HSP zavapio: Ne povezujte pravaše s Ćorićem, on je dotepenac i krivotvoritelj
Page 1 of 1
HSP zavapio: Ne povezujte pravaše s Ćorićem, on je dotepenac i krivotvoritelj
DA ODNOSI među raznim pravaškim strankama nisu naročito idilični i nije neka tajna, ali da su takvi da će jedna pravaška stranka priopćenjem jednog od čelnika druge pravaške stranke nazvati dotepencem u pravaštvo koji se ni ne zaslužuje nazivati pravašem, malo tko je mogao očekivati.
Upravo su takvo, prilično bizarno priopćenje medijima poslali iz Hrvatske stranke prava ukazujući na "pravaškog uljeza" - saborskog zastupnika i tajnika konkurenskog HSP-a dr. Ante Starčević Peru Ćorića ili "Čorića" kako ga nazivaju u priopćenju koje prenosimo u cijelosti, u integralnom obliku.
Upravo su takvo, prilično bizarno priopćenje medijima poslali iz Hrvatske stranke prava ukazujući na "pravaškog uljeza" - saborskog zastupnika i tajnika konkurenskog HSP-a dr. Ante Starčević Peru Ćorića ili "Čorića" kako ga nazivaju u priopćenju koje prenosimo u cijelosti, u integralnom obliku.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: HSP zavapio: Ne povezujte pravaše s Ćorićem, on je dotepenac i krivotvoritelj
"Poštovani hrvatski mediji, Vi časni novinari, urednici i vlasnici portala (palac dolje iznimkama), Zamoljavamo Vas da u narednim objavama vodite računa o činjenici da svojim pisanjem o g. Peri Čoriću iz „HSP-a AS“ kao pravašu nanosite nemjerljivu štetu toj izvornoj hrvatskoj političkoj ideologiji.
Naime, upozoravamo da je g. Pero Čorić „dotepenac“ u pravaštvo gdje se skrasio nakon 15 godina lutanja po HDZ-u i HIP-u Miroslava Tuđmana. Nakon raspada HDZ-a dvijetisućite Pero Čorić je lutao razno-raznim putevima „tuđmanizma“ al zbog činjenice da je „bara puna krokodila“ nije mogao zadovoljiti svoj interes.
Registrirajući suprotno Zakonu o političkim strankama (članak 11. Zakona.,) političku stranku HSP dr. Ante Starčević, tadašnji HDZ-ov ministar Mlakar koji uz ostalo ima niz možebitnih sličnih kompromitirajućih radnji krivotvorenja, došlo je do „doživotne“ koalicije te kvazi pravaške strančice sa „velikim bratom“ HDZ-om što ulazi u anale političke korupcije a taj savez drži političkim taocem izvornu Hrvatsku stranku prava kradući joj indetitet i politički suverenitet!
Naime, upozoravamo da je g. Pero Čorić „dotepenac“ u pravaštvo gdje se skrasio nakon 15 godina lutanja po HDZ-u i HIP-u Miroslava Tuđmana. Nakon raspada HDZ-a dvijetisućite Pero Čorić je lutao razno-raznim putevima „tuđmanizma“ al zbog činjenice da je „bara puna krokodila“ nije mogao zadovoljiti svoj interes.
Registrirajući suprotno Zakonu o političkim strankama (članak 11. Zakona.,) političku stranku HSP dr. Ante Starčević, tadašnji HDZ-ov ministar Mlakar koji uz ostalo ima niz možebitnih sličnih kompromitirajućih radnji krivotvorenja, došlo je do „doživotne“ koalicije te kvazi pravaške strančice sa „velikim bratom“ HDZ-om što ulazi u anale političke korupcije a taj savez drži političkim taocem izvornu Hrvatsku stranku prava kradući joj indetitet i politički suverenitet!
2014-04-12
Re: HSP zavapio: Ne povezujte pravaše s Ćorićem, on je dotepenac i krivotvoritelj
Jedini pravaš koji bi mogao imati moje simpatije je Paraga.
Ovo drugo to su sve prodane duše i izvrtanje izvornog pravaštva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hsp-zavapio-ne-povezujte-pravase-s-coricem-on-je-dotepenac-i-krivotvoritelj/896479.aspx
lakrdija 4 pravasa- 3 stranke ide dalje
lakrdija 4 pravasa- 3 stranke ide dalje
2014-04-12
Horni,ti si danas nesluzbeno tu,vidim,.dopusta se vrlo niska razina danas ;-)
2014-04-12
Gdje, sad sam stigao...?IvyTeasdale wrote:Horni,ti si danas nesluzbeno tu,vidim,.dopusta se vrlo niska razina danas ;-)
Guest- Guest
Skoro po svim aktualnim temama,,nisam cistunka,ali brzo se izgubi primjerena razina komunikacije.
