Zašto ne postoji Dan žrtava Katoličke crkve
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zašto ne postoji Dan žrtava Katoličke crkve
Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mos mislit, a bata Živojinović sigurno pao prvi. Tko ce vama uopće ista vjerovati nakon 80 godina manijakalnih laži. Sada je pitanje i je li uopće tamo crkva postojala, ja i to sumnjam.jastreb wrote:Ljetni dan. Sunčani. Kordun gori.Iknar je gay wrote:O da,to sam zaboravio.Ne znam kako se srpska nejač nije prisjetila toga,kao argument protiv beatifikacije Stepinca.jastreb wrote:Pa ako ćemo(kao kad baciš kamen u more) poći od blizine,onda bi bilo najpravednije poći od žrtava koje su pale tu oko nas.Iknar je gay wrote:Zbog zaborava,podmetanja pod tepih i događaju nam se neke nove moderne inačice takvih monstruoznosti,kao što je ISIL.Da je demokratski svijet pravično vrednovao zločine katoličke crkve(inkvizicije),koja je danas umivena,ne bi se događalo da opet danas imamo novu modernu verziju vjerskog fanatizma.kic wrote:ocemo sad kopat stare clanke?
Kordun,Banija,Lika.
Ljude su na prevaru poveli na "pokrst",a onda su ih u glinskoj crkvi posjekli ko pljevu.
I dolaze kamioni i dovode ljude na nekakav pokrst. A ovi naivci krenu.
I onda ih ko janjce u toj crkvi posjekoše.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Otkako pišem na netu,uvidio sam da su 3 svari postale činjnice.Iknar je gay wrote:Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
CUH. To je moj izum.
Drugo,NDH,kao proširena BIH,je također postala činjenica.
A najviše me raduje moja teorija o dvije Bosne. Čopićevoj i Andrićevoj. Ovo potonje je postalo hit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam da su i ovom ratu uhvatili neke cetnike u crkvi blizu pakraca, da bi ih mijenjali za naše zarobljene. U vašoj verziji su ih vjerojatno zgrabili da ih pokrste i onda su zapalili sve.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo,opusti se.kaja_333 wrote:Znam da su i ovom ratu uhvatili neke cetnike u crkvi blizu pakraca, da bi ih mijenjali za naše zarobljene. U vašoj verziji su ih vjerojatno zgrabili da ih pokrste i onda su zapalili sve.
2014-04-22
Da.I ono tvoje spominjanje Njegoša već je duboko zaživilo.Ali zato je moja kreativnost u silaznoj putanji.Najkreativniji sam bio dok sam imao tu nesretnu desničarsku epizodu.Primjerice kad sam antifašiste zvao tifusari,svi su to zdušno prihvatili.jastreb wrote:Otkako pišem na netu,uvidio sam da su 3 svari postale činjnice.Iknar je gay wrote:Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
CUH. To je moj izum.
A najviše me raduje moja teorija o dvije Bosne. Čopićevoj i Andrićevoj. Ovo potonje je postalo hit.
2015-07-23
Da. I rutari.Iknar je gay wrote:Da.I ono tvoje spominjanje Njegoša već je duboko zaživilo.Ali zato je moja kreativnost u silaznoj putanji.Najkreativniji sam bio dok sam imao tu nesretnu desničarsku epizodu.Primjerice kad sam antifašiste zvao tifusari,svi su to zdušno prihvatili.jastreb wrote:Otkako pišem na netu,uvidio sam da su 3 svari postale činjnice.Iknar je gay wrote:Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
CUH. To je moj izum.
2014-04-22
Ali vidim sad je prestala uporaba tih termina,pa niti ja sam ih ne koristim.No možda bih trebao staviti copyright na,,katolčad'' ukoliko jednom taj termin zaživi.jastreb wrote:Da. I rutari.Iknar je gay wrote:Da.I ono tvoje spominjanje Njegoša već je duboko zaživilo.Ali zato je moja kreativnost u silaznoj putanji.Najkreativniji sam bio dok sam imao tu nesretnu desničarsku epizodu.Primjerice kad sam antifašiste zvao tifusari,svi su to zdušno prihvatili.jastreb wrote:Otkako pišem na netu,uvidio sam da su 3 svari postale činjnice.Iknar je gay wrote:Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
CUH. To je moj izum.
