Podrška Islamske zajednice:Biskup Komarica je dobar,častan i plemenit čovjek
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Podrška Islamske zajednice:Biskup Komarica je dobar,častan i plemenit čovjek
Najveci ustaša 21 stoljeca ....."istrijebija" je više Srba s ovu stranu Drine nego Pavelić i njegove ustaše.Starhemberg wrote:..a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...
Ono može se nekome ova titula cinit nezgodnom , netocnom , neukusnom .....al to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Podrška Islamske zajednice:Biskup Komarica je dobar,častan i plemenit čovjek
....komarica im je izbio adut da stalno trkeljaju o oluji.zaboravivsi sto su sve cinili prije oluje..vise su oni hrvata iz bosne protjerali nego sto je srba iz hr otislo za vrijeme oluje...a da sad ne spominjem hrvate one koje su 1991 prognali iz dijelova hrvatske...preko 300 000 ljudi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dijagram wrote:Sad ce vas epi zbog,... zato:)Starhemberg wrote:To je cak i meni bilo gadljivo...a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...jastreb wrote:Za vladiku Grigorija je više puta napisao "Dobro nam došli vaše preosveštenstvo!"
Možete vi kako hoćete ali Dodik je jamac opstanka i neovisnosti srpske, konstitutivnosti Hrvata i nada za treći...
Puno korisniji nego na primjer karamarko is lična ekipa o pravašima da ne govorim.
_)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tocno, sto smo Dodik i ja ucinili za treci, malo tko je :)epikur37 wrote:dijagram wrote:Sad ce vas epi zbog,... zato:)Starhemberg wrote:To je cak i meni bilo gadljivo...a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...jastreb wrote:Za vladiku Grigorija je više puta napisao "Dobro nam došli vaše preosveštenstvo!"
Možete vi kako hoćete ali Dodik je jamac opstanka i neovisnosti srpske, konstitutivnosti Hrvata i nada za treći...
Puno korisniji nego na primjer karamarko is lična ekipa o pravašima da ne govorim.
_)
dijagram-
2015-08-09
Znaš li kad je najviše Hrvata protjerano iz BL i okolice?vuksadinare wrote:....komarica im je izbio adut da stalno trkeljaju o oluji.zaboravivsi sto su sve cinili prije oluje..vise su oni hrvata iz bosne protjerali nego sto je srba iz hr otislo za vrijeme oluje...a da sad ne spominjem hrvate one koje su 1991 prognali iz dijelova hrvatske...preko 300 000 ljudi...
Poslije Oluje.
Došli ovi iz Glamoča,Grahova,Krajine,i ajde van! Uzmite vrećice,a ostalo ostavljate nama.
Čak su i domaći Srbi koji su ih do tada štitili bili nemoćni.
Dakle 1995-te u kolovozu i srpnju hrvatski egzodus u BL i Potkozarju dostigao je vrhunac.
Nisu daleko ni išli. Neki u Zap.Slavoniju,neki na Kordun.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dodik je makjiavelista. Njemu je bitnija vlast nego Srbi u BiH. Pa ne bori se on za RS radi Srba nego radi svoje fotelje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dijelom da....ali najvise zlocina dakle ubijanja,palezi..desilo se 1992 godine....gotovo su sva hrvatska sela u okolici prijedora i banja luke sravnjena sa zemljom...jastreb wrote:Znaš li kad je najviše Hrvata protjerano iz BL i okolice?vuksadinare wrote:....komarica im je izbio adut da stalno trkeljaju o oluji.zaboravivsi sto su sve cinili prije oluje..vise su oni hrvata iz bosne protjerali nego sto je srba iz hr otislo za vrijeme oluje...a da sad ne spominjem hrvate one koje su 1991 prognali iz dijelova hrvatske...preko 300 000 ljudi...
Poslije Oluje.
Došli ovi iz Glamoča,Grahova,Krajine,i ajde van! Uzmite vrećice,a ostalo ostavljate nama.
