Francuska uvodi zakon protiv terorizma
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Francuska uvodi zakon protiv terorizma
Pa zapravo kudikamo slobodniji od ovih unutar Tvrđave Europe...zamisli stand your ground law na njezinu teritoriju...milijardu ljudi na ulicama Pariza do ujutro protiv, ali ukini im sve i navjesti skidanje gaća u 4 ujutro, to je ipak za njihovu sigurnost...donekle i kužim, to je ekipa koja sada plače od prskalicea bježi na zvuk petarde...mogu pojesti gigantsko govno prije nego se zapitaju u čemu je problemFénix wrote:Ameri su slobodni ljudi, znaš? Toliko su slobodni da ni kućni prag više ništa nikome ne znači. Nađi bilo gdje jednu takvu zajednicu, taman i onu što živi u šatorima a da takve standarde ima.n_razbojnik wrote:Ameri sa svojim patriot actom su djubradepikur37 wrote:tre911 wrote:saljedeći korak upad u stan ili kuću svakoga bez pitanja. Ajmo malo o tome da je nacizam bio zloepikur37 wrote:Zakon je ok,trebali su gai prije donijeti.
Pa situacija je takva da treba dozvoliti takve intervencije ili bi ti islamistima dao pravo diskrecije pod plaštom građanskih sloboda. Dobro ama pravcašima su saveznici ali ipak!
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Problem je u onome što su napravili(time i sebi danas) i s čime se ponose svake godine na paradi. Oni toga nisu svjesni pa stoga i ovo zadnje iza tri točke što si rekao im vrijedi.n_razbojnik wrote:Pa zapravo kudikamo slobodniji od ovih unutar Tvrđave Europe...zamisli stand your ground law na njezinu teritoriju...milijardu ljudi na ulicama Pariza do ujutro protiv, ali ukini im sve i navjesti skidanje gaća u 4 ujutro, to je ipak za njihovu sigurnost...donekle i kužim, to je ekipa koja sada plače od prskalicea bježi na zvuk petarde...mogu pojesti gigantsko govno prije nego se zapitaju u čemu je problem
Sve ulice i trgove diljem svijeta koje nose ime njihove zemlje bi trebalo trajno maknuti.
Pitanje je sljedeće: Je li taj zakon se odnosi i na samu Francusku i Francuze? Mislim, oni i dalje imaju svoje akte po svijetu koji su i više nego aktivni i na snazi na tuđu štetu i nesreću.
Guest- Guest
Poanta je da epi brani odluke franc. vlade dok istovremeno pljuje po amerima za slične postupke a putinu bi polizao i onu stvar ma što god da napravi pa taman kopirao amere u svim segmentima.Fénix wrote:Bitno je samo da su oni slobodni i imaju prava i to ti je manje-više to.tre911 wrote:A sumnjivci će biti svi i sve treba nadzirati onako za svaki slučajn_razbojnik wrote:zapravo problem nije određen, određeni su sumnjivciepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ameri sa svojim patriot actom su djubradepikur37 wrote:tre911 wrote:saljedeći korak upad u stan ili kuću svakoga bez pitanja. Ajmo malo o tome da je nacizam bio zloepikur37 wrote:Zakon je ok,trebali su gai prije donijeti.
Pa situacija je takva da treba dozvoliti takve intervencije ili bi ti islamistima dao pravo diskrecije pod plaštom građanskih sloboda. Dobro ama pravcašima su saveznici ali ipak!
Naravno da nisu. Važno je janso odrediti problem i onda je ok.
Guest- Guest
A je ti odgovor ono stvarno. Djecu čipiraju na veliko, zatvorenici su pokusni kunići za čipove kao i dragovoljne budale ali eto ti ni to ne želiš vidjeti, ajmo ruke gore dok hrlimo u vrli novi svijet pun slobodeepikur37 wrote:tre911 wrote:Pa idiotarija ih je bilo uopće pustiti no kada su tu sada će svi najebati i islamisti i kršćani i hindusi i budisti..no nije poanta samo u tome već u sve većoj i većoj ulozi države i nadzora nad svime što se događa gdje nećeš moći pišati a da oni to ne znaju. Biće svega osim slobode a na kraju ćeš pristati i na čipiranje i opravdati to nekakvom potrebom. Sretno ti bilo.epikur37 wrote:tre911 wrote:saljedeći korak upad u stan ili kuću svakoga bez pitanja. Ajmo malo o tome da je nacizam bio zloepikur37 wrote:Zakon je ok,trebali su gai prije donijeti.
