NAŠ DRAGI CRNI 'KAJ'... Odlučila sam se u Hrvatskoj svima obraćati s 'vi'
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NAŠ DRAGI CRNI 'KAJ'... Odlučila sam se u Hrvatskoj svima obraćati s 'vi'
Upravo gradite nešto slično kao "Maya-Maya" u Brazzavilleu.markabc wrote:sad mi ne znamo kak imamo seoski aerodrome? treba nam neko iz konga to reć?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ej aj nađi mi kad si vec uvatija istraživanja ovaj tramvaj o kojem ona govori da tamo u tom njenom Kongu ljudi ne unose probleme u tramvaj ?Ero wrote:Znači, ipak sam pogriješio, nije iz manjine.To je dobro.dawson wrote:Kongo Brazzaville ako je Republika Kongo ako je suditi prema jednom drugom članku.
http://prigorje.hr/zanimljivosti/item/99-ljubavna-prica-antun-iz-adamovca-i-nuria-iz-konga
DRžava je ipak zapadni Kongo, država sa brojem stanovnika kao Hrvatska, ali po površini veličine Njemačke.
Nekadašnja francuska kolonija, sa službenim francuskim jezikom.
Građanski ratovi su završili tamo negdje cca 2000.-e, ako se ne varam. Krhki mir...
Bez zabune, upoznala je Nuria gomiletinu ljudi, što na kontinentu, što u Dalmaciji gdje je sezonski odlazila raditi. Radi, studira, ljubuje, zna o čemu priča i to još priča na zagrebačkoj kajkavštini. I kaže da je u Hrvatskoj izgubila pozitivnost. Prije je bila sretna osoba. U Kongu su ljudi otvoreni. U Kongu ljudi ostavljaju svoje probleme doma. Ne dovode ih na posao, ne ostavljaju ih po tramvaju. To njoj nije normalno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ero wrote:Upravo gradite nešto slično kao "Maya-Maya" u Brazzavilleu.markabc wrote:sad mi ne znamo kak imamo seoski aerodrome? treba nam neko iz konga to reć?
kad je ona sletila vidjela je kaj je vidjela. I to je rekla. u europi očekuje modernije aerodrome
markabc- Posts : 149
2014-04-19
Rutinska kontrola u Kongu
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ej aj nađi mi kad si vec uvatija istraživanja ovaj tramvaj o kojem ona govori da tamo u tom njenom Kongu ljudi ne unose probleme u tramvaj ?Ero wrote:Znači, ipak sam pogriješio, nije iz manjine.To je dobro.dawson wrote:Kongo Brazzaville ako je Republika Kongo ako je suditi prema jednom drugom članku.
http://prigorje.hr/zanimljivosti/item/99-ljubavna-prica-antun-iz-adamovca-i-nuria-iz-konga
DRžava je ipak zapadni Kongo, država sa brojem stanovnika kao Hrvatska, ali po površini veličine Njemačke.
Građanski ratovi su završili tamo negdje cca 2000.-e, ako se ne varam. Krhki mir...
Bez zabune, upoznala je Nuria gomiletinu ljudi, što na kontinentu, što u Dalmaciji gdje je sezonski odlazila raditi. Radi, studira, ljubuje, zna o čemu priča i to još priča na zagrebačkoj kajkavštini. I kaže da je u Hrvatskoj izgubila pozitivnost. Prije je bila sretna osoba. U Kongu su ljudi otvoreni. U Kongu ljudi ostavljaju svoje probleme doma. Ne dovode ih na posao, ne ostavljaju ih po tramvaju. To njoj nije normalno.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pointe-Noire#/media/File:Pointe-Noire_Public_Transport.jpg
možda ovaj?
2014-04-19
Kongoanci su spretni, Europa treba učiti
Guest- Guest
Brazzaville...Ne izgleda mi baš kao neka vuko*ebina, mada imaju toga ko u priči.markabc wrote:Ero wrote:Upravo gradite nešto slično kao "Maya-Maya" u Brazzavilleu.markabc wrote:sad mi ne znamo kak imamo seoski aerodrome? treba nam neko iz konga to reć?
kad je ona sletila vidjela je kaj je vidjela. I to je rekla. u europi očekuje modernije aerodrome
http://www.unicondevelopment.com/portfolio/cite-gouvernementale-brazzaville-congo/?lang=fr
Guest- Guest
U čovječe!Ero wrote:Brazzaville...Ne izgleda mi baš kao neka vuko*ebina, mada imaju toga ko u priči.markabc wrote:Ero wrote:Upravo gradite nešto slično kao "Maya-Maya" u Brazzavilleu.markabc wrote:sad mi ne znamo kak imamo seoski aerodrome? treba nam neko iz konga to reć?
