ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Real Madrid vs Atletico Madrid

Page 4 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Go down

Real Madrid vs Atletico Madrid  - Page 4 Empty Re: Real Madrid vs Atletico Madrid

Post by bafalo 29/5/2016, 00:04

pablo_escobar wrote:
bafalo wrote:
pablo_escobar wrote:Ovu utakmicu cr7 za kurac odigra.... iskreno covik vuce real dapace covik je real ali u finalima ga nema. Mozda jos sanja CHARISTEASA I REHAGELA pa se boji finala
oba dva finala je ozlijeđen. danas je igrao samo jer se zove ronaldo pa ga se protivnici boje. trebao bi se drogirat kao neki pa bi možda bilo bolje. možda mu ademi može pomoć
Dobro Ademi je narkic kao i Viduka ... ronaldo je ipak sluzio ka ministrant i treba uzet u obzir da je Katolik pa se nesluzi tim necasnim radnjama. Boze deagi KRISTIANO MESSI PELE MARADONA BECKENBAUER GERD MULLER VAN BASTEN DEL PIERO BAGGIO . SVI NAJVECI IGRACI SU KATOLICI a cujem i LEBRON JAMES ... DOMINACIJA
katolički bog je najjači bog

bafalo

2015-08-08

Back to top Go down

Real Madrid vs Atletico Madrid  - Page 4 Empty Re: Real Madrid vs Atletico Madrid

Post by bafalo 29/5/2016, 00:06

lana jurčević je također katolkinja i ima tetovažu mali križ kraj srca da je čuva

2015-08-08

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 00:07

bafalo wrote:
pablo_escobar wrote:
bafalo wrote:
pablo_escobar wrote:Ovu utakmicu cr7 za kurac odigra.... iskreno covik vuce real dapace covik je real ali u finalima ga nema. Mozda jos sanja CHARISTEASA I REHAGELA pa se boji finala
oba dva finala je ozlijeđen. danas je igrao samo jer se zove ronaldo pa ga se protivnici boje. trebao bi se drogirat kao neki pa bi možda bilo bolje. možda mu ademi može pomoć
Dobro Ademi je narkic kao i Viduka ... ronaldo je ipak sluzio ka ministrant i treba uzet u obzir da je Katolik pa se nesluzi tim necasnim radnjama. Boze deagi KRISTIANO MESSI PELE MARADONA BECKENBAUER GERD MULLER VAN BASTEN DEL PIERO BAGGIO . SVI NAJVECI IGRACI SU KATOLICI a cujem i LEBRON JAMES ... DOMINACIJA
katolički bog je najjači bog
I najveci svih vremena broj jedan nada svime Michael Scumacher je katolik..... najjaci smo...
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 00:09

bafalo wrote:lana jurčević je također katolkinja i ima tetovažu mali križ kraj srca da je čuva
Hrvatica prava i katolkinja.... razbucala bi beyonce ko mi srbe u oluji
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 00:10

Sve nas voli i cuva dobrocudni  Jahve
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bafalo 29/5/2016, 00:10

tko je ta beyonce da ima pravde pjevala bi u lancima. nemoj mi nju uspoređivat sa lanom

2015-08-08

Back to top Go down

Post by bafalo 29/5/2016, 00:11

vojvodo sad kad je završila još jedna sezona što misliš koliko će velikom ancelottiju trebat da dođe do finala

2015-08-08

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 00:15

Ja racunam dogodine ce bayern vec skupusiti klempu. Mada ce i karletu trebati vrimena da pocisti sva govna koja je "revolucija" izasrala. No ancelloti igra trening bundesligu za zagrijavanje pa stoga mu nece biti tesko da upravi bayerna pokaze koliko su glupi bili kad su angazirali spanjolskog ciganina

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 00:17

Da su doveli carleta ili ostavili juppa danas bi sa pravom gledali 4 uzastopnu obranu naslova LP

