Propalo izdavanje državnih obveznica, ulagači ne vjeruju vladi
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Propalo izdavanje državnih obveznica, ulagači ne vjeruju vladi
svaki mjesec sa Garavim 10 milijardi kuna dugamarcellus wrote:A sad treba pitati Božu Petrova koliko milijardi će koštati rušenje Karamarka
stenjalica- Posts : 791
2015-10-18
stenjalica wrote:sramota,možda je trebalo tražit kredit od Turaka?
Eh, da nije Sanaderova prokletstva kad je svojedobno hrabrio Jandrokovića za susret s Turcima; „Turci ti od svega najviše vole zlato i guzicu! A, dobro znaš da mi zlata nemamo."
Guest- Guest
ako su srbi mogli dati gujce,,možemo i mi,,,dosta njih će biti oduševljenoEva wrote:stenjalica wrote:sramota,možda je trebalo tražit kredit od Turaka?
Eh, da nije Sanaderova prokletstva kad je svojedobno hrabrio Jandrokovića za susret s Turcima; „Turci ti od svega najviše vole zlato i guzicu! A, dobro znaš da mi zlata nemamo."
stenjalica-
2015-10-18
....dobro onda turke cekamo sa sabljama..a lova njihova nek ode u druga gospodarstva
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:....dobro onda turke cekamo sa sabljama..a lova njihova nek ode u druga gospodarstva
Ti bi legao pod Turčina?
Guest- Guest
HDZ i pravaši. Davno je Rojs njih kvalificirao kao pedre, samo neki se još boje izać iz ormara.stenjalica wrote:ako su srbi mogli dati gujce,,možemo i mi,,,dosta njih će biti oduševljenoEva wrote:stenjalica wrote:sramota,možda je trebalo tražit kredit od Turaka?
Guest- Guest
ne...ali ako covjeg hoce posao dao bi mu ga..bez diskriminacije..to vrijedi i za zidova....pod uslovom da posluje dobro i placa radnike..a drugo..moji preci su se borili..i cast obraniliEva wrote:vuksadinare wrote:....dobro onda turke cekamo sa sabljama..a lova njihova nek ode u druga gospodarstva
Ti bi legao pod Turčina?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne...ali ako covjeg hoce posao dao bi mu ga..bez diskriminacije..to vrijedi i za zidova....pod uslovom da posluje dobro i placa radnike..a drugo..moji preci su se borili..i cast obraniliEva wrote:vuksadinare wrote:....dobro onda turke cekamo sa sabljama..a lova njihova nek ode u druga gospodarstva
Ti bi legao pod Turčina?
nisi baš jasno opisao što bijaše s guzicama tvojih predaka...
sitting_bull-
2015-09-28
što sad opsjenar i mag za lovu orešković kaže: hoće li rejting porasti i kamate na zaduženja pasti, ili neće?
kako stvari stoje drugi put će u dugih pet (5) mjeseci njegova mandata pasti kreditni rejting hrvatske.
kako stvari stoje drugi put će u dugih pet (5) mjeseci njegova mandata pasti kreditni rejting hrvatske.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Od 22. veljače upis državnih obveznica
» SILOVIT PAD AGROKORA Ulagači više ne vjeruju Todoriću
» Vraćamo se svijetu malaričnih seljaka koji ne vjeruju doktoru, ali vjeruju, vračari i Davidu Ickeu
» Zapadni ulagači su biti tkz. strvinarski fondovi
» SAD uvodi strože mjere za izdavanje vize
» SILOVIT PAD AGROKORA Ulagači više ne vjeruju Todoriću
» Vraćamo se svijetu malaričnih seljaka koji ne vjeruju doktoru, ali vjeruju, vračari i Davidu Ickeu
» Zapadni ulagači su biti tkz. strvinarski fondovi
» SAD uvodi strože mjere za izdavanje vize
Page 4 of 4