http://www.unicondevelopment.com/portfolio/cite-gouvernementale-brazzaville-congo/?lang=fr
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Vid tramvaj jbte ....kofein wrote:Kongoanci su spretni, Europa treba učiti
2014-04-11
melkior wrote:U čovječe!Ero wrote:Brazzaville...Ne izgleda mi baš kao neka vuko*ebina, mada imaju toga ko u priči.markabc wrote:Ero wrote:Upravo gradite nešto slično kao "Maya-Maya" u Brazzavilleu.markabc wrote:sad mi ne znamo kak imamo seoski aerodrome? treba nam neko iz konga to reć?
2015-08-09
Ženska vjerojatno predstavlja kremu kongoanskog duštva čim si može priuštiti studiranje u Europi, pogledaj im slike glavnog grada.RayMabus wrote:Vid tramvaj jbte ....kofein wrote:Kongoanci su spretni, Europa treba učiti
2015-08-09
melkior wrote:melkior wrote:U čovječe!Ero wrote:Brazzaville...Ne izgleda mi baš kao neka vuko*ebina, mada imaju toga ko u priči.markabc wrote:Ero wrote:Upravo gradite nešto slično kao "Maya-Maya" u Brazzavilleu.markabc wrote:sad mi ne znamo kak imamo seoski aerodrome? treba nam neko iz konga to reć?
2015-08-09
melkior wrote:melkior wrote:melkior wrote:U čovječe!Ero wrote:Brazzaville...Ne izgleda mi baš kao neka vuko*ebina, mada imaju toga ko u priči.markabc wrote:Ero wrote:Upravo gradite nešto slično kao "Maya-Maya" u Brazzavilleu.markabc wrote:sad mi ne znamo kak imamo seoski aerodrome? treba nam neko iz konga to reć?
2015-08-09
melkior wrote:Ženska vjerojatno predstavlja kremu kongoanskog duštva čim si može priuštiti studiranje u Europi, pogledaj im slike glavnog grada.RayMabus wrote:Vid tramvaj jbte ....kofein wrote:Kongoanci su spretni, Europa treba učiti
brazavile zlgeda solidno. vjerojatno zair gledaš
2014-04-19
2015-08-09
Podsjeća me na onaj poslovni kvart u Parisu. Utjecaj Francuske je očigledan.
Samo ti meni nađi taj tramvaj o kojem ona prica.melkior wrote:Ženska vjerojatno predstavlja kremu kongoanskog duštva čim si može priuštiti studiranje u Europi, pogledaj im slike glavnog grada.RayMabus wrote:Vid tramvaj jbte ....kofein wrote:Kongoanci su spretni, Europa treba učiti
2014-04-11
RayMabus wrote:Ej aj nađi mi kad si vec uvatija istraživanja ovaj tramvaj o kojem ona govori da tamo u tom njenom Kongu ljudi ne unose probleme u tramvaj ?Ero wrote:Znači, ipak sam pogriješio, nije iz manjine.To je dobro.dawson wrote:Kongo Brazzaville ako je Republika Kongo ako je suditi prema jednom drugom članku.
Uvodni članak je s t-portala, ne uzimaš ga valjda zaozbiljno?
Kad kažeš da je netko iz Konga, onda je to isto ako bi rekao da si ti
iz Balkana, ili još gore-iz Europe. Sad dal iz Prištine ili Beča...hja, pitaj ribe.
Imaš gore link od jednog drugog portala.
Djevojka je našla fraera "Prigorca" i koliko vidim u ozbiljnoj su vezi.
Last edited by Ero on 30/5/2016, 01:09; edited 1 time in total
A čuj, njihove su vukojebine gore od naših. Ali žena nije iz vukojebine, ovaj Brazzaville izgleda vrhunski.RayMabus wrote:Samo ti meni nađi taj tramvaj o kojem ona prica.melkior wrote:Ženska vjerojatno predstavlja kremu kongoanskog duštva čim si može priuštiti studiranje u Europi, pogledaj im slike glavnog grada.RayMabus wrote:Vid tramvaj jbte ....kofein wrote:Kongoanci su spretni, Europa treba učiti
2015-08-09
melkior wrote:
Opet neka kompjuterska simulacija.
catabbath-
2015-08-22
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Tajaniju se omaklo?Zanimljivo kako se to svima dogadja kada je rijec o Hrvatskoj
» Crni fond
» Crni prsluci
» Dragi Zorane....
» Dragi moji
» Crni fond
» Crni prsluci
» Dragi Zorane....
» Dragi moji
Page 4 of 6