Da je fudbaler, igrao bi za lopove iz torina...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Da je fudbaler, igrao bi za lopove iz torina...
Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Rolan Garosa zbog povrede ručnog zgloba.
Nadal je u petak sazvao vanrednu konferenciju za medije na kojoj je potvrdio povlačenje zbog povrede koja ga muči duži vremenski period.
"Već nekoiko nedelja imam problem sa zglobom šake i zato ne mogu da igram", rekao je Nadal.
Nadal je u petak sazvao vanrednu konferenciju za medije na kojoj je potvrdio povlačenje zbog povrede koja ga muči duži vremenski period.
"Već nekoiko nedelja imam problem sa zglobom šake i zato ne mogu da igram", rekao je Nadal.
Guest- Guest
Re: Da je fudbaler, igrao bi za lopove iz torina...
svakako, svakako. izgbio 10 gemova u prva da kola, leteo po terenu i lupao loptice-pa je sada šatro povređen.
izgleda da je napokon uhvaćen sa pozitivnim uzorkom.
izgleda da je napokon uhvaćen sa pozitivnim uzorkom.
Guest- Guest
On navija za REAL MADRID a to je dovoljno jasno. Naime igraci reala su u najmanju ruku zasticeni od doping testova ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
rođeni stric mu igrao za čergu, tačno se vidi gde je stekao te ciganske i prevarantske manire koje je preneo na svog bratanca...
Guest- Guest
Decko navija za real i clan je reala. A stric angel miguel nadal je odlican stoper bio. Mali je lopov kao i svi sto igraju u klubu kojega podrzavaju i navijaju. Dovoljno je reci da odredjeni igraci reala idu na doping test jednon u 4 godine
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ti si isti kurac ka i end on ne priznaje da je united ista posteno osvojio a tebe peru komplexi jer je barcelona dva puta krstila united to je realnost. A da tebi barcelona ponudi posao u struci vjerujen da bi vec bio na prvom avionu za barcelonu a tako i end. Ajmo biti Realni bez laznog morala
2015-09-13
kako volim onu '99 (fudbalski naravno, ovako je bila katastrofa od godine), kako se najveći klub na svetu ispišao po zloj osovini svetskog fudbala-prvo lopovi i prosjaci iz torina, pa cigani iz smrdljive i prljave luke na mediteranu i za kraj poslastica-državni projekat klošara iz minhena. najlepši mogući scenarijo...
Guest- Guest
Najveci njemacki klub i jedan od dva najveca svjetska kluba po trofejima i naslovina i igrackin imenina je daleko ispred uniteda. Samo jos jedna kljucna razlika Bayern nikad nije camio u drugoj ligi za razliku od najveceg engl.kluba
Samo ti si ionako zakleti realovac pa ti i neskodi :p
2015-09-13
Znaci ti sa 12 godina vec znao sta ko krade i sta osvaja ajde ajde balavce ne seri
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Najveci njemacki klub i jedan od dva najveca svjetska kluba po trofejima i naslovina i igrackin imenina je daleko ispred uniteda. Samo jos jedna kljucna razlika Bayern nikad nije camio u drugoj ligi za razliku od najveceg engl.kluba
hahahha, kako državni projekat da ispadne iz lige? hihihihihi, to bi bilo kao da zvezdu neko izbaci iz lige...
Guest- Guest
23 - 10
Naravno da bi igrao za Juventus, tamo samo najbolji igraju.
Naravno da bi igrao za Juventus, tamo samo najbolji igraju.
Guest- Guest
tamo samo najveći lopovi i probisveti igraju. mindžukić i vidal su najbolji primer...
Guest- Guest
Za razliku id prevare federera, a i novaka. Izgradili karijere na osnovu nadalovih zdravstvenih problema. Dok je mogao trcati sve ih je redom samarao
23 - 10
23 - 10
Guest- Guest
operw wrote:Za razliku id prevare federera, a i novaka. Izgradili karijere na osnovu nadalovih zdravstvenih problema. Dok je mogao trcati sve ih je redom samarao
23 - 10
svakako, svakako-kao 2011. 7 finala zaredom pušenje od najvećeg svih vremena...
Guest- Guest
Samarao ih je kao sto bracala samara bocu coca cole, od 2 litre
Guest- Guest
Jednom sam bio u trgovini, i vidio vracalu kako bjezi van s bocom coca cole.
Svi se alarmi upalili.
Svi se alarmi upalili.
Guest- Guest
ako uopšte i znaš šta je to, obzirom da si nepismen...
Guest- Guest
Bracala nemoj sine nemoj.....ajde sve je u redu... glup si ko kurac gubis se lagano nadji smisao zivota osim zastupanja strabaga i neprestanog pisanja po forumina ima i nekaj drugoga
2015-09-13
Similar topics
» Od Zagreba do Torina po cijeni od 69 kuna
» Preminuo legendarni italijanski fudbaler Đanluka Vijali
» Davor Šuker:Najviše me boli što me zovu "Lopove"
» Dame i gospodo-NAJVECI FUDBALER SVIH VREMENA! :B-):
» Slavni fudbaler 2 godine varao ženu, ljubavnici se predstavio kao prodavac automobila
» Preminuo legendarni italijanski fudbaler Đanluka Vijali
» Davor Šuker:Najviše me boli što me zovu "Lopove"
» Dame i gospodo-NAJVECI FUDBALER SVIH VREMENA! :B-):
» Slavni fudbaler 2 godine varao ženu, ljubavnici se predstavio kao prodavac automobila
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1