Apsolutni trijumf normalne Hrvatske
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Apsolutni trijumf normalne Hrvatske
ma lud covjek..dobro da nije rekao...da su i ranka marinkovica palili..tina ujevica..taj polutan je poludio skroz na skrozIvyTeasdale wrote:to su hrvati sigurno ;Djastreb wrote:Je. Bacana su (iz tko zna kojeg razloga) i djela I.B.Mažuranić i Julesa Vernea.IvyTeasdale wrote:Je li bilo i bajki,jastrebe?
B-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..a kao radi na bausteliIvyTeasdale wrote:jer je copic licanin ;Dvuksadinare wrote:jezeva kucica je bila 100%IvyTeasdale wrote:Je li bilo i bajki,jastrebe?
B-)
Jastrebe,kako ti se da od jutra rana ;S
2015-09-08
Dobro u Istri su umjesto knjiga rješavali Talijane, bilo praktičnijejastreb wrote:Nije mi poznato da su Rusi 1941. spaljivali knjige Goethea,Schillera,braće Grimm,ili da su Hrvati u Istri nakon 1945.spaljivali knjige na talijanskom,kao ni djela Petrarce,Dantea ili Boccaccia.vuksadinare wrote:
...cuj kad te bombardiraju..kad te ubijaju..i kad protjeruju..u bijesu i tuzi prvo razbijes ili spalis ono sto te podsjeca na srpstvo....to ej tako bilo....osvetnicka reakcija..sto je razumljivo u ono vrijeme stradanja
Kao i uvijek sve HDZ-ove gluposti braniš još većim glupostima.
2014-04-15
Kiša pada, mokra skela, đe će...ionako je na crno, nema bolovanjevuksadinare wrote:..a kao radi na bausteliIvyTeasdale wrote:jer je copic licanin ;Dvuksadinare wrote:jezeva kucica je bila 100%IvyTeasdale wrote:Je li bilo i bajki,jastrebe?
B-)
2014-04-15
..jebo talijana i hrvata..daj knjigun_razbojnik wrote:Dobro u Istri su umjesto knjiga rješavali Talijane, bilo praktičnijejastreb wrote:Nije mi poznato da su Rusi 1941. spaljivali knjige Goethea,Schillera,braće Grimm,ili da su Hrvati u Istri nakon 1945.spaljivali knjige na talijanskom,kao ni djela Petrarce,Dantea ili Boccaccia.vuksadinare wrote:
...cuj kad te bombardiraju..kad te ubijaju..i kad protjeruju..u bijesu i tuzi prvo razbijes ili spalis ono sto te podsjeca na srpstvo....to ej tako bilo....osvetnicka reakcija..sto je razumljivo u ono vrijeme stradanja
Kao i uvijek sve HDZ-ove gluposti braniš još većim glupostima.
2015-09-08
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
puhovski ej danas na redu..jucer je skrenuo sa puta druze tito mi ti se kunemo...i rekao da je taj prosvjed bezvezan,politicki i sa jednim konceptomDread_Pirate_Roberts wrote:koji je raspored streljanja za danas?
2015-09-08
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Ćopićevi su 1905.godine u bosanskom selu Hašani kupili gazdinstvo od izvjesnog subaše Sulejmana Bilala iz Turske za 1750 kruna.IvyTeasdale wrote:jer je copic licanin ;Dvuksadinare wrote:jezeva kucica je bila 100%IvyTeasdale wrote:Je li bilo i bajki,jastrebe?
B-)
Navedeno gazdinstvo Bilaoova supruga Derviša,rođ.Beširević naslijedila je od svojih roditelja.
Ćopićevi su u Hašane došli iz Popine kod Gračaca.
(Izvor:Enes Čengić "Ćopićev humor i zbilja-Kroz svjetla i pomrčine" izdavač Globus ,Zagreb,1987. str.30-32.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kiša druže, vlažna municija, čekamo polufinale Roland garosa pa ako oni izađu na teren i mi ćemo jerbo je danas vizitaDread_Pirate_Roberts wrote:koji je raspored streljanja za danas?
2014-04-15
Uveden je u zapisnik, najprije pred narodni sud , svatko ima pravo iznesti obranu prije nego se potvrdi termin streljanjavuksadinare wrote:puhovski ej danas na redu..jucer je skrenuo sa puta druze tito mi ti se kunemo...i rekao da je taj prosvjed bezvezan,politicki i sa jednim konceptomDread_Pirate_Roberts wrote:koji je raspored streljanja za danas?
2014-04-15
spavas ti sa copicem ispod jastuka...priznaj da si krajisnik makar i polajastreb wrote:Ćopićevi su 1905.godine u bosanskom selu Hašani kupili gazdinstvo od izvjesnog subaše Sulejmana Bilala iz Turske za 1750 kruna.IvyTeasdale wrote:jer je copic licanin ;Dvuksadinare wrote:jezeva kucica je bila 100%IvyTeasdale wrote:Je li bilo i bajki,jastrebe?
B-)
Navedeno gazdinstvo Bilaoova supruga Derviša,rođ.Beširević naslijedila je od svojih roditelja.
(Izvor:Enes Čengić "Ćopićev humor i zbilja-Kroz svjetla i pomrčine" izdavač Globus ,Zagreb,1987. str.30-32.
