Lijep li je Hrvat biti majko hvala ti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lijep li je Hrvat biti majko hvala ti
zivot je tamo gdje su djeca, kad odrastu se mos uvijek vratit kopat njivu u hercegovini..
Tesko... ja sam imocanin.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tommy Ramone wrote:Nabijem na kurac tog debila iz Torcide koji je to nalijepio. To ne pokazuje ništa drugo nego nivo kretenizma i debilizma koji je zahvagio taj krug "časnih boraca" za nogomet. Ne moraš se slagati s vodstvom HNS-a, ali reprezentacija i igrači se podržavaju. Sve ostalo je u rangu izdaje. Koliki kreten moraš biti da napišeš ovakve gluposti. Jebo mu ja mater maloumnu koja ga okotila.scorpion wrote:Ma ovo sam samo prebacio sliku sa torcidine stranice, tek toliko da skrenem pažnju šta se događa sa našom reprezentacijom. Gadi mi se HNS, a kad vidim Šukera obavezno moram ić povratit. Fuj!pablo_escobar wrote:O moj skorpijo.... ja bih isto najradije tako rekao ali koja sam ja zatucana budala da bi ja i sad ostavio sve i dao toj drzavi zivot... drzavi u kojoj du pupavac pusic mamic lgbt i ostali klosari moralne vertikale a meni govore "NEKA TI HOS DADNE PRAVA" UZALUD I GODINA I POL U HVU
Što naravno ne znači da neću navijat za Hrvatsku na EP (uz Njemačku), ali mi se sve to oko reprezentacije gadi
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kic wrote:mi smo izdajnici pablo, svi iseljenici, zato i pretjerujemo o fals domoljublju..
Otkad i ti sine Brute?
darth_vader-
2014-04-17
Ali pobjeci iz tako perspektivnog grada...Kraljevskog k tomu...
darth_vader-
2014-04-17
Tommy Ramone wrote:Nabijem na kurac tog debila iz Torcide koji je to nalijepio. To ne pokazuje ništa drugo nego nivo kretenizma i debilizma koji je zahvagio taj krug "časnih boraca" za nogomet. Ne moraš se slagati s vodstvom HNS-a, ali reprezentacija i igrači se podržavaju. Sve ostalo je u rangu izdaje. Koliki kreten moraš biti da napišeš ovakve gluposti. Jebo mu ja mater maloumnu koja ga okotila.scorpion wrote:Ma ovo sam samo prebacio sliku sa torcidine stranice, tek toliko da skrenem pažnju šta se događa sa našom reprezentacijom. Gadi mi se HNS, a kad vidim Šukera obavezno moram ić povratit. Fuj!pablo_escobar wrote:O moj skorpijo.... ja bih isto najradije tako rekao ali koja sam ja zatucana budala da bi ja i sad ostavio sve i dao toj drzavi zivot... drzavi u kojoj du pupavac pusic mamic lgbt i ostali klosari moralne vertikale a meni govore "NEKA TI HOS DADNE PRAVA" UZALUD I GODINA I POL U HVU
Što naravno ne znači da neću navijat za Hrvatsku na EP (uz Njemačku), ali mi se sve to oko reprezentacije gadi
sat2-
2015-09-28
jadan li si ti moj vojvodo, kada ti je najveći uspeh u životu nacionalna pripadnost...
baš si u žešćem kurcu.
baš si u žešćem kurcu.
Guest- Guest
Moj jedini uspjeh je moja obitelj i pobjeda u ratu... a tvoji sunarodnjaci a i moji su uglavnom odgovornu za veliku moju osobnu katastrofu mada najvise moji
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
I modric je hrvat kojemu su cigani zaklali dida i spalili selo... boze dragi kako maltretiramo srbe na svim poljimabafalo wrote:ja sam hrvat hvala mojim roditeljima
2015-09-13
pablo_escobar wrote:I modric je hrvat kojemu su cigani zaklali dida i spalili selo... boze dragi kako maltretiramo srbe na svim poljimabafalo wrote:ja sam hrvat hvala mojim roditeljima
a keva mu srpkinja, kao i prosinečkom, kao i marinu čiliću...
Guest- Guest
I novaku djokovicu jel....?????
ISusati koji samar
ISusati koji samar
2015-09-13
Posebno u kraju odakle je cilic vole srbe
2015-09-13
pablo_escobar wrote:I novaku djokovicu jel....?????
ISusati koji samar
to smo apsolvirali da mu je keva hrvatica, a za vaše porekla krijete kao zmija noge.
pa najveći vaš sportista, pokojni dražen petrović, je bio srbin-ej, nacijo bez identiteta.
Guest- Guest
pablo_escobar wrote:Posebno u kraju odakle je cilic vole srbe
poturica gori od turčina, tj. u ovom slučaju pokatoličeni gori od katolika...
Guest- Guest
ali ga zovu ludi srbin jer ga je srpski kurac napravio...
Guest- Guest
maradonin šukundjed je sa nekog našeg otoka ili nešto tako dakle diego ustašakic wrote:najvećem treneru NBA-a Popu je keva hrvatica i šta sad-
kad pogledaš, najbolji košarkaški trener svijeta, najbolji košarkaš europe, najbolji tenisač i rukometaš svijeta su nastali u hrv-srp simbiozi-
to nije slučajno, sa šiptarima moš općit koliko oš i dobit ćeš samo radnu snagu za pekaru-
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...:)
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» NIKAD NECES BITI HRVAT
» Crvenkasti shvatio da je bolje biti Hrvat.. Hrvati pametniji od Srba
» Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» NIKAD NECES BITI HRVAT
» Crvenkasti shvatio da je bolje biti Hrvat.. Hrvati pametniji od Srba
» Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4