Turska proslavlja 563. godišnjnicu osvajanja Carigrada
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Turska proslavlja 563. godišnjnicu osvajanja Carigrada
U Kninu slave dolazak prečana u Beograd.jastreb wrote:Pa mnogi narodi obilježavaju godišnjice svojih dolazaka na određeno područje.
I mi slavimo priključenje Istre matici Hrvatskoj.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Je.vuksadinare wrote:
...covjek je musliman nije birao vjeru
On priznaje i svjedoči da nema Boga osim Allaha,a da je Muhamed Njegov poslanik.
Ešhedu en la ilahe illallah we ešhedu enne Muhammeden 'abduhu we resuluhu.
Dakle,on kao odrasla osoba bez obzira na vjeru u kojoj je rođen,može,ukoliko smatra da je ta religija neispravna,odabrati svoju.
Masa muslimana danas prelazi u kršćanstvo,ili masa kršćana se islamizira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kad je on to rekao..ne izmisljaj...jastreb wrote:Je.vuksadinare wrote:
On priznaje i svjedoči da nema Boga osim Allaha,a da je Muhamed Njegov poslanik.
Dakle,on kao odrasla osoba bez obzira na vjeru u kojoj je rođen,može,ukoliko smatra da je ta religija neispravna,odabrati svoju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa šehadet je osnova islamskog vjerovanja.vuksadinare wrote:kad je on to rekao..ne izmisljaj...jastreb wrote:Je.vuksadinare wrote:
Prvo što onaj koji prihvati islam izreče jeste šehadet.
Svjedočim da nema drugog boga osim Allaha, i svjedočim da je Muhammed Božiji rob i Božiji poslanik.
Šehadet je kod muslimana neizostavni dio svake molitve.
To je kao kad bih ja rekao da netko tko je kršćanin nije izmolio Oče naš.
2014-04-22
kao prvo hase nije toliko zateleban u vjeru kako neki ovdje misle....vjernik je..ali ne fanatik..vise je fanatik za nacionalnost i dinamo..nego za silam
2015-09-08
Ne,on je baš očaran islamom,o čemu svjedoče neka njegova znanstvena djela i istraživanja.vuksadinare wrote:kao prvo hase nije toliko zateleban u vjeru kako neki ovdje misle....vjernik je..ali ne fanatik..vise je fanatik za nacionalnost i dinamo..nego za silam
Ne kažem da je džihadist,ali je kudikamo veći musliman nego što je Karamarko katolik.
2014-04-22
i sto ej tu lose?...ja mu to ne zamjeram..bitno da se osjeca hrvatom..to en bi zamjerio ni pravoslavcu ni zidovu..za mene je hrvat ma koje vjere biojastreb wrote:Ne,on je baš očaran islamom,o čemu svjedoče neka njegova znanstvena djela i istraživanja.vuksadinare wrote:kao prvo hase nije toliko zateleban u vjeru kako neki ovdje misle....vjernik je..ali ne fanatik..vise je fanatik za nacionalnost i dinamo..nego za silam
Ne kažem da je džihadist,ali je kudikamo veći musliman nego što je Karamarko katolik.
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto da tebi neko kaze đubre zidovsko...covjek je musliman nije birao vjeruEva wrote:mutava baštarda wrote:i ne samo u pravaškom
Đubre islamističko trči zadnji krug. Kad padne veliki Turčin Karamarko ode i nakazno malo Ture s njim niz otpadne vode.
Je, drka na islam od sumraka do zore. Aktivan je u islamističkom terorističkom spavalačkom centru ZG. Bit će veselo kad izađu iz ormara.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:i sto ej tu lose?...ja mu to ne zamjeram..bitno da se osjeca hrvatom..to en bi zamjerio ni pravoslavcu ni zidovu..za mene je hrvat ma koje vjere biojastreb wrote:Ne,on je baš očaran islamom,o čemu svjedoče neka njegova znanstvena djela i istraživanja.vuksadinare wrote:kao prvo hase nije toliko zateleban u vjeru kako neki ovdje misle....vjernik je..ali ne fanatik..vise je fanatik za nacionalnost i dinamo..nego za silam
Islam ne priznaje nikakvo hrvatstvo. To je pičkin dim, samo je jedan dženet.
Guest- Guest
da su mislili izaci vec bi izasli..jos dok je trajao sukob hrvata i muslimana u bosni....Eva wrote:vuksadinare wrote:a sto da tebi neko kaze đubre zidovsko...covjek je musliman nije birao vjeruEva wrote:mutava baštarda wrote:i ne samo u pravaškom
Đubre islamističko trči zadnji krug. Kad padne veliki Turčin Karamarko ode i nakazno malo Ture s njim niz otpadne vode.
Je, drka na islam od sumraka do zore. Aktivan je u islamističkom terorističkom spavalačkom centru ZG. Bit će veselo kad izađu iz ormara.