2015-09-08
..stazic je van streljackog stroja...ali tu je peđa....u njegovu jednu saku stane sva municija streljackog strojan_razbojnik wrote:Uveden je u zapisnik, najprije pred narodni sud , svatko ima pravo iznesti obranu prije nego se potvrdi termin streljanjavuksadinare wrote:puhovski ej danas na redu..jucer je skrenuo sa puta druze tito mi ti se kunemo...i rekao da je taj prosvjed bezvezan,politicki i sa jednim konceptomDread_Pirate_Roberts wrote:koji je raspored streljanja za danas?
2015-09-08
Priznaj da si u krivu. Kad te uhvatim na krivoj nozi,onda stvari okrećeš na nekakve bedastoće.vuksadinare wrote:spavas ti sa copicem ispod jastuka...priznaj da si krajisnik makar i polajastreb wrote:Ćopićevi su 1905.godine u bosanskom selu Hašani kupili gazdinstvo od izvjesnog subaše Sulejmana Bilala iz Turske za 1750 kruna.IvyTeasdale wrote:jer je copic licanin ;Dvuksadinare wrote:jezeva kucica je bila 100%IvyTeasdale wrote:Je li bilo i bajki,jastrebe?
B-)
2014-04-22
Ne ja nisam Krajišnik,ali ti ,budući si iz Sinja,jesi.vuksadinare wrote:jastreb wrote:IvyTeasdale wrote:vuksadinare wrote:IvyTeasdale wrote: .priznaj da si krajisnik makar i pola
2014-04-22
Nepouzdan je, danas sa nama strelja narodne neprijatelje, sutra se izvija na Čavoglave i ustašuje...ne može takovuksadinare wrote:..stazic je van streljackog stroja...ali tu je peđa....u njegovu jednu saku stane sva municija streljackog strojan_razbojnik wrote:Uveden je u zapisnik, najprije pred narodni sud , svatko ima pravo iznesti obranu prije nego se potvrdi termin streljanjavuksadinare wrote:puhovski ej danas na redu..jucer je skrenuo sa puta druze tito mi ti se kunemo...i rekao da je taj prosvjed bezvezan,politicki i sa jednim konceptomDread_Pirate_Roberts wrote:koji je raspored streljanja za danas?
2014-04-15
...dobro..tu je onda maras...taj bi sve odreda bez pardona...od viska glava ne boli..uvijek među viskom ima i pokoji neprijatelj..pa bolje sve nego traziti..cas posla..n_razbojnik wrote:Nepouzdan je, danas sa nama strelja narodne neprijatelje, sutra se izvija na Čavoglave i ustašuje...ne može takovuksadinare wrote:..stazic je van streljackog stroja...ali tu je peđa....u njegovu jednu saku stane sva municija streljackog strojan_razbojnik wrote:Uveden je u zapisnik, najprije pred narodni sud , svatko ima pravo iznesti obranu prije nego se potvrdi termin streljanjavuksadinare wrote:puhovski ej danas na redu..jucer je skrenuo sa puta druze tito mi ti se kunemo...i rekao da je taj prosvjed bezvezan,politicki i sa jednim konceptomDread_Pirate_Roberts wrote:koji je raspored streljanja za danas?
2015-09-08
mi smo cetinjani...jastreb wrote:Ne ja nisam Krajišnik,ali ti ,budući si iz Sinja,jesi.vuksadinare wrote:jastreb wrote:IvyTeasdale wrote:vuksadinare wrote:
2015-09-08
Cetinska krajina,Sinjska krajina...Svi ste vi Krajišnici.vuksadinare wrote:mi smo cetinjani...jastreb wrote:
Ne ja nisam Krajišnik,ali ti ,budući si iz Sinja,jesi.
2014-04-22
pa sto....ti smeta?...tvoji su korijeni tamo od korenice..doljana..aj ne skrivaj sejastreb wrote:Cetinska krajina,Sinjska krajina...Svi ste vi Krajišnici.vuksadinare wrote:mi smo cetinjani...jastreb wrote:
Ne ja nisam Krajišnik,ali ti ,budući si iz Sinja,jesi.
2015-09-08
Mi roditeljice i roditelji koji smo danas ovdje smo ljudi koji nisu izgubili nadu da ova zemlja ima šansu. Hrvatska može bolje. Mi brijemo na budućnost. Na sutra. Na klince koji će znati bolje nego što su nama skrojili - škole i prilike i frustracije. Koji neće puniti buseve za Stuttgarat nego će znati kako da im bude dobro ovdje - kazala je majka Ivana Kekin.
tekst preuzet sa http://www.vecernji.hr/hrvatska/podrska-cjelovitoj-kurikularnoj-reformi-dosla-i-iz-kine-1088958
pasmater...roditeljice?...
mi brijemo na budućnost...brijete il' ste ziher?...
tekst preuzet sa http://www.vecernji.hr/hrvatska/podrska-cjelovitoj-kurikularnoj-reformi-dosla-i-iz-kine-1088958
pasmater...roditeljice?...
mi brijemo na budućnost...brijete il' ste ziher?...
Similar topics
» Austrija pokušava obnoviti normalne odnose s Rusijom
» Trijumf hindusitičkog nacionalizma
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
» Apsolutni kralj
» njemačka protjeruje samo 'normalne' imigrante, isil-ovci zaštićeni zakonom ostaju...
» Trijumf hindusitičkog nacionalizma
» Potpuni trijumf socijaldemokrata u Sarlandu
» Apsolutni kralj
» njemačka protjeruje samo 'normalne' imigrante, isil-ovci zaštićeni zakonom ostaju...
Page 9 of 13