....iam dva felera..fulao je stranku....i greska iz rata..Eva wrote:Onda nismo ni trebali, po toj logici imat izbore, jer Milanović je od ovih bolji bio za 10 štengi. No, na tom svijetu stalna samo mijena jest.
2015-09-08
Jesi siguran da nije tipfeler? A iz rata geler...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....iam dva felera..fulao je stranku....i greska iz rata..Eva wrote:Onda nismo ni trebali, po toj logici imat izbore, jer Milanović je od ovih bolji bio za 10 štengi. No, na tom svijetu stalna samo mijena jest.
Meni su to baš + kod njega.
Guest- Guest
...ajde neka....i sad on domoljubEva wrote:vuksadinare wrote:....iam dva felera..fulao je stranku....i greska iz rata..Eva wrote:Onda nismo ni trebali, po toj logici imat izbore, jer Milanović je od ovih bolji bio za 10 štengi. No, na tom svijetu stalna samo mijena jest.
Meni su to baš + kod njega.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..gotovo ej šiting nema vise stabilne vlade...dođe nova..opet neki most,zivi zid,prosvjedi...bolje ti bjezzi...sitting_bull wrote:očekivao sam kako će domoljubima trebati barem dvije godine da sjebu što su prethodnici nekako uspjeli pokrenuti.
čestitam!
nema više stabilne domoljubne vlade, domoljube!
poslije izbora neće uopće biti domoljubne vlade.
nisam ja ero pobjegulja. bijah u hrvatskoj sve ratne dane, a sad da bježim od dotepenih domoljuba?
budala.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za forumsku vladu
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Muhahahahahaaa posao za novu vladu..
» Orban formira novu vladu Rumunije
» Izbori za forumsku vladu
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Muhahahahahaaa posao za novu vladu..
» Orban formira novu vladu Rumunije
Page 2 of 3