Ponavljaš naučene liberalne /liberatrijanske floskule----
Guest- Guest
tre911 wrote:A je ti odgovor ono stvarno. Djecu čipiraju na veliko, zatvorenici su pokusni kunići za čipove kao i dragovoljne budale ali eto ti ni to ne želiš vidjeti, ajmo ruke gore dok hrlimo u vrli novi svijet pun slobodeepikur37 wrote:tre911 wrote:Pa idiotarija ih je bilo uopće pustiti no kada su tu sada će svi najebati i islamisti i kršćani i hindusi i budisti..no nije poanta samo u tome već u sve većoj i većoj ulozi države i nadzora nad svime što se događa gdje nećeš moći pišati a da oni to ne znaju. Biće svega osim slobode a na kraju ćeš pristati i na čipiranje i opravdati to nekakvom potrebom. Sretno ti bilo.epikur37 wrote:tre911 wrote:saljedeći korak upad u stan ili kuću svakoga bez pitanja. Ajmo malo o tome da je nacizam bio zloepikur37 wrote:Zakon je ok,trebali su gai prije donijeti.
Nisam za čipirnje ali sam za državu...zar e ne osjećaš blesavo tome što bi ukinuo državu za koj si se borio ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema se tu što braniti. Odavno su se razgolitili i problemi će se samo gomilati dok će se istovremeno magla prodavati ljudima. Bolje da krenu u promjene i jedni i drugi od razine ulice, time bolje i za ostale uključujući i nas mizeriju koja nestaje. Ako ne budu, svašta nas lošeg čeka.tre911 wrote:Poanta je da epi brani odluke franc. vlade dok istovremeno pljuje po amerima za slične postupke a putinu bi polizao i onu stvar ma što god da napravi pa taman kopirao amere u svim segmentima.
Guest- Guest
Ja je ukinuo nikada ne bi i na tome ustrajem, ukidanje sljedi sa ljevičarima koji to zagovaraju. Sjeti se samo onoga da proleter nema svoju državu pa bi trebalo biti jasnije ko tome teži, ljevica ili desnca. Pogledaj ezeka(dobro on i nije baš dobar primjer) soru, provu, jastreba, vorpatrila, onog munjolu gnječa, šitinga, v_vladu....svi bi se oni vratili u šugoslaviju bez jebemti ili bilo što drugo samo da nema RH i da imaju gazdu nad sobom koji će o svemu misliti za njih.epikur37 wrote:tre911 wrote:A je ti odgovor ono stvarno. Djecu čipiraju na veliko, zatvorenici su pokusni kunići za čipove kao i dragovoljne budale ali eto ti ni to ne želiš vidjeti, ajmo ruke gore dok hrlimo u vrli novi svijet pun slobodeepikur37 wrote:tre911 wrote:Pa idiotarija ih je bilo uopće pustiti no kada su tu sada će svi najebati i islamisti i kršćani i hindusi i budisti..no nije poanta samo u tome već u sve većoj i većoj ulozi države i nadzora nad svime što se događa gdje nećeš moći pišati a da oni to ne znaju. Biće svega osim slobode a na kraju ćeš pristati i na čipiranje i opravdati to nekakvom potrebom. Sretno ti bilo.epikur37 wrote:tre911 wrote:saljedeći korak upad u stan ili kuću svakoga bez pitanja. Ajmo malo o tome da je nacizam bio zloepikur37 wrote:Zakon je ok,trebali su gai prije donijeti.
Nisam za čipirnje ali sam za državu...zar e ne osjećaš blesavo tome što bi ukinuo državu za koj si se borio ...
Guest- Guest
Vidiš ja sam se pomirio sa tim da tu više napretka nema i da će stanje biti sve gore i gore svugdje u svijetu. Tu se može izvući samo jak i samosvjestan pojedinac koji ima čvrsti oslonac a mas mediji će spustiti zastore nad svime koji su podložni a takvih će biti između 80 i 90%. @Epi da ne ispadne da ti serem iza leđa ali ti si mi elkalantan primjer kao ljudi dolaze do kompromisa i odvaguju čak i na račun budućih generacija kako da formiraju trenutne političke ciljeve što je za mene neprihvatljivo. Sve se treba temeljiti na moralu i etici no danas je sve inverzno i puno kompromisa pa tako i konzervativac pristaje na gender ideologiju što je apsurd da ne može biti veći.Fénix wrote:Nema se tu što braniti. Odavno su se razgolitili i problemi će se samo gomilati dok će se istovremeno magla prodavati ljudima. Bolje da krenu u promjene i jedni i drugi od razine ulice, time bolje i za ostale uključujući i nas mizeriju koja nestaje. Ako ne budu, svašta nas lošeg čeka.tre911 wrote:Poanta je da epi brani odluke franc. vlade dok istovremeno pljuje po amerima za slične postupke a putinu bi polizao i onu stvar ma što god da napravi pa taman kopirao amere u svim segmentima.