2015-07-23
Katolčad je postao isključivi ttvoj izum.Iknar je gay wrote:Ali vidim sad je prestala uporaba tih termina,pa niti ja sam ih ne koristim.No možda bih trebao staviti copyright na,,katolčad'' ukoliko jednom taj termin zaživi.jastreb wrote:Da. I rutari.Iknar je gay wrote:Da.I ono tvoje spominjanje Njegoša već je duboko zaživilo.Ali zato je moja kreativnost u silaznoj putanji.Najkreativniji sam bio dok sam imao tu nesretnu desničarsku epizodu.Primjerice kad sam antifašiste zvao tifusari,svi su to zdušno prihvatili.jastreb wrote:Otkako pišem na netu,uvidio sam da su 3 svari postale činjnice.Iknar je gay wrote:Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
CUH. To je moj izum.
Tu nema dileme.
2014-04-22
Trebao bi postojati takav dan, bez sumnje. Samo je pitanje koja bi se europska država prva usudila proglasiti ga.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Jesam li ti ikad pričao kako su me na krstarici banirali nekoliko puta zbog vrijeđanja Hrvata i muslimana,te na zahtjev srpskih forumaša antifašističkih uvjerenja,natjerali su me da promjenim nick,,koji je navodno poticao na mržnju'' onda su me preko PP kontaktirali neki ravnogorski forumaši,te me pozvali u zatvorene grupe,gdje sam nakon nekog vremena postao čak i moderator.jastreb wrote:Katolčad je postao isključivi ttvoj izum.Iknar je gay wrote:Ali vidim sad je prestala uporaba tih termina,pa niti ja sam ih ne koristim.No možda bih trebao staviti copyright na,,katolčad'' ukoliko jednom taj termin zaživi.jastreb wrote:Da. I rutari.Iknar je gay wrote:Da.I ono tvoje spominjanje Njegoša već je duboko zaživilo.Ali zato je moja kreativnost u silaznoj putanji.Najkreativniji sam bio dok sam imao tu nesretnu desničarsku epizodu.Primjerice kad sam antifašiste zvao tifusari,svi su to zdušno prihvatili.jastreb wrote:Otkako pišem na netu,uvidio sam da su 3 svari postale činjnice.Iknar je gay wrote:Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
CUH. To je moj izum.
Tu nema dileme.
No stvar je u tome što sam istovremeno bio moderator i na proustaškom a i na pročetničkom forumu.
Jedino još nisam uspio to na nekom antifašističkom forumu,ali pripravnički staž udbaške infiltracije sam odradio.
2015-07-23
Ma,malo sam popil i baš me briga.Iknar je gay wrote:Jesam li ti ikad pričao kako su me na krstarici banirali nekoliko puta zbog vrijeđanja Hrvata i muslimana,te na zahtjev srpskih forumaša antifašističkih uvjerenja,natjerali su me da promjenim nick,,koji je navodno poticao na mržnju'' onda su me preko PP kontaktirali neki ravnogorski forumaši,te me pozvali u zatvorene grupe,gdje sam nakon nekog vremena postao čak i moderator.jastreb wrote:Katolčad je postao isključivi ttvoj izum.Iknar je gay wrote:Ali vidim sad je prestala uporaba tih termina,pa niti ja sam ih ne koristim.No možda bih trebao staviti copyright na,,katolčad'' ukoliko jednom taj termin zaživi.jastreb wrote:Da. I rutari.Iknar je gay wrote:Da.I ono tvoje spominjanje Njegoša već je duboko zaživilo.Ali zato je moja kreativnost u silaznoj putanji.Najkreativniji sam bio dok sam imao tu nesretnu desničarsku epizodu.Primjerice kad sam antifašiste zvao tifusari,svi su to zdušno prihvatili.jastreb wrote:Otkako pišem na netu,uvidio sam da su 3 svari postale činjnice.Iknar je gay wrote:Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
CUH. To je moj izum.