2015-09-08
..ti brkas loncice...mjesas islam iz suadijske arabije i ovaj tu sa ovih prostora..itekako su se muslimani u povijesti ponosili svojim hrvatstvom..oni koji su se osjecali hrvatima...Eva wrote:vuksadinare wrote:i sto ej tu lose?...ja mu to ne zamjeram..bitno da se osjeca hrvatom..to en bi zamjerio ni pravoslavcu ni zidovu..za mene je hrvat ma koje vjere biojastreb wrote:Ne,on je baš očaran islamom,o čemu svjedoče neka njegova znanstvena djela i istraživanja.vuksadinare wrote:kao prvo hase nije toliko zateleban u vjeru kako neki ovdje misle....vjernik je..ali ne fanatik..vise je fanatik za nacionalnost i dinamo..nego za silam
Islam ne priznaje nikakvo hrvatstvo. To je pičkin dim, samo je jedan dženet.
2015-09-08
pa i prije ustasa najveci dio muslimana iz bosne su se smatrali i osjecali hrvatima..to nek ti jastreb objasni..jos i za vrijeme otomanskog carstvaEva wrote:Da, ustaška gamad.
2015-09-08
Bit će i ove godine 330 godina od oslobođenja Budimpešte od Turaka, Mađari se sigurno neće bojati proslaviti, nisu Austrijanci.
Guest- Guest
Pa i ne,baš.Eva wrote:Da, ustaška gamad.
U okolici Kladuše imaš par sela gdje se kompletno muslimansko stanovništvo osjeća Hrvatima.
U Kladuši je predstavnica hrv.naroda kćerka Fikreta Abdića.
U Bihaću,Cazinu i Kladuši ljudi su orijentirani na Hrvatsku i većina ih od Hrvatske i živi.
Taj je narod jako naklonjen Hrvatima,a u stvari to su jedini muslimani u BIH koji su 100% hrvatskog porijekla o čemu svjedoči njihova ikavica.
Baš sam prije 2 nedjelje bio u Kladuši i uživao u gostoprimstvu. Jako dobar narod.
2014-04-22
Ne znam baš. Samo znam da osim ovih iz Krajine većinom se radi o islamiziranim Srbima.vuksadinare wrote:pa i prije ustasa najveci dio muslimana iz bosne su se smatrali i osjecali hrvatima..to nek ti jastreb objasni..jos i za vrijeme otomanskog carstvaEva wrote:Da, ustaška gamad.
Jer da je ist.Bosna imala Hrvata onda bi ih i ostalo. A kad tamo sve sami muslimani i Srbi. Što znači da se sigurno radi o Srbima. Ovi na Sandžaku su 100% Srbi,bez obzira kako su se osjećali 1941.
2014-04-22
vuksadinare wrote:i sto ej tu lose?...ja mu to ne zamjeram..bitno da se osjeca hrvatom.
Ne možete vi od tamo dalje od turaca
O Kroatija, past će ti demokratija
vuksadinare wrote:pa i prije ustasa najveci dio muslimana iz bosne su se smatrali i osjecali hrvatima..to nek ti jastreb objasni..jos i za vrijeme otomanskog carstvaEva wrote:Da, ustaška gamad.
Da, Hrvat Mustafa. Pa mislim nisu Muje od 7 stolejća nego su to postali s dolaskom okupatora Turaka. Ak si ponosan HRvat onda ili ćeš bit sljedbenik Svevinja ili kršćan, sigurno ne buš Mujo. Koji su to jebeni hibridi. Dobro da nije Dalaj Lama Hrvat.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Bit će i ove godine 330 godina od oslobođenja Budimpešte od Turaka, Mađari se sigurno neće bojati proslaviti, nisu Austrijanci.
I to je sasvim normalno. U RH paka obrnta priča, kod Rvatina turčenje i tuga.
draga evva....velik dio hrvata se u bosni islamizirao..neki silom..neki da si olaksaju teske uvjete zivota..ali su se ovijek mahom osjecali hrvatima.....jer su osjecali taj gen...Eva wrote:vuksadinare wrote:pa i prije ustasa najveci dio muslimana iz bosne su se smatrali i osjecali hrvatima..to nek ti jastreb objasni..jos i za vrijeme otomanskog carstvaEva wrote:Da, ustaška gamad.
Da, Hrvat Mustafa. Pa mislim nisu Muje od 7 stolejća nego su to postali s dolaskom okupatora Turaka. Ak si ponosan HRvat onda ili ćeš bit sljedbenik Svevinja ili kršćan, sigurno ne buš Mujo. Koji su to jebeni hibridi. Dobro da nije Dalaj Lama Hrvat.
2015-09-08
..mi imamo bracu islamiziranu...krv nije voda...mađara genetskih nema muslimana jer nisu bili pod turskom okupacijom opet mahom zahvaljujuci hrvatimadawson wrote:Starhemberg wrote:Bit će i ove godine 330 godina od oslobođenja Budimpešte od Turaka, Mađari se sigurno neće bojati proslaviti, nisu Austrijanci.
I to je sasvim normalno. U RH paka obrnta priča, kod Rvatina turčenje i tuga.
2015-09-08
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» American Conservative: Rusija se čudno ponaša za zemlju koja planira osvajanja
» Index i neoliberali svršavaju:'Poraz Wildersa je početak kraja osvajanja vlasti u EU od strane desničarskih stranaka'
» turska je srbiji turska
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» American Conservative: Rusija se čudno ponaša za zemlju koja planira osvajanja
» Index i neoliberali svršavaju:'Poraz Wildersa je početak kraja osvajanja vlasti u EU od strane desničarskih stranaka'
» turska je srbiji turska
Page 3 of 11