Real Madrid vs Atletico Madrid
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Real Madrid vs Atletico Madrid
katolički bog je najjači bogpablo_escobar wrote:Dobro Ademi je narkic kao i Viduka ... ronaldo je ipak sluzio ka ministrant i treba uzet u obzir da je Katolik pa se nesluzi tim necasnim radnjama. Boze deagi KRISTIANO MESSI PELE MARADONA BECKENBAUER GERD MULLER VAN BASTEN DEL PIERO BAGGIO . SVI NAJVECI IGRACI SU KATOLICI a cujem i LEBRON JAMES ... DOMINACIJAbafalo wrote:oba dva finala je ozlijeđen. danas je igrao samo jer se zove ronaldo pa ga se protivnici boje. trebao bi se drogirat kao neki pa bi možda bilo bolje. možda mu ademi može pomoćpablo_escobar wrote:Ovu utakmicu cr7 za kurac odigra.... iskreno covik vuce real dapace covik je real ali u finalima ga nema. Mozda jos sanja CHARISTEASA I REHAGELA pa se boji finala
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
lana jurčević je također katolkinja i ima tetovažu mali križ kraj srca da je čuva
I najveci svih vremena broj jedan nada svime Michael Scumacher je katolik..... najjaci smo...bafalo wrote:katolički bog je najjači bogpablo_escobar wrote:Dobro Ademi je narkic kao i Viduka ... ronaldo je ipak sluzio ka ministrant i treba uzet u obzir da je Katolik pa se nesluzi tim necasnim radnjama. Boze deagi KRISTIANO MESSI PELE MARADONA BECKENBAUER GERD MULLER VAN BASTEN DEL PIERO BAGGIO . SVI NAJVECI IGRACI SU KATOLICI a cujem i LEBRON JAMES ... DOMINACIJAbafalo wrote:oba dva finala je ozlijeđen. danas je igrao samo jer se zove ronaldo pa ga se protivnici boje. trebao bi se drogirat kao neki pa bi možda bilo bolje. možda mu ademi može pomoćpablo_escobar wrote:Ovu utakmicu cr7 za kurac odigra.... iskreno covik vuce real dapace covik je real ali u finalima ga nema. Mozda jos sanja CHARISTEASA I REHAGELA pa se boji finala
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hrvatica prava i katolkinja.... razbucala bi beyonce ko mi srbe u olujibafalo wrote:lana jurčević je također katolkinja i ima tetovažu mali križ kraj srca da je čuva
2015-09-13
tko je ta beyonce da ima pravde pjevala bi u lancima. nemoj mi nju uspoređivat sa lanom
vojvodo sad kad je završila još jedna sezona što misliš koliko će velikom ancelottiju trebat da dođe do finala
Ja racunam dogodine ce bayern vec skupusiti klempu. Mada ce i karletu trebati vrimena da pocisti sva govna koja je "revolucija" izasrala. No ancelloti igra trening bundesligu za zagrijavanje pa stoga mu nece biti tesko da upravi bayerna pokaze koliko su glupi bili kad su angazirali spanjolskog ciganina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Da su doveli carleta ili ostavili juppa danas bi sa pravom gledali 4 uzastopnu obranu naslova LP
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
može se reć da su švabe španjolcima poklonile milijarde eura za gospodarstvo kroz eu plus par kanti lige prvaka. hitler bi sve to strijeljao u upravi njemačke i bayernapablo_escobar wrote:Da su doveli carleta ili ostavili juppa danas bi sa pravom gledali 4 uzastopnu obranu naslova LP
kakav veličanstveni kraj ovog smešnog takmičenja. pravda je pobedila, a ciganin i prevarant od simeonea vraća svoje cigančiće kući u suzama. ima li šta lepše kada mančesterski SIN, najveći i najbolji svih vremena baca u depresiju i očaj onaj ciganski i gluplji deo ljudske populacije. i sa 20% svojih mogućnosti je rešio ovu utakmice, te su trupe predvođene najvećim i najboljim igračem svih vremena i najvećim i najboljim hr igračem svih vremena omogućile državnom projektu iz čmardrida da se po 11x okiti titulom najboljeg kluba starog kontienta, a simpatizere justin biebera stavi u dodatni očaj i depresiju...
Guest- Guest
bafalo wrote:lana jurčević je također katolkinja
balinkura...
Guest- Guest
mourinho bi sa bayernom uzeo bar jednu kantu. vjerojatno ne bi bilo lijepo kao pod juppom ali čovjek je pragmatik i igra na rezultat i za klub a ne neko svoje dokazivanje
po tom ključu si ti turčin dakle ne javljaj se nisu svi opterećeni kao tiBraćala wrote:bafalo wrote:lana jurčević je također katolkinja
balinkura...
bafalo wrote:po tom ključu si ti turčin dakle ne javljaj se nisu svi opterećeni kao tiBraćala wrote:bafalo wrote:lana jurčević je također katolkinja
balinkura...
mene je srpkinja majka rodila, hvala bogu.
a ti se ne javljaj kad ni sam ne znaš ko si, barem vi žabari iz istre...
Guest- Guest
braćala jesi li ljubomoran na hrvatsku jer ima luku modrića
operw wrote:Cestitke modricu na novom naslovu lige prvaka.
Modric rekorder
ko ne bi bio ljubomoran? čitav svet je ljubomoran na hrvatsku što ima takvog umetnika i klasu u svojim redovima. jedna smešna i beznačajna polunacija poput hrvatske ne zaslužuje takvog bisera...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:operw wrote:Cestitke modricu na novom naslovu lige prvaka.
Modric rekorder
Guest- Guest
Braćala wrote:kakav veličanstveni kraj ovog smešnog takmičenja. pravda je pobedila, a ciganin i prevarant od simeonea vraća svoje cigančiće kući u suzama. ima li šta lepše kada mančesterski SIN, najveći i najbolji svih vremena baca u depresiju i očaj onaj ciganski i gluplji deo ljudske populacije. i sa 20% svojih mogućnosti je rešio ovu utakmice, te su trupe predvođene najvećim i najboljim igračem svih vremena i najvećim i najboljim hr igračem svih vremena omogućile državnom projektu iz čmardrida da se po 11x okiti titulom najboljeg kluba starog kontienta, a simpatizere justin biebera stavi u dodatni očaj i depresiju...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Braćala wrote:muckodjubre wrote:operw wrote:Cestitke modricu na novom naslovu lige prvaka.
Modric rekorder
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 14