Dakle 1995-te u kolovozu i srpnju hrvatski egzodus u BL i Potkozarju dostigao je vrhunac.
2015-09-08
dijagram wrote:Tocno, sto smo Dodik i ja ucinili za treci, malo tko je :)epikur37 wrote:dijagram wrote:Sad ce vas epi zbog,... zato:)Starhemberg wrote:To je cak i meni bilo gadljivo...a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...jastreb wrote:Za vladiku Grigorija je više puta napisao "Dobro nam došli vaše preosveštenstvo!"
_)
Vas dvojica ćete mu biti kumovi :) Umjereni srbin i umjereni hrvat..baš lijepo ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikure......ajd se sa tom pricom pojavi pred hrvatima iz banja luke,prijedora,posavine..
2015-09-08
Ivanjska i taj dio nije. Ljude su čak dizali i u vojsku RS.vuksadinare wrote:dijelom da....ali najvise zlocina dakle ubijanja,palezi..desilo se 1992 godine....gotovo su sva hrvatska sela u okolici prijedora i banja luke sravnjena sa zemljom...jastreb wrote:Znaš li kad je najviše Hrvata protjerano iz BL i okolice?vuksadinare wrote:....komarica im je izbio adut da stalno trkeljaju o oluji.zaboravivsi sto su sve cinili prije oluje..vise su oni hrvata iz bosne protjerali nego sto je srba iz hr otislo za vrijeme oluje...a da sad ne spominjem hrvate one koje su 1991 prognali iz dijelova hrvatske...preko 300 000 ljudi...
Poslije Oluje.
Uglavnom moglo se nekako deverati.
Poslije pada Glamoča,Grahova,a naročito od Oluje,prognani su svi osim onih u miješanim brakovima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hahaha, taj ce se barem dobro natrpati kraj mene, moze smazat i moj dio,a bogami i treba mu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Tocno, sto smo Dodik i ja ucinili za treci, malo tko je :)epikur37 wrote:dijagram wrote:Sad ce vas epi zbog,... zato:)Starhemberg wrote:To je cak i meni bilo gadljivo...a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...jastreb wrote:Za vladiku Grigorija je više puta napisao "Dobro nam došli vaše preosveštenstvo!"
_)
Vas dvojica ćete mu biti kumovi :) Umjereni srbin i umjereni hrvat..baš lijepo ;)
dijagram-
2015-08-09
Sad ero začepio labrnju i šuti ko pizda.Starhemberg wrote:To je cak i meni bilo gadljivo...a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...jastreb wrote:Za vladiku Grigorija je više puta napisao "Dobro nam došli vaše preosveštenstvo!"
Čudni su putevi Gospodnji. I dotičnog gospodina. Nikad to nećeš moći razumjeti.provocator wrote:Sad ero začepio labrnju i šuti ko pizda.Starhemberg wrote:To je cak i meni bilo gadljivo...a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...jastreb wrote:Za vladiku Grigorija je više puta napisao "Dobro nam došli vaše preosveštenstvo!"
No pasaran!
Dodik gospodin? Bože sačuvaj onda gospode.Ero wrote:Čudni su putevi Gospodnji. I dotičnog gospodina. Nikad to nećeš moći razumjeti.provocator wrote:Sad ero začepio labrnju i šuti ko pizda.Starhemberg wrote:To je cak i meni bilo gadljivo...a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...jastreb wrote:Za vladiku Grigorija je više puta napisao "Dobro nam došli vaše preosveštenstvo!"
No pasaran!
Guest- Guest
To što su putevi Gospodnji čudni nema veze s činjenicom da si ti priglup.Ero wrote:
Čudni su putevi Gospodnji. I dotičnog gospodina. Nikad to nećeš moći razumjeti.
No pasaran!
