Jurčević: Komunisti počinili 89 posto zločina, ustaše 0,13
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Jurčević: Komunisti počinili 89 posto zločina, ustaše 0,13
Onda si jedini muškarac kojem je to uspijelo.
Guest- Guest
a jbg..nemoj i ti jos reci da si vaga...Eva wrote:Onda si jedini muškarac kojem je to uspijelo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pička li im materina bezobrazna polupismenonepismena dokle će na leševima i povijesti rušit ovu državu,đubradi umišljena mladi danas i sad odlaze ....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
vuksadinare wrote:a jbg..nemoj i ti jos reci da si vaga...Eva wrote:Onda si jedini muškarac kojem je to uspijelo.
Misliš u vodoskoku? Tak je moja mlađa curica zvala horoskop. Nisam, ja sam rak, -čica, kao i moj sin. Cure su blizanac, strijelac, a muž škorpion. A ti, kaj si u vodoskoku?
Guest- Guest
strijelac..imas gore chat bas vodimo o tom raspravuEva wrote:vuksadinare wrote:a jbg..nemoj i ti jos reci da si vaga...Eva wrote:Onda si jedini muškarac kojem je to uspijelo.
Misliš u vodoskoku? Tak je moja mlađa curica zvala horoskop. Nisam, ja sam rak, -čica, kao i moj sin. Cure su blizanac, strijelac, a muž škorpion. A ti, kaj si u vodoskoku?
2015-09-08
Ne idem ja na druge pdf-ove ovdje je najbolja zabava.
Guest- Guest
ti si ko moja stara...karamarko..kolinda...pas mater...ja onda...u auto....i vozim se..vozim..vozim....i samo vozimEva wrote:Ne idem ja na druge pdf-ove ovdje je najbolja zabava.
2015-09-08
Ma ne zanima me horoskop, to je za dokone domaćice zabava.
Guest- Guest
ne zanima ni mene..al kad upadnem u to kolo..moram pricu dovrsitiEva wrote:Ma ne zanima me horoskop, to je za dokone domaćice zabava.
2015-09-08
Ti si postal njonjav odkad si se zatelebao.
Guest- Guest
a sta cu?...zene...slab sam an njih..one su valjda jedine koje me mogu razoruzati..ali en opet do kraja..dok ja odredim...ipak sam lovac...u zamke tesko upadam...Eva wrote:Ti si postal njonjav odkad si se zatelebao.
2015-09-08
Daj se malo priberi! Moraš ostat na nogama, a ne past na pod.
Guest- Guest
....evita..ja nikad ne padam NIKAD..i kad svi misle da sam u nokdaunu...ja se dignem i kontra samo takva...trenutno sam u fazi kad me ne zanimaju ujke,partizani,karamarko,zoki,petrov,kolinda....no en znaci da ih ne drzim na oku...Eva wrote:Daj se malo priberi! Moraš ostat na nogama, a ne past na pod.
2015-09-08
epikur37 wrote:
Gospićko-senjski biskup Mile Bogović kazao je da je Jurčević jedan od onih autora koji su jasnije i glasnije progovorili o komunističkim zločinima te dodao da ovom knjigom probija 'zvučni zid šutnje' o istini naše povijesti.
'Jurčević među prvima skida s nekih poznatih osoba titulu heroja i ubraja ih u zločince', kazao je, dodavši kako knjiga zorno prikazujeneodrživost komunističke slike povijesti. Također je ocijenio da se autor ne boji govoriti o zločinačkoj čudi komunističkog pokreta koji je, ustvrdio je, za svoje potrebe ozakonio nasilje mržnju i laž i pregazio oko 100 milijuna ljudi.
Istaknuo je da autor knjigom nastoji upozoriti da brojne izvore i povijesnu literaturu iz doba komunističke vladavine treba uzeti s dozom opreza i kritičnosti.
Ako kaptolski klerofašistički crkveni štakori podržavaju taj pamflet onda je sigurno to istina kao što je istina da je Gospa bila nevina i začela po duhu svetom.
Guest- Guest
Tog Jurčevića staviti na Pavelićevu platnu listu,nek ga oni hrane i oblače.
vili40-
2015-08-02
Ok, onda i jakovinu,markovinu,klasića,golstejna,puhoovskog i sve partizane na titovu platnu listu pa nek im on isplaćuju primanja kad za njega stalno agitiraju.vili40 wrote:Tog Jurčevića staviti na Pavelićevu platnu listu,nek ga oni hrane i oblače.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....evita..ja nikad ne padam NIKAD..i kad svi misle da sam u nokdaunu...ja se dignem i kontra samo takva...trenutno sam u fazi kad me ne zanimaju ujke,partizani,karamarko,zoki,petrov,kolinda....no en znaci da ih ne drzim na oku...Eva wrote:Daj se malo priberi! Moraš ostat na nogama, a ne past na pod.
Skuhan si!
Guest- Guest
....jos nisam res pecenEva wrote:vuksadinare wrote:....evita..ja nikad ne padam NIKAD..i kad svi misle da sam u nokdaunu...ja se dignem i kontra samo takva...trenutno sam u fazi kad me ne zanimaju ujke,partizani,karamarko,zoki,petrov,kolinda....no en znaci da ih ne drzim na oku...Eva wrote:Daj se malo priberi! Moraš ostat na nogama, a ne past na pod.
Skuhan si!
2015-09-08
tre911 wrote:Ok, onda i jakovinu,markovinu,klasića,golstejna,puhoovskog i sve partizane na titovu platnu listu pa nek im on isplaćuju primanja kad za njega stalno agitiraju.vili40 wrote:Tog Jurčevića staviti na Pavelićevu platnu listu,nek ga oni hrane i oblače.
nemere, iz njihovih doprinosa plaćaju se pavelićevi veterani, njihova djeca, unuci i poslušnici..a to jedno s drugim ne ide
Guest- Guest
ma sve njih koji svađaju narod skinuti sa bilo čije sise,nek dalje sisaju onu mušku stvar.tre911 wrote:Ok, onda i jakovinu,markovinu,klasića,golstejna,puhoovskog i sve partizane na titovu platnu listu pa nek im on isplaćuju primanja kad za njega stalno agitiraju.vili40 wrote:Tog Jurčevića staviti na Pavelićevu platnu listu,nek ga oni hrane i oblače.
Ali nije mi jasno kojom matematikom se služi ovaj bilmez Jurčević,0,13%....o majke ti ....
vili40-
2015-08-02
A zar ima takvih u RH, zar ih nisu sve pobili na bleiburgu iu križnom putu? I kako to da oni( klasić i ekipa) uplaćuju za "pavelićeve" kad ovise isključivo o državnom proračunu i na sisi su istog cijeli svoj život???Noor wrote:tre911 wrote:Ok, onda i jakovinu,markovinu,klasića,golstejna,puhoovskog i sve partizane na titovu platnu listu pa nek im on isplaćuju primanja kad za njega stalno agitiraju.vili40 wrote:Tog Jurčevića staviti na Pavelićevu platnu listu,nek ga oni hrane i oblače.
nemere, iz njihovih doprinosa plaćaju se pavelićevi veterani, njihova djeca, unuci i poslušnici..a to jedno s drugim ne ide
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» IZETBEGOVIĆ GOSTOVAO NA "TELERINGU": "Probosanske snage u BiH imaju većinu od 60 posto a u Federaciji od 80 posto"! (VIDEO)
» Prinos kukuruza bit će manji od 30 do 50 posto, krumpira za čak oko 50 posto
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
Page 2 of 6