Guest- Guest
Tzv. pluralno društvo je mrtvo. Rasitnjavanje i povećanje razlika među ljudima je dovelo europsku civilizaciju pred totalni kolaps. Bit će plakanja.tre911 wrote:Vidiš ja sam se pomirio sa tim da tu više napretka nema i da će stanje biti sve gore i gore svugdje u svijetu. Tu se može izvući samo jak i samosvjestan pojedinac koji ima čvrsti oslonac a mas mediji će spustiti zastore nad svime koji su podložni a takvih će biti između 80 i 90%. @Epi da ne ispadne da ti serem iza leđa ali ti si mi elkalantan primjer kao ljudi dolaze do kompromisa i odvaguju čak i na račun budućih generacija kako da formiraju trenutne političke ciljeve što je za mene neprihvatljivo. Sve se treba temeljiti na moralu i etici no danas je sve inverzno i puno kompromisa pa tako i konzervativac pristaje na gender ideologiju što je apsurd da ne može biti veći.Fénix wrote:Nema se tu što braniti. Odavno su se razgolitili i problemi će se samo gomilati dok će se istovremeno magla prodavati ljudima. Bolje da krenu u promjene i jedni i drugi od razine ulice, time bolje i za ostale uključujući i nas mizeriju koja nestaje. Ako ne budu, svašta nas lošeg čeka.tre911 wrote:Poanta je da epi brani odluke franc. vlade dok istovremeno pljuje po amerima za slične postupke a putinu bi polizao i onu stvar ma što god da napravi pa taman kopirao amere u svim segmentima.
Guest- Guest
Biti će i ne samo u evropi, došli smo do točke sa koje nema povratka, sljedi generalno resetiranje i butanje iz početka a ova civilizacija će se raspasti kao i sve do sada kada su zaglibile u hedonizam i bezumlje.Fénix wrote:Tzv. pluralno društvo je mrtvo. Rasitnjavanje i povećanje razlika među ljudima je dovelo europsku civilizaciju pred totalni kolaps. Bit će plakanja.tre911 wrote:Vidiš ja sam se pomirio sa tim da tu više napretka nema i da će stanje biti sve gore i gore svugdje u svijetu. Tu se može izvući samo jak i samosvjestan pojedinac koji ima čvrsti oslonac a mas mediji će spustiti zastore nad svime koji su podložni a takvih će biti između 80 i 90%. @Epi da ne ispadne da ti serem iza leđa ali ti si mi elkalantan primjer kao ljudi dolaze do kompromisa i odvaguju čak i na račun budućih generacija kako da formiraju trenutne političke ciljeve što je za mene neprihvatljivo. Sve se treba temeljiti na moralu i etici no danas je sve inverzno i puno kompromisa pa tako i konzervativac pristaje na gender ideologiju što je apsurd da ne može biti veći.Fénix wrote:Nema se tu što braniti. Odavno su se razgolitili i problemi će se samo gomilati dok će se istovremeno magla prodavati ljudima. Bolje da krenu u promjene i jedni i drugi od razine ulice, time bolje i za ostale uključujući i nas mizeriju koja nestaje. Ako ne budu, svašta nas lošeg čeka.tre911 wrote:Poanta je da epi brani odluke franc. vlade dok istovremeno pljuje po amerima za slične postupke a putinu bi polizao i onu stvar ma što god da napravi pa taman kopirao amere u svim segmentima.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Švedska uvodi zakon o seksu
» Njemačka vojska i policija zajednički protiv terorizma
» Veće ovlasti policije BiH u borbi protiv terorizma
» SAD: rat protiv terorizma je koštao 5 trilijuna $ a povećao je terorizam 6.500%
» euroljevica sere - zračnim napadima na irak protiv terorizma u eu
» Njemačka vojska i policija zajednički protiv terorizma
» Veće ovlasti policije BiH u borbi protiv terorizma
» SAD: rat protiv terorizma je koštao 5 trilijuna $ a povećao je terorizam 6.500%
» euroljevica sere - zračnim napadima na irak protiv terorizma u eu
Page 2 of 2