Kontracepcija nije za muslimane, povećat ćemo potomstvo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kontracepcija nije za muslimane, povećat ćemo potomstvo
Najmanje četiri osobe su poginule, a 19 je ranjeno u eksploziji koja je potresla Silopi, većinski kurdskoj oblasti na jugoistoku Turske, saopćili su zvaničnici.
Među ranjenima je pet pripadnika sigurnosnih snaga, javila je agencija Reuters, pozivajući se na sigurnosne izvore.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u-eksploziji-u-turskoj-cetvero-mrtvih
Turci vs Kurdi ....osnova sukoba autonomija i samostalnost tj decentralizacija dakle opet ekonomske prirode tj opstani.
Među ranjenima je pet pripadnika sigurnosnih snaga, javila je agencija Reuters, pozivajući se na sigurnosne izvore.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u-eksploziji-u-turskoj-cetvero-mrtvih
Turci vs Kurdi ....osnova sukoba autonomija i samostalnost tj decentralizacija dakle opet ekonomske prirode tj opstani.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dovoljno je da unište zapad..deda getting old wrote:Kineza je milijarda i pol pa ne dominiraju svijetom, a ista su nacija. Muslimani neće dominirati, niti su tehnološki razvijeni, niti su svi muslimani iste nacije, svako malo ratuju protiv krivovjernika među sobom.preko_vode_do_slobode wrote:naši katolici filozofiraju, ona ima 0 dice, bozanić 0, puljić 0, a muslimani se množe..debotoijusto wrote:ovo turcenje udar na marijanu petir
sad ce morat rodit 4-ke a bioloski sat kuca
Islam će zaista dominirati svijetom
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:dovoljno je da unište zapad..deda getting old wrote:Kineza je milijarda i pol pa ne dominiraju svijetom, a ista su nacija. Muslimani neće dominirati, niti su tehnološki razvijeni, niti su svi muslimani iste nacije, svako malo ratuju protiv krivovjernika među sobom.preko_vode_do_slobode wrote:naši katolici filozofiraju, ona ima 0 dice, bozanić 0, puljić 0, a muslimani se množe..debotoijusto wrote:ovo turcenje udar na marijanu petir
sad ce morat rodit 4-ke a bioloski sat kuca
Islam će zaista dominirati svijetom
Um caruje, snaga klade valja.
Guest- Guest
....hase je rek'o
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...da ce ture vladat...i karamarko
2015-09-08
vuksadinare wrote:...da ce ture vladat...i karamarko
ture kad legne, trebat će mu Ventolin
Guest- Guest
....đeneta muNoor wrote:vuksadinare wrote:...da ce ture vladat...i karamarko
2015-09-08
vuksadinare wrote:....đeneta muNoor wrote:vuksadinare wrote:...da ce ture vladat...i karamarko
Neće ući u Dženet onaj od čije zlobe nije siguran njegov komšija
Guest- Guest
...allah ce biti blagonaklon prema njemuNoor wrote:vuksadinare wrote:....đeneta muNoor wrote:vuksadinare wrote:...da ce ture vladat...i karamarko
Neće ući u Dženet onaj od čije zlobe nije siguran njegov komšija
2015-09-08
..smo sami na forumu...
2015-09-08
Za 4-5 godina sve države u Europi će imati desničarske anti islamske vlade (osim Hrvatistana), pa kad ukinu socijalu već se se muslimanski štakori razbježati a ostalo će se već deratizirati, nadam se i poturice u RH.
..mi smo krvno vezani s ovdasnjim muslimanima...jesmo bili jedan manji period posvađani..ali i braca se znaju zakrvitidawson wrote:Za 4-5 godina sve države u Europi će imati desničarske anti islamske vlade (osim Hrvatistana), pa kad ukinu socijalu već se se muslimanski štakori razbježati a ostalo će se već deratizirati, nadam se i poturice u RH.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
..mi smo krvno vezani s ovdasnjim muslimanima...jesmo bili jedan manji period posvađani..ali i braca se znaju zakrviti
Onda će i vas deratizirati bijelci.
catabbath-
2015-08-22
pa ovdasnji bijelci su muslimani...mi nismo krvo vezani sa arapima i crnima...bosanski muslimani su najcisca hrvatska krv kako je svojedobno govorio starcevic...svjetlije kose plavih ocijudawson wrote:vuksadinare wrote:
..mi smo krvno vezani s ovdasnjim muslimanima...jesmo bili jedan manji period posvađani..ali i braca se znaju zakrviti
Onda će i vas deratizirati bijelci.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ovdasnji bijelci su muslimani...mi nismo krvo vezani sa arapima i crnima...bosanski muslimani su najcisca hrvatska krv kako je svojedobno govorio starcevic...svjetlije kose plavih ociju
Nisu bijelci nego mulati poturice s egzoričnim ružnim turcim crtama lica i kockastim glavama i lošim genima. Zato vam treba uvesti Ukraince da vas poporave. I da Starčević je bio komad budaletine za današnje pojmove kao svi pravaši uostalom.
Last edited by dawson on 31/5/2016, 08:46; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
....di ces bolje hrvati triju vjeradawson wrote:vuksadinare wrote:pa ovdasnji bijelci su muslimani...mi nismo krvo vezani sa arapima i crnima...bosanski muslimani su najcisca hrvatska krv kako je svojedobno govorio starcevic...svjetlije kose plavih ociju
Nisu bijelci nego mulati poturice s egzoričnim ružnim turcim crtama lica i kockastim glavama i lošim genima. Zato vam treba uvesti Ukraince da vas poporave. I da Starčević je bio komad budaletine za današnje pojmove kao svi pravaši uostalom.
2015-09-08
vuksadinare wrote:....di ces bolje hrvati triju vjera
Imam par ideja ali ih nesmjem napisati da me ne baniraju opet
catabbath-
2015-08-22
ajde..daj..pljuni..vrijedi banadawson wrote:vuksadinare wrote:....di ces bolje hrvati triju vjera
Imam par ideja ali ih nesmjem napisati da me ne baniraju opet
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Branitelj iz HVO-a:Potomstvo mi je svo u Njemackoj a od Borjane i Covica su uhljebljena.Nema vise poslije cemo...
» HDZov kandidat prodaje maglu da dobije glasove : Povećat ćemo porodiljne naknade duplo
» ljudi su ju krivo interpretirali, nije ona mislila da ćemo u njenom mandatu postati najbolji u EU
» Muškarac: Nađite nam vi neki prostor gdje ćemo se okupiti a da to nije Trg. Index: Crkva?
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» HDZov kandidat prodaje maglu da dobije glasove : Povećat ćemo porodiljne naknade duplo
» ljudi su ju krivo interpretirali, nije ona mislila da ćemo u njenom mandatu postati najbolji u EU
» Muškarac: Nađite nam vi neki prostor gdje ćemo se okupiti a da to nije Trg. Index: Crkva?
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
Page 2 of 2