Tu nema dileme.
No stvar je u tome što sam istovremeno bio moderator i na proustaškom a i na pročetničkom forumu.
Jedino još nisam uspio to na nekom antifašističkom forumu,ali pripravnički staž udbaške infiltracije sam odradio.
2014-04-22
Dok kad si bio mlađi više te zanimao Sava Kovačević i Moša Pijade umjesto sex,a sad ti je već kasno promijeniti interesovanja.jastreb wrote:Zanima me samo seks.
2015-07-23
Pa da, trebalo bi uvesti i dan herema-kletog uništenja gdje ni mačka ni pile ne mogu izbjeći židovskom nožu.Mad_Vlad wrote:Trebao bi postojati takav dan, bez sumnje. Samo je pitanje koja bi se europska država prva usudila proglasiti ga.
Guest- Guest
Ne bi.tre911 wrote:Pa da, trebalo bi uvesti i dan herema-kletog uništenja gdje ni mačka ni pile ne mogu izbjeći židovskom nožu.Mad_Vlad wrote:Trebao bi postojati takav dan, bez sumnje. Samo je pitanje koja bi se europska država prva usudila proglasiti ga.
Herem is a ban imposed on an individual to separate him from the other members of the community. The Hebrew word herem denotes a setting-apart for a particular purpose, when, for instance, property is devoted for Temple use.
In the book of Ezra the herem takes the form of confiscation of property and exclusion from the community:
Kršćanski zločini su sasvim nešto drugo kao što i sam znaš.
Mad_Vlad-
2014-05-02
trebalo bi uvest dan zrtava od budala
2014-04-19
Eeeeeee, ode onda cijela godina, koji jebeni dan....Kila mozga....prckov wrote:trebalo bi uvest dan zrtava od budala
2014-04-14
Iknar je gay wrote:Ali vidim sad je prestala uporaba tih termina,pa niti ja sam ih ne koristim.No možda bih trebao staviti copyright na,,katolčad'' ukoliko jednom taj termin zaživi.jastreb wrote:Da. I rutari.Iknar je gay wrote:Da.I ono tvoje spominjanje Njegoša već je duboko zaživilo.Ali zato je moja kreativnost u silaznoj putanji.Najkreativniji sam bio dok sam imao tu nesretnu desničarsku epizodu.Primjerice kad sam antifašiste zvao tifusari,svi su to zdušno prihvatili.jastreb wrote:Otkako pišem na netu,uvidio sam da su 3 svari postale činjnice.Iknar je gay wrote:Pa ni danšnji CUH,nije napravio neki značajniji odmah od takve politike koja je rezultirala pokoljom u glinskoj crkvi.U idealnim okolnostima,Željka Markić bi bila apologet takve politike Kaptola kao što je to bio Pavelić.
CUH. To je moj izum.
da si samo to "stvorio" zasluzujes nagradu kao sto zasluzuje izmumitelj free energy
u top 3 stvari za sto bi platio prava a ne ukra s mreze
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
tako je to kad popijes , samo use/nase/podase govori iz tebe...i jutri boli glavajastreb wrote:Zanima me samo seks.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto ne postoji dan žrtava katoličke crkve
» Konačni pad Katoličke crkve
» Hrpa ljudi izlazi iz Katoličke crkve u Austriji
» Gore katoličke crkve al gori i Kanada
» Plenković nema podršku Katoličke crkve?
» Konačni pad Katoličke crkve
» Hrpa ljudi izlazi iz Katoličke crkve u Austriji
» Gore katoličke crkve al gori i Kanada
» Plenković nema podršku Katoličke crkve?
Page 2 of 3