izvanredna konferencija hdz-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: izvanredna konferencija hdz-a
Tito? Pa nisam mislio zaozbiljno.To se samo tako kaže.sitting_bull wrote:Ero wrote:Jbga, i vi ste jučer radili a bio vam je sveti dan...Tito vam se u grobu okreće.sitting_bull wrote:domoljubi danas navalili s konferencijama i intervjuima za bosanske novine kao da je dan mladosti u sfrj, a ne državni vjerski kršćanski blagdan u slobodnoj, neovisnoj i samostalnoj republici hrvatskoj.
koji je to tako važan razlog da konferencije i intervjui ne mogu čekati do sutra kad je običan radni dan???
k'o da na veliki petak oreš njivu...
budala.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
NIsu.Luzeri bili i ostali.debotoijusto wrote:Mi ostajemo uz našeg vođu Tomislava Karamarka - odgovorio je Pero Ćorić iz HSP ASepikur37 wrote:pravaši na aparatima :D
nikad nisu znali ubrat moment
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pravaši su samo sa ovim potvrdili ono šta smo inace svi znali i prije al sad su to i zapečatili : da su samo najobicniji politicki privjesak HDZa a ne samostalna stranka sa svojim JA i svojim programom.RayMabus wrote:NIsu.Luzeri bili i ostali.debotoijusto wrote:Mi ostajemo uz našeg vođu Tomislava Karamarka - odgovorio je Pero Ćorić iz HSP ASepikur37 wrote:pravaši na aparatima :D
nikad nisu znali ubrat moment
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2