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by bafalo 29/5/2016, 00:28

pablo_escobar wrote:Da su doveli carleta ili ostavili juppa danas bi sa pravom gledali 4 uzastopnu obranu naslova LP
može se reć da su švabe španjolcima poklonile milijarde eura za gospodarstvo kroz eu plus par kanti lige prvaka. hitler bi sve to strijeljao u upravi njemačke i bayerna

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 00:29

kakav veličanstveni kraj ovog smešnog takmičenja. pravda je pobedila, a ciganin i prevarant od simeonea vraća svoje cigančiće kući u suzama. ima li šta lepše kada mančesterski SIN, najveći i najbolji svih vremena baca u depresiju i očaj onaj ciganski i gluplji deo ljudske populacije. i sa 20% svojih mogućnosti je rešio ovu utakmice, te su trupe predvođene najvećim i najboljim igračem svih vremena i najvećim i najboljim hr igračem svih vremena omogućile državnom projektu iz čmardrida da se po 11x okiti titulom najboljeg kluba starog kontienta, a simpatizere justin biebera stavi u dodatni očaj i depresiju... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 00:30

bafalo wrote:lana jurčević je također katolkinja

balinkura...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bafalo 29/5/2016, 00:30

mourinho bi sa bayernom uzeo bar jednu kantu. vjerojatno ne bi bilo lijepo kao pod juppom ali čovjek je pragmatik i igra na rezultat i za klub a ne neko svoje dokazivanje

2015-08-08

Back to top Go down

Post by bafalo 29/5/2016, 00:31

Braćala wrote:

balinkura...
po tom ključu si ti turčin dakle ne javljaj se nisu svi opterećeni kao ti

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 00:32

bafalo wrote:
Braćala wrote:

balinkura...
po tom ključu si ti turčin dakle ne javljaj se nisu svi opterećeni kao ti

mene je srpkinja majka rodila, hvala bogu. 
a ti se ne javljaj kad ni sam ne znaš ko si, barem vi žabari iz istre... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bafalo 29/5/2016, 00:34

braćala jesi li ljubomoran na hrvatsku jer ima luku modrića

2015-08-08

Back to top Go down

Post by muckodjubre 29/5/2016, 00:34

operw wrote:Cestitke modricu na novom naslovu lige prvaka.

Modric rekorder

Real Madrid vs Atletico Madrid  - Page 4 13308639_1707079726209980_4202410274716915795_o

Real Madrid vs Atletico Madrid  - Page 4 6b8efe2f85c2b63406b2Real Madrid vs Atletico Madrid  - Page 4 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Real Madrid vs Atletico Madrid  - Page 4 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 00:35

ko ne bi bio ljubomoran? čitav svet je ljubomoran na hrvatsku što ima takvog umetnika i klasu u svojim redovima. jedna smešna i beznačajna polunacija poput hrvatske ne zaslužuje takvog bisera... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 00:35

muckodjubre wrote:

Modric rekorder

Real Madrid vs Atletico Madrid  - Page 4 13308639_1707079726209980_4202410274716915795_o
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/5/2016, 00:36

Braćala wrote:kakav veličanstveni kraj ovog smešnog takmičenja. pravda je pobedila, a ciganin i prevarant od simeonea vraća svoje cigančiće kući u suzama. ima li šta lepše kada mančesterski SIN, najveći i najbolji svih vremena baca u depresiju i očaj onaj ciganski i gluplji deo ljudske populacije. i sa 20% svojih mogućnosti je rešio ovu utakmice, te su trupe predvođene najvećim i najboljim igračem svih vremena i najvećim i najboljim hr igračem svih vremena omogućile državnom projektu iz čmardrida da se po 11x okiti titulom najboljeg kluba starog kontienta, a simpatizere justin biebera stavi u dodatni očaj i depresiju... B-)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/5/2016, 00:37

Braćala wrote:
muckodjubre wrote:

Modric rekorder

jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics