ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kad bi Hrvatska legalizirala marihuanu, teško da bi ijedno dijete u školi sjedilo gladno

Go down

Kad bi Hrvatska legalizirala marihuanu, teško da bi ijedno dijete u školi sjedilo gladno Empty Kad bi Hrvatska legalizirala marihuanu, teško da bi ijedno dijete u školi sjedilo gladno

Post by debotoijusto 28/5/2016, 12:02

ŠKOLE i policija Oregona dobit će neočekivanu proračunsku injekciju, zahvaljujući legalizaciji rekreacijske marihuane.

Građani Oregona samo u siječnju su potrošili marihuane vrijedne čak 14 milijuna dolara. U proračun je kroz porez vraćeno tri i pol milijuna dolara, odnosno u fond za financiranje škola, policije i centara za liječenje ovisnika, javlja Mic.

Ekonomisti su predviđali kako će Oregon u godinu dana zaraditi dva do tri milijuna dolara.

Policija i sudovi imaju manje poslova, budući da je legalizacija uništila dilere.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kad-bi-hrvatska-legalizirala-marihuanu-tesko-da-bi-ijedno-dijete-u-skoli-sjedilo-gladno/896079.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Kad bi Hrvatska legalizirala marihuanu, teško da bi ijedno dijete u školi sjedilo gladno Empty Re: Kad bi Hrvatska legalizirala marihuanu, teško da bi ijedno dijete u školi sjedilo gladno

Post by Yehudi 28/5/2016, 12:47

A možda je isplativije kupovati  "medicinsku Marihuanu"  iz Kanade ........ crazy

Jeba ih Oreškovićev lobi
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Kad bi Hrvatska legalizirala marihuanu, teško da bi ijedno dijete u školi sjedilo gladno Empty Re: Kad bi Hrvatska legalizirala marihuanu, teško da bi ijedno dijete u školi sjedilo gladno

Post by aben 28/5/2016, 12:55

Dobro jutdo kolumbo,  imote primjer prohibicije,  ali ne, 
kad bi samo na vlost uspili stavili nekoga sposobnoga ko eliota nessa,  unda bi sve bilo dobro... 

Socijalisti,  pljuc

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/5/2016, 13:06

aben wrote:Dobro jutdo kolumbo,  imote primjer prohibicije,  ali ne, 
kad bi samo na vlost uspili stavili nekoga sposobnoga ko eliota nessa,  unda bi sve bilo dobro... 

Socijalisti,  pljuc
mrzitelju sveg socijalistickog :D

budimo realni , zabrana uzgoja/konzumiranja/proizvoda traje do nedavno i kapitalisticke zemlje predvodnik iste
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/5/2016, 13:11

ja ne znam kako ovi papci u RH ne kuže da  bi im bolje bilo, a i svima nama

kad bi postupili kao Švicarska, Nizozemska, barem kao Češka i masa drugih zemalja

u EU ( pa i u Americi je pola država legaliziralo Marihuanu ) 

kanabis je izvanredno isplativa biljka, kako u industriji ( ulje, tkanine, hrana )

tako i u terapeutske svrhe.

U Švici možeš legalno zasaditi 5 stabljika kanabisa u stanu, evo moja kuma mi svako

malo pokazuje kako joj napreduju biljke. Kad god se čujemo i vidimo preko Skypa, redovito

mi se hvali i radi mi gricule.

Imam dojam da bi RH legalizirala Marihuanu medju zadnjim zemljama u EU ili čak na Planeti,

i to tek pod pritiskom sankcija EU  crazy

Kakvi glupani, to je strašno.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics