Počela obnova teško oštećenog Isusova groba
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Počela obnova teško oštećenog Isusova groba
..a sve tuđe...oduzete nasilno prijasnjim vlasnicima..on postao tamo 'domaci' oni gostiEva wrote:Imao je Tito i dobrih vila.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:Na nebu oko Miroč planine.Eva wrote:jastreb wrote:Meni se od svih tih vila najviše sviđa Ravijojla.Eva wrote:Imao je Tito i dobrih vila.
Di je ta?
Da ne bi ono Marka Kraljevića ta vila bi došla glave Milošu Obiliću.
Joj da, sad sam se sjetila da je ta mitološko biće Srba. Tito nije imao vilu tog imena? A Gertrudu?
Guest- Guest
I neke dvije sestre maserke. Zbog njih je navodno ona Ličanka dobivala živčane napade. Prezivale su se Grbić.Eva wrote:jastreb wrote:Na nebu oko Miroč planine.Eva wrote:jastreb wrote:Meni se od svih tih vila najviše sviđa Ravijojla.Eva wrote:Imao je Tito i dobrih vila.
Di je ta?
Da ne bi ono Marka Kraljevića ta vila bi došla glave Milošu Obiliću.
Joj da, sad sam se sjetila da je ta mitološko biće Srba. Tito nije imao vilu tog imena? A Gertrudu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
cuj,isusovog groba.pa kaj nije taj judejac uskrsnuo.eh,dok je ovaca bit ce i sisanja.a zide lipo zaradjuju i rade sto najbolje znaju,broje dolare..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa bio je tri dana u njemu.max123 wrote:cuj,isusovog groba.pa kaj nije taj judejac uskrsnuo.eh,dok je ovaca bit ce i sisanja.a zide lipo zaradjuju i rade sto najbolje znaju,broje dolare..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Htjeli bi ekumenu a ne mogu se dogovoriti ni oko čiščenja isusova groba
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» "Znanstveni i teološki dokazi: Torinsko platno dokaz je Isusova uskrsnuća"
» "Glasove iz groba nije imao ni Sloba"
» Ne držite mi govor, ustat ću iz groba i je*** vam mater
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» "Znanstveni i teološki dokazi: Torinsko platno dokaz je Isusova uskrsnuća"
» "Glasove iz groba nije imao ni Sloba"
» Ne držite mi govor, ustat ću iz groba i je*** vam mater
Page 2 of 2