Mislio sam na se, valjda je to jasno iz mog upisa.Starhemberg wrote:Dodik gospodin? Bože sačuvaj onda gospode.Ero wrote:Čudni su putevi Gospodnji. I dotičnog gospodina. Nikad to nećeš moći razumjeti.provocator wrote:Sad ero začepio labrnju i šuti ko pizda.Starhemberg wrote:To je cak i meni bilo gadljivo...a za Dodika ja odavno govorim tko je zapravo...jastreb wrote:Za vladiku Grigorija je više puta napisao "Dobro nam došli vaše preosveštenstvo!"
No pasaran!
Inače, uvijek sam rekao da je Dodik car, a to i danas tvrdim.
...1992 stradali su hrvati prijedorske opcine kao i kotor varoš,,,jer su organizirali otpor...u prijedorskoj opcini bila je osnovana bojna hvo-a...ali u 5 mjesecu 1992..zbog ofanzive srpskih snaga na taj dio opcine i prema bihacu i krupi..zbog srpske nadmoci morali su se povuci prema bihacu....kotor varoš je imao hvo brigadu..koja je u banjaluckom okrugu najvise pruzala otpor..i bili su preblizu banja luke...samim time i ugrozavali je...kotor varoš je bio kao meta ukljucen u operaciju koridor u bos.posavini...zbog svog strateskog znacenja a srbi ga nisu imali pod kontrolom jer je kotor varoš bio koridorom spojen sa jajcem...za napad na kotorvarosku opcinu i sam grad..srbi su izdvojili 7 000 vojnika i 50 oklopnih vozila...nakon petnaest dana zestokih napada kotor varoš pada...i u izbjeglistvo odlaze hrvati i muslimani tog kraja koji su cinili vecinu...jastreb wrote:Ivanjska i taj dio nije. Ljude su čak dizali i u vojsku RS.vuksadinare wrote:dijelom da....ali najvise zlocina dakle ubijanja,palezi..desilo se 1992 godine....gotovo su sva hrvatska sela u okolici prijedora i banja luke sravnjena sa zemljom...jastreb wrote:Znaš li kad je najviše Hrvata protjerano iz BL i okolice?vuksadinare wrote:....komarica im je izbio adut da stalno trkeljaju o oluji.zaboravivsi sto su sve cinili prije oluje..vise su oni hrvata iz bosne protjerali nego sto je srba iz hr otislo za vrijeme oluje...a da sad ne spominjem hrvate one koje su 1991 prognali iz dijelova hrvatske...preko 300 000 ljudi...
Poslije Oluje.
Uglavnom moglo se nekako deverati.
Poslije pada Glamoča,Grahova,a naročito od Oluje,prognani su svi osim onih u miješanim brakovima.
2015-09-08
Među vama slijepcima je i onaj s jednim okom CAR.Ero wrote:
Mislio sam na se, valjda je to jasno iz mog upisa.
Inače, uvijek sam rekao da je Dodik car, a to i danas tvrdim.
Car. Prosjaka možda.
Guest- Guest
No Pasaran!provocator wrote:To što su putevi Gospodnji čudni nema veze s činjenicom da si ti priglup.Ero wrote:
Čudni su putevi Gospodnji. I dotičnog gospodina. Nikad to nećeš moći razumjeti.
No pasaran!
Jesam li sad ok?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biskup Komarica: U RS-u nedostaje 90 posto katolika
» Biskup Komarica otkriva šokantan plan istrebljenja Hrvata iz BIH
» Biskup Komarica : Nema više katolika na području zapadne RS
» Biskup Komarica: RS je ubila moje svećenike i iskorijenila moju biskupiju
» Biskup Komarica:'Dođite u Banja luku pa ćete vidjeti Blajburg'
» Biskup Komarica otkriva šokantan plan istrebljenja Hrvata iz BIH
» Biskup Komarica : Nema više katolika na području zapadne RS
» Biskup Komarica: RS je ubila moje svećenike i iskorijenila moju biskupiju