ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Počela obnova teško oštećenog Isusova groba

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Počela obnova teško oštećenog Isusova groba - Page 2 Empty Re: Počela obnova teško oštećenog Isusova groba

Post by vuksadinare 30/5/2016, 13:08

Eva wrote:Imao je Tito i dobrih vila.
..a sve tuđe...oduzete nasilno prijasnjim vlasnicima..on postao tamo 'domaci' oni gosti

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Počela obnova teško oštećenog Isusova groba - Page 2 Empty Re: Počela obnova teško oštećenog Isusova groba

Post by Guest 30/5/2016, 13:10

jastreb wrote:
Eva wrote:
jastreb wrote:
Meni se od svih tih vila najviše sviđa Ravijojla.

Di je ta?
Na nebu oko Miroč planine.

Da ne bi ono Marka Kraljevića ta vila bi došla glave Milošu Obiliću.

Joj da, sad sam se sjetila da je ta mitološko biće Srba. Tito nije imao vilu tog imena? A Gertrudu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 30/5/2016, 13:12

Eva wrote:
jastreb wrote:
Eva wrote:
jastreb wrote:
Meni se od svih tih vila najviše sviđa Ravijojla.

Di je ta?
Na nebu oko Miroč planine.

Da ne bi ono Marka Kraljevića ta vila bi došla glave Milošu Obiliću.

Joj da, sad sam se sjetila da je ta mitološko biće Srba. Tito nije imao vilu tog imena? A Gertrudu?
I neke dvije sestre maserke. Zbog njih je navodno ona Ličanka dobivala živčane napade. Prezivale su se Grbić.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by max123 30/5/2016, 13:17

cuj,isusovog groba.pa kaj nije taj judejac uskrsnuo.eh,dok je ovaca bit ce i sisanja.a zide lipo zaradjuju i rade sto najbolje znaju,broje dolare..
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by udba 30/5/2016, 13:54

max123 wrote:cuj,isusovog groba.pa kaj nije taj judejac uskrsnuo.eh,dok je ovaca bit ce i sisanja.a zide lipo zaradjuju i rade sto najbolje znaju,broje dolare..
pa bio je tri dana u njemu.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics