Orešković podržao Karamarka .....teško rasulo
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Orešković podržao Karamarka .....teško rasulo
http://www.vecernji.hr/hrvatska/telefonska-sjednica-vlade-1087540
Nisu ih razbili...Ovo je sada jedna smiješna situacija.
Nisu ih razbili...Ovo je sada jedna smiješna situacija.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Sad je glavno pitanje - Što sada nakon ovog?
red wolf-
2016-02-10
zakljuca sam isprid sokocala...znaci status quo
vlada ce potrajati do jeseni , vrime je da se odmore
a ja pogledam puske&pistolji americki film
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
BOŽO PETROV najavio je izvanrednu konferenciju za medije danas u 17.30 sati.
"Ovim putem Vas pozivamo na konferenciju za medije potpredsjednika Vlade i predsjednika Mosta nezavisnih lista Bože Petrova, danas u 17.30 sati, u prostorijama Mosta nezavisnih lista, Smičiklasova 19, Zagreb", stoji u priopćenju koje je MOST odaslao medijima u 11 sati.
Tijek konferencije od 17.30 sati pratite uživo na Indexu i Facebooku:
"Ovim putem Vas pozivamo na konferenciju za medije potpredsjednika Vlade i predsjednika Mosta nezavisnih lista Bože Petrova, danas u 17.30 sati, u prostorijama Mosta nezavisnih lista, Smičiklasova 19, Zagreb", stoji u priopćenju koje je MOST odaslao medijima u 11 sati.
Tijek konferencije od 17.30 sati pratite uživo na Indexu i Facebooku:
2014-04-12
Kako će ova Vlada potrajati?...Mislim da će MOST izaći iz Vlade, što znači da će se pokušati formirati nova Vlada, a ako to ne uspije, do jeseni ćemo imati privremenu nestranačku Vladu i predsjednica će raspisati prijevremene izbore.debotoijusto wrote:zakljuca sam isprid sokocala...znaci status quo
red wolf-
2016-02-10
Slušam konferenciju Bože Petrova...Ne znam...
red wolf-
2016-02-10
Pazi njega, on ne želi izazvati raspad Vlade, ali što čini, tjera iz Vlade predsjednika najjače stranke koalicije...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
drzavnicki govor malog od metkovica
nije lose , bude narednih dana cudnih momenata i golova u 90+5
ali glavni mestar zlocinacke org. je gotov
u najbolju ruku uvati priko lita malo vitra
nije lose , bude narednih dana cudnih momenata i golova u 90+5
ali glavni mestar zlocinacke org. je gotov
u najbolju ruku uvati priko lita malo vitra
2014-04-12
ZASTUPNIK Stipe Petrina putem Facebook stranice svoje nezavisne liste komentirao je premijera Oreškovića koji je rekao kako podržava Karamarka.
"Unatoč svim aferama, dokazima, Orešković daje potporu Karamarku. Ako sada nije građanima ove zemlje jasno tko je premijer i čiji je on proizvod, onda nikakav lijek neće pomoći da se ovome narodu otvore oči.
Dok nam država propada, dok tonemo u bezdan i dok očekujemo grčke i još gore scenarije, oni se hvale, nazdravljaju, nižu privatne dobitke i redom da ne nabrajam. Mostovi se srušiše, ostaje močvara, preko koje nas ni ovi ni oni neće prevesti, osim ako se sami ne potrudimo i stjeramo sve u kut, da ne kažem tamo gdje treba", napisao je Petrina.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrina-unatoc-svim-aferama-oreskovic-podrzava-karamarka-sad-je-jasno-tko-je-premijer/895972.aspx
Stipe legenda.
Moj glas je otišao njemu.
NIsan falija.
Bravo Stipe.
"Unatoč svim aferama, dokazima, Orešković daje potporu Karamarku. Ako sada nije građanima ove zemlje jasno tko je premijer i čiji je on proizvod, onda nikakav lijek neće pomoći da se ovome narodu otvore oči.
Dok nam država propada, dok tonemo u bezdan i dok očekujemo grčke i još gore scenarije, oni se hvale, nazdravljaju, nižu privatne dobitke i redom da ne nabrajam. Mostovi se srušiše, ostaje močvara, preko koje nas ni ovi ni oni neće prevesti, osim ako se sami ne potrudimo i stjeramo sve u kut, da ne kažem tamo gdje treba", napisao je Petrina.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrina-unatoc-svim-aferama-oreskovic-podrzava-karamarka-sad-je-jasno-tko-je-premijer/895972.aspx
Stipe legenda.
Moj glas je otišao njemu.
NIsan falija.
Bravo Stipe.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Evo očekuje se konferencija predsjednika HDZ-a...hehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
onog u stecaju ?red wolf wrote:Evo očekuje se konferencija predsjednika HDZ-a...hehehehehehehehehehehehe
koji lipi dan danas...
2014-04-12
Najveći vrhunac bi na kraju bio da objavi da daje ostavku, ali, mislim da će objaviti da HDZ izlazi iz ove Vlade...debotoijusto wrote:onog u stecaju ?red wolf wrote:Evo očekuje se konferencija predsjednika HDZ-a...hehehehehehehehehehehehe
koji lipi dan danas...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Najveći vrhunac bi na kraju bio da objavi da daje ostavku, ali, mislim da će objaviti da HDZ izlazi iz ove Vlade...debotoijusto wrote:onog u stecaju ?red wolf wrote:Evo očekuje se konferencija predsjednika HDZ-a...hehehehehehehehehehehehe
koji lipi dan danas...
moguce
ja mislim da ce o partizanima/ustasama i mrziteljima sveg hrvatskog s prstohvat
pobjednicke stranke , 5 dobivenih izbora zaredom i pobjednikom zadnjih izbora...
2014-04-12
Znaš što je najsmiješnije od svega u cijeloj ovoj priči?...Ako je netko razbijao MOST, onda je to upravo HDZ. I danas su ih lomili, ali su se obranili. No, Sabor će biti neka druga priča.debotoijusto wrote:red wolf wrote:Najveći vrhunac bi na kraju bio da objavi da daje ostavku, ali, mislim da će objaviti da HDZ izlazi iz ove Vlade...debotoijusto wrote:onog u stecaju ?red wolf wrote:Evo očekuje se konferencija predsjednika HDZ-a...hehehehehehehehehehehehe
koji lipi dan danas...
moguce
ja mislim da ce o partizanima/ustasama i mrziteljima sveg hrvatskog s prstohvat
pobjednicke stranke , 5 dobivenih izbora zaredom i pobjednikom zadnjih izbora...
red wolf-
2016-02-10
Odgovorio predsjednik HDZ-a...
http://net.hr/danas/hrvatska/karamarko-odgovorio-petrovu-i-mostu-necete-uspjeti-srusiti-vladu-i-unistiti-hdz/
Igra se na zadnju kartu - nešto napraviti u Saboru. No, što nakon toga?...MOST je jasno rekao da u tom slučaju izlazi iz Vlade.
http://net.hr/danas/hrvatska/karamarko-odgovorio-petrovu-i-mostu-necete-uspjeti-srusiti-vladu-i-unistiti-hdz/
Igra se na zadnju kartu - nešto napraviti u Saboru. No, što nakon toga?...MOST je jasno rekao da u tom slučaju izlazi iz Vlade.
red wolf-
2016-02-10
kekaben wrote:ali, zapravo nan ne tribo nikakova diktatura, sve je rješivo u ovom okviru;vuksadinare wrote:.
Prvo odjebati socijalne partnere, a kad izađu na ulice poslati policiju na njih. Onda uništiti sva ministarstva osim esencijalnih, a njihovu imovinu prodati- ceste, bolnice, škole. Otvoriti novo ministarstvo javne kuhinje. Smanjiti poreze na 10% i ugraditi u ustav sto godina bez mijenjanja s klauzulom da ako neko promini pravila igre, automatski mu se glava ucijeni na 1000000dolara. Državno zemljište podiliti građanima lutrijom. Uništiti mirovinski sustav, prestati krasti za mirovinski, i kad umre zadnji uplatitelj, smanjiti poreze na 5 %. Sve zakone osim onih nekoliko iz starog zavjeta zapaliti.:)
kurbo bože, a ča je kek?
2014-04-16
Karamarko preživio glasovanje al je suradnja pukla.
Sad cemo vidit šta ce bit jer sad može jedino bit da HDZ povuce ove neke ostale iz MOSTa i samostalno formira vladu.
Sad cemo vidit šta ce bit jer sad može jedino bit da HDZ povuce ove neke ostale iz MOSTa i samostalno formira vladu.
2014-04-11
jeli više svršila ta štorija o falšoj jubavi?
Guest- Guest
U biti je. Preživljavanje ovog glasovanja je u suštini ono ....cuj sad više nije ni bitno jel pada Karamarko ili ne al ocito Petrov nema dovoljno glasova na svojoj strani da sruši odluke HDZ i njegovih satelita i preletaca.amper1950 wrote:jeli više svršila ta štorija o falšoj jubavi?
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jadranka Kosor teško optužila Tomislava Karamarka da je najveći krivac za pogoršanje međunacionalnih odnosa između Hrvata i Srba.
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» rasulo...
» Rasulo u Italiji
» Rasulo u KBC Osijek!!!
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» rasulo...
» Rasulo u Italiji
» Rasulo u KBC Osijek!!!
Page 4 of 5