2014-04-12
Pola foruma onda mogu ekspresno poslati na odmor, čeka se prekršaj za crveni :)IvyTeasdale wrote:Skoro po svim aktualnim temama,,nisam cistunka,ali brzo se izgubi primjerena razina komunikacije.
Guest- Guest
ima ih danas vise ;-)Starhemberg wrote:Pola foruma onda mogu ekspresno poslati na odmor, čeka se prekršaj za crveni :)IvyTeasdale wrote:Skoro po svim aktualnim temama,,nisam cistunka,ali brzo se izgubi primjerena razina komunikacije.
2014-04-12
On ti voli muslimanejastreb wrote:Jedini pravaš koji bi mogao imati moje simpatije je Paraga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da,pa?vuksadinare wrote:On ti voli muslimanejastreb wrote:Jedini pravaš koji bi mogao imati moje simpatije je Paraga.
Pa jesam ti pisao da sam nedavno bio u Kladuši i da su ljudi ondje OK. I u Bihaću. I u Cazinu.
Mi možemo računati na BH muslimane koji nisu zatrovani džihadizmom.
Što bi ja imao protiv Halida Bešlića, Mustafe Nadarevića, Senada Bašića,Safeta Sušića ili Mehe Kodre?
To su ljudi prva liga.
2014-04-22
Ti sam nacisto ne znas sto zelis....pa danas ti je najveci regrutni centar isilovaca u bh-a taj dio...cazin,kladusa,sanski most..jastreb wrote:Da,pa?vuksadinare wrote:On ti voli muslimanejastreb wrote:Jedini pravaš koji bi mogao imati moje simpatije je Paraga.
Pa jesam ti pisao da sam nedavno bio u Kladuši i da su ljudi ondje OK. I u Bihaću. I u Cazinu.
Mi možemo računati na BH muslimane koji nisu zatrovani džihadizmom.
Što bi ja imao protiv Halida Bešlića, Mustafe Nadarevića, Senada Bašića,Safeta Sušića ili Mehe Kodre?
To su ljudi prva liga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Onda će neko najebat.vuksadinare wrote:
Ti sam nacisto ne znas sto zelis....pa danas ti je najveci regrutni centar isilovaca u bh-a taj dio...cazin,kladusa,sanski most..
Islamska država na Balkanu...To ne bu išlo. Vi pravaši morat ćete birati između Bajrama i Božića.
2014-04-22
Zašto kad wehabdijska ideologija nije i pravaška a niti wehabdijski pokret podržavaju Bošnjaci koji su za ovu neku šemu suradnje na relaciji Bošnjaci - Hrvati ?jastreb wrote:Onda će neko najebat.vuksadinare wrote:
Ti sam nacisto ne znas sto zelis....pa danas ti je najveci regrutni centar isilovaca u bh-a taj dio...cazin,kladusa,sanski most..
Islamska država na Balkanu...To ne bu išlo. Vi pravaši morat ćete birati između Bajrama i Božića.
Ne samo da ih ne podržavaju nego su to totalno drukcije i suprostavljene ideologije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa to i ja kažem.RayMabus wrote:Zašto kad wehabdijska ideologija nije i pravaška a niti wehabdijski pokret podržavaju Bošnjaci koji su za ovu neku šemu suradnje na relaciji Bošnjaci - Hrvati ?jastreb wrote:Onda će neko najebat.vuksadinare wrote:
Ne samo da ih ne podržavaju nego su to totalno drukcije i suprostavljene ideologije.
Islamista je mali broj. Premali čak.
2014-04-22
Relativno malo broj u odnosu na ukupnu populaciju koja usput receno ne da to ne podržava nego je protiv toga al i taj mali broj je sposoban ocito napravit shranje kao što smo to vidjeli nedavno u Parizu i Briselu.
2014-04-11
Jedino što sam primijetio kod njih je to da kad spomeneš vehabije nastane neka nelagoda i niko niš ne zna.RayMabus wrote:Relativno malo broj u odnosu na ukupnu populaciju koja usput receno ne da to ne podržava nego je protiv toga al i taj mali broj je sposoban ocito napravit shranje kao što smo to vidjeli nedavno u Parizu i Briselu.
2014-04-22
Znat će kad ove wehabdije naparave opet neki masakar u Evropi pa kad svima više pukne film i skine ove poltron politcare s vlasti i pocme u čišćenje terena.jastreb wrote:Jedino što sam primijetio kod njih je to da kad spomeneš vehabije nastane neka nelagoda i niko niš ne zna.RayMabus wrote:Relativno malo broj u odnosu na ukupnu populaciju koja usput receno ne da to ne podržava nego je protiv toga al i taj mali broj je sposoban ocito napravit shranje kao što smo to vidjeli nedavno u Parizu i Briselu.
2014-04-11
Bolje bi bilo da se zovu "krivaši"
Page 1 of 1