BANDIĆ POLOŽIO VIJENAC NA TUĐMANOV GROB I REKAO: Poginulim braniteljima je najlakše, oni više ne vide sve OVO!
Page 1 of 1
BANDIĆ POLOŽIO VIJENAC NA TUĐMANOV GROB I REKAO: Poginulim braniteljima je najlakše, oni više ne vide sve OVO!
Goran Stanzl/PIXSELL
ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK
Autor: A.P. Nedjelja, 29. Svibanj 2016. u 17:35
Tamo je Bandić novinarima prokomentirao i aktualnu političku situaciju, kao i mogućnost prijevremenih izbora.
Polaganjem vijenca na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana zagrebačkigradonačelnik Milan Bandić obilježio je Dan branitelja.
Tamo je Bandić novinarima prokomentirao i aktualnu političku situaciju, kao i mogućnost prijevremenih izbora.
“Braniteljima je najlakše, oni su otišli. Da su tu, ne bi im bilo svejedno da vide kako je ova Hrvatska očerečena, razjedinjenja, kako ovaj raštimani orkestar svira. No na nama je da ne odustajemo. Ja sam za izbore, ali ne odlučujem ja o tome, ako se može riješiti – može, ako ne – ne, ovo natezanje više nema smisla, ovo se već pretvara u Big Brother”, kazao je Bandić na Mirogoju, javlja N1.
Autor: A.P. Nedjelja, 29. Svibanj 2016. u 17:35_________________
Jedan je Hase...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: BANDIĆ POLOŽIO VIJENAC NA TUĐMANOV GROB I REKAO: Poginulim braniteljima je najlakše, oni više ne vide sve OVO!
Ma šta Big Brother, prije Animal farm (Orwell).
Re: BANDIĆ POLOŽIO VIJENAC NA TUĐMANOV GROB I REKAO: Poginulim braniteljima je najlakše, oni više ne vide sve OVO!
veliš Mile, imali su sreće šta su ih čede pokokali, ipak neke koristi od četnika.Ero wrote:
Tamo je Bandić novinarima prokomentirao i aktualnu političku situaciju, kao i mogućnost prijevremenih izbora.“Braniteljima je najlakše, oni su otišli.
:)
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Nije takve ničeg sramota, ni na groblju bez demagogije i lažne patetike.
Guest- Guest
Jel skinuo cipele?
Guest- Guest
I ja nekad s Mamićem na grobu znam reć "e, blago tebi, ti si se rišio svih muka i baš te brige za ovaj jad šta radu ovi političari napaćenom narodu", onda odemo u klimatiziranom autu na kilu janjca s mladim lukom, nakon toga tajlandska body to body masaža u Sheraton, poslje u koktel bar, pa pogledat Superman vs Batman, otić do Milana na polufinale, skoknut to H&M kupit koju krpicu RayMabus naočale, Oculus Rift za dicu, provozat novog drona da vidim kako snima HD i onda u Kaštel Šućurac na kavu. Prođe tjedan, a ne stigneš se okrenut.
Hehe, brat mu je bil u Vrsaru na večeri u restoranu Riva , isto kad i mi, no njemu su lokalci malo pofarbali mercedesa
Guest- Guest
Similar topics
» Milanović položio vijenac za poratne žrtve u Teznom
» Razbijena spomen ploča Hos-a poginulim braniteljima kod Križevaca
» EU kao problem i smetnju 'pomirenju i dobrosusjedstvu' ne vide u političarima u Hrvatskoj već u braniteljima i stradalnicima rata odnosno žrtvama agresije..
» Polagali vijenac na partizanski spomenik a pas popisao se na vijenac
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
» Razbijena spomen ploča Hos-a poginulim braniteljima kod Križevaca
» EU kao problem i smetnju 'pomirenju i dobrosusjedstvu' ne vide u političarima u Hrvatskoj već u braniteljima i stradalnicima rata odnosno žrtvama agresije..
» Polagali vijenac na partizanski spomenik a pas popisao se na vijenac
» Je li ovom porukom Plenki rekao da ga vise boli kur*c sve i da ima preca posla u Briselu
Page 1 of 1